ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 16.05 Τετάρτη

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 16.05 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 12. Η Κουκουβάγια (07 Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ηλικιωμένη γυναίκα
2 Σκέψεις δέσμευσης
3 Οικονομική σταθεροποίηση

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Δεν έχετε εσείς όρια στην αγάπη και σε αυτά που θέλετε αισθηματικά να προσφέρετε στον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Αυτό σας κάνει ακόμη πιο αξιαγάπητους.

Καρκίνος
Υπάρχουν κάποια πράματα που ο αγαπημένος σας, πρέπει να αλλάξει στην εργασιακή του καθημερινότητα, που πιθανόν και να σας αλλάξουν σαν ζευγάρι τις συνήθειες.

Ζυγός
Είσαστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τα λάθη του παρελθόντος σας, να σας ενοχλήσουν και πάλι το αισθηματικό σας παρόν. Σίγουρα και θα το καταφέρετε.

Αιγόκερως
Κάποιος στενός σας συνεργάτης, έχει την τάση να σας πλησιάζει πολύ περισσότερο από ότι συνήθως. Ετοιμαστείτε για ερωτικές – απροσδόκητες εξελίξεις.

taro-tarw

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν σας νοιάζει ούτε τι σχολιάζουν οι τρίτοι, ούτε αν το παρελθόν σας ακόμη σας αναζητεί.

Λέων
Μεταβάλλονται προς το πολύ καλύτερο αυτό το διάστημα τα οικονομικά και κατ΄επέκταση και η ψυχολογία σας. Διατηρείστε τα σε αυτό το επίπεδο.

Σκορπιός
Εσωτερικά είναι οι διάθεση σας και τόσο καλά… και στα έξω σας δείχνετε ότι περνάτε ίσως και την πιο ιδεατή εποχή της ζωής σας. Βρείτε τι διορθώσεις πρέπει να κάνετε.

Υδροχόος
Τα νεύρα και τα λόγια σας ίσως και κάποιες φορές να είναι υπερβολικά πάνω στο ταίρι σας. Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά πείτε το μαζί με την συμβουλή σας.

zwdia-768

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Με την υπερβολική υπομονή και ανεκτικότητα, τα προβλήματα δεν λύνονται μέσα σε σχέσεις. Πιθανόν να βάζουν και την άλλη μεριά, σε μια βόλεψη και αδράνεια.

Παρθένος
Είστε καλοί στο να λύνετε γρίφους. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που απασχολεί έντονα τον άνθρωπο σας, και τον κάνει να είναι απόμακρος.

Τοξότης
Τα όρια και το μέτρο της υπομονής σας, έχουν ξεπεραστεί. Μέσα στον Μάιο, θα πρέπει να αποσαφηνίσετε στον άνθρωπο σας, τι ζητάτε από αυτόν.

Ιχθύς
Τα πράματα είναι σίγουρα πιο αισιόδοξα τώρα στα οικονομικά σας, και αυτό είναι και μια παράμετρος που θα βοηθήσει και την προσωπική σας ζωή.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.