ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/05 B

tarot-m

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/05 B

ταρώ Ζυγός: Το Δύο των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Επιλογή
Έννοιες – κλειδιά: Μεγάλες αποφάσεις, ζυγίζω τα θετικά και τα αρνητικά, περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές, διχάζεστε ανάμεσα σε δύο καταστάσεις.
Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (ή δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε.

Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λύσετε. Δεν πειράζει να πάρετε όσο χρόνο χρειαστεί, αλλά θα πρέπει να αποφασίσετε. Προσπαθήστε να οπλίσετε τον εαυτό σας με περισσότερα γεγονότα, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε τις επιλογές σας. Μπορεί να μην υπάρχει η τέλεια λύση, αλλά μπορείτε να πάρετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση.

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός: Ο Μάγος

Λέξη – κλειδί: Μαεστρία
Έννοιες – κλειδιά: Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα, επιδεξιότητα που αποκτάται μέσα από επανάληψη, δεξιότητες που τελειοποιούνται, αυτοπεποίθηση μέσα από την εμπειρία.
Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βγάζει άσους από το μανίκι του. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε.

Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα. Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριο σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία! Ντα ντα!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ταρώ Τοξότης: Το Πέντε των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: Επαναπροσδιορισμός
Έννοιες – κλειδιά: Αφήστε αυτό που έχει περάσει, απομακρυνθείτε από τους συναισθηματικούς περισπασμούς, βρείτε το θετικό στην εικόνα.
Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί. Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα χάνει αυτά που εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν. Και για τους Τοξότες, αυτά τα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα μπορεί να εμπνεύσουν φαντασιώσεις εκδίκησης.

Αυτή η κάρτα σας λέει να γυρίσετε πίσω, να γυρίσετε την πλάτη σας στο χαμό, να γυρίσετε προς αυτά που έχετε. Δεν θέλει να υποτιμήσει την ενόχλησή σας, αλλά σπαταλάτε αυτά που έχετε αν παραμείνετε επικεντρωμένοι στον χαμό. Ακόμα κι αν είναι κάπως αντίθετο προς τον κανονικό τρόπο που λειτουργείτε, κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά γι’ αυτά που είναι ακόμα διαθέσιμα. (Βρίσκονται πιθανώς ακριβώς πίσω σας.)

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

zodia-zvdia-75

ταρώ Αιγόκερως: Το Δύο των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Επενδύσεις
Έννοιες – κλειδιά: Παράλληλες δουλειές και ευθύνες, νιώθετε ότι τα χρήματα δεν είναι αρκετά, δουλεύετε προς το δρόμο της αυτοαπασχόλησης ενώ διατηρείτε μια δεύτερη δουλειά, ανοίγετε ή επεκτείνετε τις πιστωτικές γραμμές για ένα σημαντικό εγχείρημα.
Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στην φωτιά. Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας, όσο και η κανονική σας δουλειά.

Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε. Θα αποκτήσει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

αγαπη

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Υδροχόος: Το Οκτώ των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Κίνηση
Έννοιες – κλειδιά: Ανάληψη δράσης, δικτύωση, συνεντεύξεις, αποδοχή προσκλήσεων και προσφορών.
Φροντίστε να έχετε μπαταρία στο κινητό σας, βενζίνη στο αυτοκίνητο και να τσεκάρετε όλα τα email σας. Πολλές ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας αυτήν την εβδομάδα και δεν θα θέλετε να χάσετε καμία πρόσκληση. Ήρθε η ώρα της απόδοσης όλης της ενέργειας που έχετε επενδύσει.

Φαίνεται πως οι μικροί καρποί που έχετε σπείρει αρχίζουν να ανθίζουν. Πραγματικά, όλα αυτά που σας εμπνέουν και τροφοδοτούν το πάθος σας έρχονται προς τα πάνω σας με υψηλή ταχύτητα. Έρχονται με τέτοια ταχύτητα για την ακρίβεια, που αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τα αρπάξετε, θα σας προσπεράσουν. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε!

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ταρώ Ιχθύες: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Προϋπολογισμός
Έννοιες – κλειδιά: Βελτίωση της εικόνας των οικονομικών σας, εξοικονόμηση, εκμάθηση οικονομικών προγραμμάτων, δημιουργία προϋπολογισμού.
Ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την βελτίωση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην αξία σας και να την βελτιώσετε.

Κάντε ένα σεμινάριο για τις φορολογικές ελαφρύνσεις ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ή εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Δουλέψτε λίγο πιο σκληρά, λίγο παραπάνω. Βρείτε έναν μέντορα και μείνετε δίπλα του/της. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-3-zodia