Ερωτοσκόπιο 03/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia-erwtas

Ερωτοσκόπιο 03/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τον ίδιο τρόπο που δυναμώνετε το σώμα σας. Με άλλα λόγια, τρώτε υγιεινά προκειμένου να δώσετε στον οργανισμό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Με τον ίδιο τρόπο δώστε στον/στην αγαπημένο/η σας (και στον εαυτό σας) συναισθηματική και πνευματική τροφή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Είναι εύκολο να κολλάτε ταμπέλες ο ένας στον άλλον, αλλά να θυμάστε ότι ξεκολλάνε δύσκολα και επώδυνα. Γιατί δεν γλιτώνετε τον κόπο, προσπαθώντας να αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον για αυτό που είναι;

Ζώδια Δίδυμοι

Αντιμετωπίστε τα δύσκολα ζητήματα της σχέσης με μια καλοδιάθετη στάση. Είναι ευτύχημα, που αυτό το χαρούμενο πνεύμα σας βγαίνει από φυσικού σας. Ξέρετε τον τρόπο να χειρίζεστε τα πιο σοβαρά θέματα με μια ανάλαφρη πινελιά.

Ζώδια Καρκίνος

Αν βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας θα βρείτε κι εσείς τη λύση σε κάποιο δικό σας πρόβλημα. Τώρα που έχετε αυτή την απάντηση για το ζήτημα σας, ο/η σύντροφός σας αισθάνεται ότι είναι πια ικανός/ή να διαχειριστεί μόνος/η του/της τις προκλήσεις που του/της παρουσιάζονται. Είναι αστείος ο τρόπος που συνδέονται όλα μεταξύ τους.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε μια ειλικρινή πρόθεση να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζει κανείς. Εξάλλου είστε πολύ κοινωνικοί και σας αρέσει να συνεργάζεστε με διάφορα είδη ανθρώπων για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Ερωτοσκόπιο 03/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Παρθένος

Είναι υπέροχο που και οι δύο είστε τόσο γενναιόδωροι, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα ριψοκινδυνέψετε την κατάστασή σας για χάρη κάποιου φίλου. Συζητήστε το με τον/τη σύντροφό σας πριν κάνετε κάτι περισσότερο. Και καλό θα ήταν να δείτε με προσοχή τον προϋπολογισμό σας.

Ζώδια Ζυγός

Δε χρειάζεται να είστε πάντα εσείς αυτός που τραβάει το κουπί σε αυτή τη σχέση. Μόλις το καταλάβετε αυτό, θα δώσετε στον/στη σύντροφό σας το περιθώριο να απελευθερωθεί από κάποιους υποτιθέμενους ρόλους. Πόσο απελευθερωτικό και για τους δυο σας!

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Ζώδια Σκορπιός

Αυτό το υποτιθέμενο σοβαρό ζήτημα ξεθωριάζει μόλις εσείς και ο/η σύντροφος σας αναλαμβάνετε δράση. Ήρθε η ώρα να πάρετε μέρος σε μια συναρπαστική δραστηριότητα. Μόλις το κάνετε, θα δείτε ότι ενεργοποιείται η παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ζώδια Τοξότης

Κάποια άγνωστα κίνητρα από την πλευρά του/της συντρόφου σας έρχονται επιτέλους στο φως. Και αυτό δίνει μια εντελώς διαφορετική τροπή στην παρούσα κατάσταση. Αυτό που μέχρι τώρα ήταν ακατανόητο σε εσάς γίνεται απολύτως κατανοητό.

Ζώδια Αιγόκερως

Πριν βάλετε τους κανόνες για το πώς θα πρέπει να είναι η ζωή σας, θα πρέπει να ζήσετε και λίγο. Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να αφεθείτε να κάνετε τα λάθη σας – και να τα χαρείτε!

tarw-zwdia

Ερωτοσκόπιο 03/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Πιστεύετε ότι η σχέση σας είναι σαν ανοιχτό βιβλίο, αλλά μερικά κεφάλαια απαιτούν μια πιο προσεκτική εξέταση. Αρχικά, μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα δείτε, αλλά οι πληροφορίες που θα συγκεντρώσετε θα αξίζουν τον κόπο.

Ζώδια Ιχθύες

Όπως και στο γκολφ, έτσι και στις σχέσεις, η ακολουθία είναι πολύ σημαντική. Τον τελευταίο καιρό εσείς οι δύο κατεβάζετε μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες. Τις καταγράφετε προκειμένου να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας; Αν όχι, θα έπρεπε να το κάνετε!

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65