ερωτοσκόπιο 02/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-86

ερωτοσκόπιο 02/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Σκεφτείτε να κάνετε κάτι όμορφο για τον/την αγαπημένο/η σας. Και να θυμάστε ότι το να κάνετε κάτι για αυτούς δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να κάνετε κάτι που νομίζετε ότι μπορεί να τους χαροποιήσει. Καταλαβαίνετε τη διαφορά;

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μερικές σπίθες θυμού μπορεί να μετατραπούν σε ασυγκράτητη οργή αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας-και να ελέγξετε τον πληγωμένο σας εγωισμό. Μόλις πάρετε μερικές βαθιές ανάσες θα δείτε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Ζώδια Δίδυμοι

Το να επιμένετε και να μην αφήνετε κάτι ό,τι και να συμβαίνει δεν λειτουργεί για κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη. Γιατί κουράζεστε με τέτοιου είδους συμπεριφορές; Δώστε σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας ελευθερία κινήσεων.

Ζώδια Καρκίνος

Βεβαιωθείτε ότι δεν θα μπείτε στον αυτόματο πιλότο όταν ο/η αγαπημένος/η σας σας ζητήσει κάτι , αλλιώς μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια κατάσταση που θα προτιμούσατε να μην βρεθείτε. Αν δώσετε προσοχή τώρα, θα γλιτώσετε από πολλούς μπελάδες αργότερα.

zwdia-768

ερωτοσκόπιο 02/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Λέων

Αν καταπιέσετε τα συναισθήματα σας τώρα θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ηρεμία για λίγο, αλλά θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα σε μακροπρόθεσμη βάση. Αν τα συναισθήματα σας είναι έντονα, πάρτε το χρόνο σας για να τα αντιμετωπίσετε. Και μετά μιλήστε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Παρθένος

Είναι πράγματι η οικονομική σας κατάσταση τόσο χάλια όσο νομίζετε; Μόλις εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κάτσετε κάτω και ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας, θα ανακαλύψετε ότι μόλις εφαρμόσετε μερικές περικοπές, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε την κατάσταση.

zodia-88

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ζυγός

Στην τελική δεν μπορεί να είστε εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνοι εσείς για την ευτυχία του/της αγαπημένου/ης σας και το αντίστροφο. Η συναισθηματική σας ευημερία είναι αυτή που είναι και το να είστε κομμάτι μιας σχέσης παίζει το ρόλο του αλλά δεν είναι τα πάντα.

Ζώδια Σκορπιός

Το να φλυαρείτε είναι διασκεδαστικό, αλλά δώστε προσοχή και στο πώς αισθάνεται ο/η σύντροφος σας. Υπό κανονικές συνθήκες τους αρέσει να σας ακούνε να μιλάτε, αλλά αν θίξετε ένα ευαίσθητο ζήτημα μπορεί να πληγώσετε ακούσια τα συναισθήματα τους.

ερωτοσκόπιο 02/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Τοξότης

Δε χρειάζεται να έχετε πάντα μια απάντηση για όλα. Αν ο/η αγαπημένος/η σας έχει συνηθίσει να βρίσκετε εσείς όλες τις λύσεις, προτείνετε μια διαφορετική προσέγγιση: καθίστε κάτω μαζί τους και εξετάστε παρέα όλες τις πιθανότητες (μάλιστα, όσο πιο ασυνήθιστες, τόσο το καλύτερο).

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας ανθίζει οπότε ρίξτε σε αυτή όλη σας την αγάπη και τη φροντίδα. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε οι δυο σας, τόσο το καλύτερο. Είτε είστε μαζί για δυο εβδομάδες ή για δυο δεκαετίες, θα πάτε τη σχέση σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ζώδια Υδροχόος

Είναι αδύνατον να προβλέψετε τι μπορεί να κάνει κάποιος, ανεξάρτητα από το πόσο καλά τον/την ξέρετε. Και είναι ακόμη πιο αναπάντεχο όταν σοκάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Αλλά ο/η αγαπημένος/η σας έχει μάθει πλέον να περιμένει το αναπάντεχο από εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να φανείτε δεκτικοί και στιγμές που πρέπει να φανείτε δραστήριοι. Αν αναλάβετε την κατάλληλη δράση τώρα, θα καταφέρετε να φτάσετε πολύ μακρύτερα απ’ όσο φανταζόσασταν. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό αλλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot