ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 29.05 Τρίτη

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 29.05 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 02 Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Λόγια ερωτευμένων έντονα
2 Διαπληκτισμοί στην εργασία
3 Εκπλήξεις οικονομικές

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Μπορείτε αν και εσείς το επιθυμείτε, να βοηθήσετε τον άνθρωπο σας, σε όλα αυτά που παλεύει. Άλλωστε το έχει κάνει και αυτός στο παρελθόν σας.

Καρκίνος
Με τόσους φίλους και καλές παρέες που έχετε, μάλλον δεν είναι και το μυαλό σας αυτήν την εποχή, σε σχέσεις και ερωτικούς συντρόφους.

Ζυγός
Έχετε αναλύσει τα πάντα μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, και μάλλον βλέπετε καθαρά, ότι δεν υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, με αυτήν τη νέα γνωριμία.

Αιγόκερως
Έχετε σκοπό αυτό το Καλοκαίρι να μην αφήσετε κανέναν, να σας χαλάσει την διάθεση …και να σας βάλει μέσα σε δαιδαλώδεις καταστάσεις.

astrologia-090

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, θέλει να σας μεταφέρει κάποια νέα – ερωτικά μαντάτα, για τον πρώην σας. Αν δεν σας ενδιαφέρει, μην τα ακούσετε.

Λέων
Εσάς σας έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο δυο καινούργιες προσωπικότητες, που θέλουν να γίνουν το επόμενο σας ταίρι.

Σκορπιός
Μην δίνετε και τόση σημασία, μέσα σε σχόλια και κουτσομπολιά, που σας έρχονται από τον επαγγελματικό σας χώρο, για κάποια λάθη του παρελθόντος.

Υδροχόος
Η γεύση από την αγάπη, είναι μόνο γλυκιά. Τώρα εσείς απλά έχετε μπερδευτεί και δεν ξέρετε τι να κάνετε και τι να επιλέξετε. Ίσως ένα διάλειμμα να βοηθούσε.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 29.05 Τρίτη

zwdia-768

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν θα βρείτε ερωτικό σύντροφο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά μην κάνετε και πάλι το λάθος, που έχετε κάνει και πιο παλιά.

Παρθένος
Υποστηρίξτε τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη σας τώρα. Υπάρχουν πιέσεις, από παντού και πρέπει να δείξετε τη μέγιστη σας κατανόηση.

Τοξότης
Όσο και να λέτε, όσο και να πιέζετε τον σύντροφο σας, αν ο ίδιος δεν είναι ακόμη έτοιμος, για αλλαγές δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα.

Ιχθύς
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία, να συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας, και να μιλήσετε πιο ελεύθερα για το μέλλον σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.