Ερωτοσκόπιο 01/06 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia-shmera-panselhnos

Ερωτοσκόπιο 01/06 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ίσως χρειαστεί να χαλαρώσετε λίγο και να ακούσετε πραγματικά τον/την σύντροφό σας σήμερα, επειδή προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό. Μπορεί, όμως, να αργήσει λίγο να το αποκαλύψει!

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Κάντε μαζί κάτι που να αφορά την τέχνη ή τη μουσική, ακόμη και αν τα γούστα σας διαφέρουν αρκετά. Θα διαπιστώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά, χάρη στις δημιουργικές δυνάμεις που αντικρίζετε ο ένας στον άλλον.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ενέργειά σας είναι λαμπερή και ενθουσιώδης – και μάλιστα είναι τόσο υπέροχη, που δεν μπορείτε να αντισταθείτε να την εμφυσήσετε στη διάθεση του συντρόφου σας! Ακόμα κι αν βρίσκονται εκατοντάδες μίλια μακριά, θα το νιώσουν όταν θα βρείτε μερικούς γλυκούς τρόπους για να στείλετε γρήγορα το μήνυμά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Θα είναι πιο δύσκολο να καταλάβετε τη διάθεση του συντρόφου σας και να τον/την αντιμετωπίσετε, αλλά πρόκειται μόνο για μια φάση που περνάτε εσείς οι δύο. Η διαίσθησή σας θα επανέλθει πλήρως σε μια-δυο μέρες.

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Τα πηγαίνετε καλύτερα από ποτέ, χάρη, τουλάχιστον εν μέρει, στη θετική σας στάση. Δείτε μήπως μπορείτε να περάσετε λίγο επιπλέον χρόνο μαζί απλά περπατώντας και συζητώντας.

Ζώδια Παρθένος

Δείτε εάν μπορείτε να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας σχετικά με κάποια συναισθηματικά ή πνευματικά ζητήματα που σας απασχολούν πρόσφατα (ή σας ενοχλούν). Θα βρείτε νέα έμπνευση στα λόγια τους.

Ζώδια Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας έχει πολλά να σας πει και μπορεί να θυμηθεί γιατί σας ερωτεύτηκε αρχικά. Είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε ένα ραντεβού ή απλά να κάνετε μια μεγάλη, ρομαντική βόλτα μαζί.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 01/06 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Σκορπιός

Συμβαίνουν κάποια πράγματα πολύ βαθύτερα από την επιφάνεια, που για λίγο δεν θα είστε σε θέση να κατανοήσετε – αλλά δεν θα χρειαστεί. Μερικές φορές η επικοινωνία λαμβάνει χώρα κάπου στο ασυνείδητο.

Ζώδια Τοξότης

Αφήστε τον σύντροφό σας να πάρει τις σοβαρές αποφάσεις σήμερα, καθώς θα βρεθείτε να αμφιταλαντεύεστε για λεπτομέρειες μέχρι να είναι πολύ αργά. Είναι καλό να αλλάζετε ρόλους κάθε πότε για να διατηρείτε φρέσκια τη σχέση σας!

αγαπη

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αιγόκερως

Κάτι μικρό παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας πολύ γρηγορότερα από όσο περιμένατε. Αυτή η πρόκληση δεν θα χαλάσει τη σχέση σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό – αλλά θα πρέπει να το διορθώσετε!

Ζώδια Υδροχόος

Συχνά είστε εκείνος/η που παρακινεί τον/την σύντροφό σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα, και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο σύντροφός σας πιθανότατα θα ακολουθήσει, χάρη στο θετικό πνεύμα που διατρέχει τις ιδέες σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να δουλέψετε για τη σχέση σας. Εσείς οι δύο λογικά είστε σε θέση να επικοινωνείτε με σαφήνεια κι εσείς έχετε επικεντρωθεί αδιαμφισβήτητα στη βελτίωση της σχέσης σας. Καθίστε μαζί με τον σύντροφό σας και βελτιώστε τη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66