Ερωτοσκόπιο 27/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

ερωτας-zwdia-ζωδια-συμβατοτητα-ωροσκοπιο

Ερωτοσκόπιο 27/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Τα καθήκοντα και οι ευθύνες είναι κάτι σημαντικό, αλλά στη ζωή σας θα πρέπει να έχουν θέση εξίσου η ξεκούραση και η χαλάρωση. Αφού έχετε ολοκληρώσει ό,τι είχατε στη λίστα με τις εργασίες σας για σήμερα, μην αγχωθείτε για το μετά. Κάντε κάτι για να διασκεδάσετε εδώ και τώρα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μερικές φορές ο/η αγαπημένος/η σας απλά δεν καταλαβαίνει την έντονη αγάπη σας για κάποιον/α αυστηρά πλατωνικό/ή φίλο/φίλη. Δεν μπορείτε να τους κάνετε να καταλάβουν. Αντ’ αυτού, να είστε διπλωματικοί και διακριτικοί με τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί τους.

Ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την περίοδο είστε τόσο αναλυτικοί που παλεύετε απλά και μόνο για να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και να ζείτε τη στιγμή. Ωστόσο, οι άνθρωποι που σας αγαπούν, εκτιμούν τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας. Η πιο βασική συμβουλή για τη σχέση σας: να είστε ο εαυτός σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τα χαρίσματα σας είναι υπέροχα: Ξέρετε πώς να διορθώσετε κάτι που έχει χαλάσει και πώς να κάνετε το άσχημο όμορφο. Τώρα ήρθε η ώρα να φέρετε αυτά τα ταλέντα στη ζωή σας για να επωφεληθείτε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας. Τι δεν λειτουργεί στη σχέση σας; Τι χρειάζεται να διορθώσετε;

zwdia-zodia-33

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Λέων

Κάποιες καυτές αστρολογικές ενέργειες βγάζουν εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας από το λήθαργό σας. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι που θα προωθήσει την προσωπική σας εξέλιξη. Δουλέψτε πάνω στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων ή την ανάπτυξη παλιών ταλέντων.

Ζώδια Παρθένος

Μια μπερδεμένη κατάσταση στη σχέση σας γίνεται πιο ξεκάθαρη χάρη σε κάποιες κοσμικές αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σας. Μια βασική προϋπόθεση είναι να είστε παρόντες στη σχέση σας. Έτσι, θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε τις ενέργειές σας εκεί που χρειάζονται.

Ζώδια Ζυγός

Η αυτοπεποίθησή σας χρειάζεται μια μικρή ώθηση. Παρόλο που είναι ωραίο να σας λέει ο/η αγαπημένος/η σας πόσο πανέμορφοι, αστείοι, έξυπνοι και φανταστικοί είστε, είναι ακόμα καλύτερο όταν τα λέτε οι ίδιοι στον εαυτό σας – και τα πιστεύετε.

Ερωτοσκόπιο 27/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Αν σκέφτεστε διαρκώς για το τι μπορεί να πάει στραβά, θα γίνετε νευρωτικοί. Προσπαθήστε να εξετάσετε τους βαθύτερους φόβους σας που σας φέρνουν αυτές τις σκέψεις στο μυαλό, ιδιαίτερα όταν σχετίζονται με θέματα σχέσεων.

Ζώδια Τοξότης

Απλά φανταστείτε: Αυτό που τόσο καιρό ψάχνατε εσείς οι δύο ήταν μπροστά στα μάτια σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή μια ακτίδα ελπίδας σε κάποιο ζήτημα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές.

Ζώδια Αιγόκερως

Είτε είναι έτοιμοι, είτε όχι, εσείς έχετε πάρει φόρα! Απλά βεβαιωθείτε ότι ο/η αγαπημένος/η σας ξέρει περί τίνος πρόκειται – δεν θέλετε να εκπλαγούν τελείως με αυτό το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή σας.

zodia-88

Ερωτοσκόπιο 27/07 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Δεν είναι υγιές να κρατάτε τα πάντα μέσα σας αν αισθάνεστε ανήσυχοι ή αγχωμένοι. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι συμβαίνει, ειδικά αν αυτό που αισθάνεστε τώρα τους αφορά άμεσα. Η ειλικρίνεια ανοίγει το δρόμο για μια νέα αρχή.

Ζώδια Ιχθύες

Νομίζετε ότι ξέρετε τι χρειάζεστε σε αυτή τη σχέση, αλλά σκεφτείτε το – αυτό που χρειαζόσασταν λίγα χρόνια ή ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που χρειάζεστε τώρα. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia