ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/05 Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/05 Α

ταρώ Κριός: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αρχέτυπο: Ο οικονομικός διευθυντής
Έννοιες – κλειδιά: Οικοδόμηση της αυτοκρατορίας σας, υπολογισμένα οικονομικά ρίσκα, μακροπρόθεσμο σχέδιο για την σταθερότητά σας.
Αυτός ο βασιλιάς είναι ο άρχοντας της πρακτικότητας και της σταθερότητας. Εμφανίστηκε για να σας εμπνεύσει να βρείτε έναν σταθερό ρυθμό. Ξέρετε ότι είστε καλοί στα επιχειρηματικά και πώς να χτίσετε το μέλλον σας. Ξέρετε να δουλεύετε σκληρά και να αξιοποιείτε τους πόρους σας καθώς ακολουθείτε αυτά που σας παθιάζουν.

Αυτός ο Βασιλιάς σας υπενθυμίζει ότι όλα τα σημαντικά στη ζωή δεν εκδηλώνονται αμέσως, δεν υπάρχει πραγματικά το πώς να πλουτίσετε γρήγορα –γιατί οι πραγματικές επενδύσεις που έχουν αξία θέλουν χρόνο να ωριμάσουν. Ξέρετε ότι η επιτυχία δεν συμβαίνει εν μία νυκτί, γι’ αυτό μετρήστε αυτά που έχετε τώρα (ακόμα κι αν αυτά που έχετε αυτή τη στιγμή είναι ταπεινά). Αυτή την εβδομάδα, προσέξτε πώς χτίζετε την αυτοκρατορία σας, το ένα τούβλο πάνω στο άλλο, για την σταθερότητα και την αντοχή της.

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος: Το Δέκα των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: Επιβεβαίωση
Έννοιες – κλειδιά: Σταθερές σχέσεις, συναισθηματική επικύρωση, εμπιστοσύνη στο δίκτυο υποστήριξης σας, νιώθετε ότι είστε μέρος μιας υγιούς φυλής, χτίσιμο σύνδεσης.
Αυτή είναι μια πολύ όμορφη κάρτα. Τα δέκα έχουν να κάνουν με την καρποφορία, το αποκορύφωμα ενός κύκλου. Εδώ τα πάντα ενώνονται και βγάζουν νόημα. Και συμβαίνει στη σφαίρα των συναισθημάτων, οπότε υποδηλώνει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση και βάθος στα συναισθήματα.

Αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε πολύ καλά τι λειτουργεί στη ζωή σας, θα νιώθετε ευγνώμονες για την ευλογία των καλών ανθρώπων γύρω σας. Για την ακρίβεια αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια γιορτή ή μια τιμητική επανένωση και την προώθηση αυτών των ζεστών συναισθημάτων. Η φυλή σας είναι δυνατή και υποστηρικτική.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-768

ταρώ Δίδυμοι: Το Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Λέξη – κλειδί: Κατάχρηση
Έννοιες – κλειδιά: Υπερβολές σε πράγματα που σας αρέσουν, πολλά πάρτι, πονοκέφαλοι απ’ το ποτό, η κοινωνικότητα σε οβερντράιβ, αναβολή ευθυνών για να περάσετε χρόνο με φίλους.
Αυτή κανονικά είναι η κάρτα του πάρτι –ξέρετε, καλές στιγμές με καλούς φίλους. Αλλά αντίστροφα, είναι η κάρτα του πάρτι σε υπερβολή, που σημαίνει ότι η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν το κάνει καλύτερο. Αυτή η κάρτα δείχνει μια φάση που βάζετε πρώτη προτεραιότητα την κοινωνική ζωή σας και μετά τη δουλειά, την υγεία και/ή άλλες υποχρεώσεις.

Μπορεί να περιλαμβάνει το αλκοόλ, άλλες ουσίες, πλούσια φαγητά και άλλες σχετικές καταχρηστικές συμπεριφορές, αλλά σίγουρα δείχνει ότι βάζετε την απόλαυση πάνω από την πρακτικότητα. Γεγονός που μπορεί να μην έχει τόσο απολαυστικές συνέπειες. Σκεφτείτε αυτή την κάρτα ως μια υπενθύμιση για το ότι η ζωή είναι πραγματικά η ισορροπία όλων των σημαντικών πραγμάτων. Το εκκρεμές έχει γείρει πολύ προς τη μία κατεύθυνση και αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσπαθήσετε να το τραβήξετε απ’ την άλλη.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρώ Καρκίνος: Ο Τρελός

Λέξεις – κλειδιά: Ξεκινήματα
Έννοιες – κλειδιά: Νέα αρχή, ταξίδια, απελευθέρωση από τις προσδοκίες, ανάληψη ρίσκων, ποντάρετε στον εαυτό σας, ξεκινάτε ξανά και το λατρεύετε.
Αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο Τρελός. Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα! Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών. Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα.

Τώρα, αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι με την αλλαγή. Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

ταρώ Λέων: Η Εγκράτεια

Λέξη – κλειδί: Συνέργειες
Έννοιες – κλειδιά: Ανακάτεμα και συνδυασμός, το τέλειο μίγμα, δημιουργία από παλιά πράγματα, τέχνη και δεξιοτεχνία, συνεργεία, αρμονία, πειραματισμός με νέα χρώματα.
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν, μπερδεύονται και μετατρέπονται σε κάτι ολόκληρο ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες, ή μορφές τέχνης, ή άτομα, κλπ) και να δημιουργήσετε μαγεία.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

zodia-88

ταρώ Παρθένος: Ο Ακόλουθος των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Εκπαίδευση
Έννοιες – κλειδιά: Γράψιμο και διάβασμα, επικοινωνία, χρήση των μέσων κοινωνικοποίησης, σύνδεση με μέντορες και δασκάλους, λέσχες βιβλίων και άλλες οργανώσεις που διεγείρουν πνευματικά.
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι εκτίθεστε σε εναλλακτικές απόψεις. Κάτι σας έχει εμπνεύσει να διερευνήσετε διάφορες πλευρές ενός ζητήματος, να μαζέψετε πληροφορίες από πολλές πηγές και να αποστάξετε όλες τις γνώσεις σε χρήσιμη φιλοσοφία. Μην είστε άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας – δεν πειράζει να αλλάξετε άποψη, εάν νέες πληροφορίες σας προσφέρουν βαθύτερη κατανόηση ενός θέματος.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διερευνήσετε μια νέα ιδέα ή να δώσετε φωνή σε μια νέα φιλοσοφία. Μερικές φορές δεν ξέρουμε πραγματικά τι σκεφτόμαστε μέχρι να προσπαθήσουμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Γράψτε γι’ αυτές, μιλήστε γι’ αυτές, μοιραστείτε την μοναδική σας οπτική. Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι καλό.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

astrologia-zwdia-oroskopio-67