ερωτοσκόπιο 25/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

kardia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκόπιο 25/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

ζώδια κριός

Κάθε συμμαχία απαιτεί λίγη διπλωματική διαπραγμάτευση από καιρό σε καιρό, το ίδιο ισχύει και για κάθε σχέση. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που θέλετε να διευθετήσετε με το ταίρι σας, μιλήστε γι’ αυτό παρουσία ενός έμπιστου φιλικού σας ατόμου. Η γνώμη ενός τρίτου θα σας ωφελήσει πολύ.

ζώδια ταύρος

zodia-zvdia-22

Ποιος είπε ότι η ανεξαρτησία και η συντροφικότητα είναι ασυμβίβαστες έννοιες μέσα σε μια σχέση; Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που έχετε επιλέξει να βιώνετε τη συνύπαρξη με το ταίρι σας, χωρίς να πνίγει ο ένας την ιδιοσυγκρασία του άλλου.

ζώδια δίδυμοι

Το γεγονός ότι εσείς και το ταίρι σας δεν έχετε πάντα ταυτόσημες απόψεις, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό στοιχείο για τη σχέση σας. Η διεξαγωγή διαλόγου είναι πολύ πιο γόνιμη και αποδοτική, από το να συμφωνείτε για να μην διαφωνήσετε!

ζώδια καρκίνος

Νιώθετε κάποια ένταση τις τελευταίες μέρες και θέλετε να το συζητήσετε με το ταίρι σας. Θα ήταν καλύτερο να έχετε εντοπίσει τουλάχιστον την πηγή του προβλήματός σας, πριν περάσετε στην ανάλυση του θέματος. Έτσι θα ξέρετε από πού να αρχίσετε.

ερωτοσκόπιο 25/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia-fotia

ζώδια λέων

Φυσικά δεν έχετε απαντήσεις για τα πάντα. Έχετε όμως το εξαιρετικό χάρισμα να είστε άριστοι ακροατές και πρόθυμοι να προσφέρετε τη βοήθειά σας μέχρι να βρεθούν όλες οι επιλογές σε ένα θέμα. Βάλτε διακριτικά αυτά τα στοιχεία σας στη διάθεση του ταιριού σας, προκειμένου να βρείτε μαζί τη λύση σε έναν προβληματισμό του.

ζώδια παρθένος

Είναι πολύ θετικό για τη σχέση σας να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες και να έχετε επίγνωση της καθημερινότητάς σας. Αυτή την περίοδο, τα άστρα σας παροτρύνουν να μιλήσετε λίγο πιο ουσιαστικά για το μέλλον σας.

ζώδια ζυγός

Το ταίρι σας θα σας δείξει μια εντελώς άγνωστη πλευρά του, αν μπείτε στον κόπο να προσέξετε τη διαφορά πάνω του. Να είστε βέβαιοι ότι η έκπληξη θα είναι ευχάριστη και το έτερο ήμισύ σας θα σας επιβραβεύσει για την παρατηρητικότητά σας!

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 25/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

ζώδια σκορπιός

Τα άστρα σας παροτρύνουν σήμερα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να στήσετε ένα πιο ιδιαίτερο ραντεβού με το ταίρι σας. Ψάξτε τις εκδηλώσεις της πόλης και είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσετε κάτι που θα κεντρίσει την προσοχή σας!

ζώδια τοξότης

Είστε σε διάθεση προσφοράς αυτή την περίοδο. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να εντοπίσετε τα θέματα που μπορεί να χρειάζεται το ταίρι σας λίγη βοήθεια, αλλά δεν θα τη ζητήσει. Ακόμα και λίγη επιπλέον τρυφερότητα, μπορεί να ανορθώσει το ηθικό του έτερου ήμισύ σας!

zodia-098

ζώδια αιγόκερως

Η διάθεσή σας είναι ιδανική για λίγη «ευγενή άμιλλα». Σκεφτείτε το άθλημα ή το παιχνίδι που θα θέλατε να βιώσετε με το ταίρι σας και προτείνετέ το. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την άνοδο της θερμοκρασίας του ανταγωνισμού, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά!

ζώδια υδροχόος

Μια συζήτηση με το ταίρι σας μπορεί να πάρει απρόβλεπτη τροπή ξαφνικά. Η συναισθηματική έξαρση είναι κάτι που καμία από τις δύο πλευρές δεν περιμένει, γι’ αυτό όλα εξαρτώνται από το ποιος θα προσαρμοστεί πιο γρήγορα. Αυτός θα φέρει και τον άλλο σε ισορροπία, για να μην παρασυρθεί από το άγνωστο περιβάλλον.

ζώδια ιχθύες

Το ταίρι σας είναι διατεθειμένο να κατανοήσει ότι είστε από τη φύση σας άτομα που χάνεστε ενίοτε στον δικό σας ονειρικό κόσμο. Όλα όμως έχουν και τα όριά τους. Άλλο είναι να αποστασιοποιείστε κάποιες στιγμές και άλλο να πρέπει το έτερό σας ήμισύ σας να σας αναζητά σε φανταστικούς κόσμους!

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia