Ερωτοσκόπιο 05/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

zvdia-oneirokriths-αγαπη-zodia

Ερωτοσκόπιο 05/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Θα το ξεπεράσετε, χάρη στον/στην αγαπημένο/η σας, τους φίλους και την οικογένεια σας. Ειδοποιήστε τους κοντινούς σας ανθρώπους ότι μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια τους. Πλησιάζετε στο τέρμα, και όση περισσότερη υποστήριξη έχετε, τόσο πιθανότερο είναι να θριαμβεύσετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το να προσπαθείτε να πετύχετε και οι δύο αυτό που θέλετε μπορεί να είναι απογοητευτικό, ιδιαίτερα εάν οι επιθυμίες σας δεν πάνε προς την ίδια κατεύθυνση. Δώστε ένα διάλειμμα στους εαυτούς σας. Αποσυρθείτε ο καθένας στη γωνιά του και σκεφτείτε τρόπους για να συμβιβαστείτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Η επικοινωνία γίνεται δύσκολη σε μέρες σαν και αυτές. Μάλλον ο/η αγαπημένος/η σας μιλάει αλλά εσείς ακούτε μόνο ακατάληπτους ήχους. Αγνοήστε το. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε οι γραμμές επικοινωνίας θα ανοίξουν και πάλι.

Ζώδια Καρκίνος

Το να ξεπεράσετε ένα ακόμη όριο ακούγεται δελεαστικό – και/ή ειδικά – όταν ξέρετε ότι ο/η σύντροφός σας θα ενοχληθεί. Ωστόσο, καλό θα ήταν να του ρίξετε ακόμη μια ματιά. Πότε-πότε οι κανόνες θα πρέπει να παραβιάζονται αλλά μερικές φορές απλά παρεκτρέπεστε. Τώρα για τι πράγμα πρόκειται;

Ερωτοσκόπιο 05/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Θέλετε να αισθάνεστε περισσότερο προσγειωμένοι, συνδεδεμένοι και σταθεροί; Κάντε εθελοντισμό. Αν συμμετέχετε μαζί σε μια κοινοτική δράση θα σας φέρει πιο κοντά. Η προσπάθειά σας να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τον κόσμο που ζείτε – ιδιαίτερα τον τόπο που ζείτε – θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι έχετε κάποιο κίνητρο.

Ζώδια Παρθένος

Πότε-πότε θα πρέπει να κάνετε μια σκανταλιά μόνο και μόνο για να υπενθυμίζετε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο καλοί είστε. Ούτως ή άλλως δεν τους πειράζει. Μην σας πούμε ότι ανυπομονούν κιόλας – αν και δεν το παραδέχονται.

Ζώδια Ζυγός

Το να προσπαθείτε να καταλάβετε πού πάει η σχέση σας μπορεί να είναι πονοκέφαλος, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε τα πρότυπα των άλλων ως μέτρο σύγκρισης. Πετάξτε από το παράθυρο όλα αυτά τα περιοδικά και τα βιβλία αυτοβοήθειας. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι τα δικά σας στάνταρ.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιες αλλαγές έρχονται στο δρόμο σας. Όσο πιο ριψοκίνδυνες και εξωφρενικές είναι, τόσο το καλύτερο. Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει να μάθει τι σας έπιασε. Μάλλον είναι αυτό το λίγο παραπάνω θάρρος από τις επιρροές των άστρων στο ζώδιο σας.

Ζώδια Τοξότης

Μερικές φορές το να υψώνετε το ανάστημά σας σημαίνει ότι καταλαβαίνετε όλο το πακέτο. Ωστόσο, τώρα, τα θέματα που σας απασχολούν απαιτούν μια πιο αντικειμενική ματιά. Δείτε τα με μια ευρύτερη προοπτική. Σκεφτείτε και τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Μόνο και μόνο επειδή κάτι είναι διαφορετικό, δε σημαίνει ότι είναι και καλύτερο: αυτή ήταν πάντα η άποψή σας. Ωστόσο ίσως ήρθε ο καιρός να το ξανασκεφτείτε. Μερικές φορές αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι καινούργιο μόνο και μόνο για χάρη του καινούργιου.

zodia-098

Ερωτοσκόπιο 05/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Μερικοί περίεργοι κάνουν όλων των ειδών τις θεωρητικές και φιλοσοφικές ερωτήσεις. Αν ο/η αγαπημένος/η σας θέλει να περάσετε λίγο χρόνο ιδιαιτέρως, σήμερα ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα διασπάται πολύ εύκολα η προσοχή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν λειτουργείτε εντελώς συμβατικά σε ό,τι αφορά αυτή τη σχέση, αλλά ποιος λέει ότι υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να είστε ζευγάρι; Ο,τιδήποτε λειτουργεί και για τους δύο είναι το σωστό. Μην αφήσετε κανένα να σας πει κάτι διαφορετικό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66