Ερωτοσκόπιο 26/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

ωροσκοπιο

Ερωτοσκόπιο 26/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Το να επικεντρώνεστε το παρελθόν και το μέλλον αποσπά από το παρόν την προσοχή που του αξίζει. Ναι, σίγουρα υπάρχουν κάποιες απογοητεύσεις τώρα, αλλά τίποτα που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν θα μπορέσετε να επιλύσετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Κάποιες επιθυμίες χάνονται στην μετάφραση. Μην κουράζεστε. Αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας βρίσκεστε προς το παρόν σε άλλα μήκη κύματος, ας είναι. Κάποιες μέρες είναι έτσι. Θα βρεθείτε στο ίδιο σημείο κάποια στιγμή αργότερα.

Ζώδια Δίδυμοι

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είχατε συγκεκριμένα σχέδια που θα πραγματοποιούνταν με συγκεκριμένο τρόπο. Μην το πάρετε σαν αποτυχία. Το σύμπαν σας υποδεικνύει ότι πρόκειται απλά για ένα προσχέδιο. Διορθώστε τις όποιες ατέλειες και προσπαθήστε ξανά.

Ζώδια Καρκίνος

Μερικές φορές τα πράγματα δυσκολεύουν στα ερωτικά σας, αλλά αυτό είναι μάλλον ωφέλιμο αν το δείτε μακροπρόθεσμα. Μάθετε να επιλύνετε τα θέματα σας τη στιγμή που προκύπτουν. Θα πρέπει να αποφασίσετε ποια θα ανακυκλώσετε, ποια θα πετάξετε και ποια μπορούν να σωθούν.

Ερωτοσκόπιο 26/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-768

Ζώδια Λέων

Μια πλούσια φαντασία εμπλουτίζει τη ζωή και τη σχέση σας, αρκεί να μη χάνετε το χρόνο σας σε ονειροπολήσεις. Ο πειρασμός να παριστάνετε κάτι που δεν είστε είναι απτός, αλλά να ξέρετε ότι είστε πολύ πιο ελκυστικοί όταν είστε απλά ο εαυτός σας.

Ζώδια Παρθένος

Πηγαίνατε γυρεύοντας για καβγά και αντ’ αυτού εσείς και ο/η αγαπημένος σας γυρίσατε μια νέα σελίδα στη σχέση σας. Ενώ αισθάνεστε κάπως έκπληκτοι με την τροπή των γεγονότων, δεν μπορείτε να πείτε ότι δυσαρεστηθήκατε.

Ζώδια Ζυγός

Δεν το συνηθίζετε να βασίζεστε στην τύχη με κλειστά τα μάτια, αλλά τώρα το ένστικτό σας λέει ότι η μοίρα σας έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι συμβεί. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι ανήσυχος/η. Μπορείτε να τους μιλήσετε σχετικά με αυτό και να τους πείσετε.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Είστε βαθιά σκεπτόμενα άτομα και ο/η αγαπημένος/η σας δεν σας έχει κατανοήσει πλήρως σε σχέση με αυτό. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να μην μπορέσουν ποτέ. Αλλά δεν χρειάζεται να τους το πείτε. Εξάλλου, διασκεδάζετε αφάνταστα αφήνοντάς τους να προσπαθούν να σας ανακαλύψουν.

Ζώδια Τοξότης

Έχετε σκάσει που χάσατε αυτή την ευκαιρία; Δεν υπάρχει λόγος. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να συνεχίσετε τη ζωή σας. Πριν καν το καταλάβετε, η ευκαιρία θα παρουσιαστεί ξανά. Όταν η στιγμή είναι η κατάλληλη, τα πάντα είναι δυνατά.

Ερωτοσκόπιο 26/07 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Αιγόκερως

Εξερευνήστε μερικά μέρη εκτός των συνηθισμένων. Αν μη τι άλλο θα έχετε να συζητήσετε κάτι καινούργιο με τον/την αγαπημένο/η σας. Το πολύ, να ανανεώσει τη φλόγα ανάμεσά σας.

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Το αισθήματα δεν είναι πάντα βολικά αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος που έχετε για να καταλάβετε που βρίσκεστε είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Αν κάτι σε αυτή τη σχέση σας προκαλεί ισχυρά συναισθήματα, αναρωτηθείτε γιατί.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε ειλικρινείς, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα σας. Δεν είναι του στυλ σας να παίζετε παιχνίδια. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι ο/η σύντροφός σας μπορεί να αισθανθεί καταβεβλημένος αν του παρουσιάσετε μονομιάς όλα σας τα συναισθήματα. Να είστε συνετοί σχετικά με αυτά που θέλετε να αποκαλύψετε.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot