ερωτοσκόπιο 01/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

zwdia-agapi

ερωτοσκόπιο 01/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Αν εσείς οι δύο συζητάτε το ίδιο θέμα πολύ καιρό τώρα και δεν καταλήγετε πουθενά, ήρθε η ώρα να προσεγγίσετε την κατάσταση με έναν καινοτόμο τρόπο. Γιατί δεν επιχειρηματολογείτε υπέρ της άποψης του άλλου; Μπορεί να είναι διασκεδαστικό – και διαφωτιστικό παράλληλα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αυτή η ιδέα δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ – ή θα λειτουργήσει; Οι καινοτομίες είναι στο προσκήνιο σήμερα, ιδιαίτερα εάν αφορούν σε εδραιωμένες ρουτίνες στη σχέση σας. Ποτέ δεν ξέρετε, αν δε δοκιμάσετε, έτσι δεν είναι;

Ζώδια Δίδυμοι

Πότε-πότε γίνεστε λίγο ανταγωνιστικοί, αλλά ξέρετε πώς να κρατήσετε το κλίμα χαλαρό και διασκεδαστικό. Αν μια παρτίδα scrabble γίνει έντονη, βάλτε ένα ρομαντικό βραβείο για τον νικητή – ο χαμένος θα πρέπει να κάνει στον νικητή ένα μασάζ.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν καταλαβαίνετε πάντα αυτή τη σχέση. Αν τώρα είναι μια τέτοια στιγμή, καλέστε ένα φίλο σας για να σας βοηθήσει με μια καινούργια προοπτική. Ακόμη και αν δε συμφωνείτε με όσα λένε, η άποψή τους μπορεί να σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

taro-zodia-76

ερωτοσκόπιο 01/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Λέων

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας μοιάζουν να κινούνται με την ίδια ταχύτητα προς εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις. Ποια θα ακούσετε; Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δώσετε προσοχή και στα δύο εξίσου και να μην αντιδράσετε σε κανένα από τα δύο. Μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας αργότερα.

Ζώδια Παρθένος

Οι ανθρωπιστικοί σκοποί απασχολούν εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αποφασίζετε να ανακυκλώνετε περισσότερο, να οδηγείτε λιγότερο για να μη ρυπαίνετε την ατμόσφαιρα και να συμμετέχετε στη δημιουργία ενός κοινοτικού κήπου. Μόλις αναλάβετε ένα έργο, καταφέρνετε να το απογειώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Ζυγός

Παλαιότερα αν κάνατε συμβιβασμούς αισθανόσασταν χαμένοι, αλλά στη συνέχεια ανακαλύψατε ότι όταν βρίσκετε κοινό έδαφος, σας ανοίγονται ένα σωρό καινούργιες δυνατότητες. Βάλτε όλη σας την ενέργεια για να στηρίξετε αυτήν σας την απόφαση.

Ζώδια Σκορπιός

Η αντικειμενικότητα σας οδηγεί τους πάντες να ζητούν τη συμβουλή σας, συμπεριλαμβανομένου και του/της συντρόφου σας. Το ερώτημα είναι, μπορείτε πραγματικά να έχετε μια δίκαιη προοπτική με κάποιο τόσο κοντινό σας πρόσωπο;

ερωτοσκόπιο 01/08 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα εσείς οι δύο να ρίξετε μια ματιά στην ευρύτερη κατάσταση. Το να δουλέψετε εθελοντικά μαζί για κάποιον κοινωφελή σκοπό θα σας ενώσει περισσότερο και θα βοηθήσει να δυναμώσουν οι δεσμοί σας με την κοινότητα.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Ποιος νοιάζεται για το τι λένε οι άλλοι ότι θα πρέπει να κάνει ή να μη κάνει ένα ζευγάρι; Η ακεραιότητα και οι αξίες σας αξίζουν περισσότερο. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό στην αρχή αλλά θα πρέπει ο καθένας από εσάς να πάρει τις δικές του αποφάσεις.

Ζώδια Υδροχόος

Μερικές φορές έχετε την ιδέα ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Άλλες φορές, θεωρείτε ότι καταφέρνετε να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει κάνοντας προσπάθειες από κοινού. Δε χρειάζεται να είναι είτε το ένα είτε το άλλο. Αυτή η σχέση περικλείει και τα δύο.

Ζώδια Ιχθύες

Αν το δείτε από την πλευρά του/της συντρόφου σας θα ανοιχτούν μπροστά σας ένα σωρό καινούργιες πιθανότητες. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε την αρχική σας θέση, αλλά θα αποκτήσετε περισσότερη ενσυναίσθηση για την στάση τους.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66