ερωτοσκόπιο 29/05 Τρίτη ωροσκόπιο

zwdia-erwtas

ερωτοσκόπιο 29/05 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Προσπαθήστε να μη στεναχωριέστε πολύ που πέφτετε σε ρουτίνα – στην πραγματικότητα, αυτό το διάστημα ίσως είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Σε γενικές γραμμές, αισθάνεστε καλά για όλα, οπότε γιατί να μην χαλαρώσετε λίγο;

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Όποια διάθεση και αν έχει ο σύντροφός σας σήμερα, λογικά θα είστε σε θέση να την ανεβάσετε με την ανεπιτήδευτη γοητεία σας και την καλή σας ενέργεια. Αφήστε λίγο χρόνο για να διασκεδάσετε παρέα κάνοντας ό,τι χαζομάρα σας έρχεται στο μυαλό!

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα δυσκολευτείτε λίγο για να έρθετε σε επαφή ο ένας με τον άλλον. Η ένταση θα είναι ανάλογη με το χρόνο που είστε μαζί. Αν είστε λίγο καιρό μαζί, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Αν όχι, θα χρειαστεί λίγη επιπλέον προσπάθεια.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα είναι εξαιρετικά εύκολο να πείτε στον σύντροφό σας πως αισθάνεστε. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι και εκείνος/η προσπαθεί να σας πει κάτι. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η ζωή σήμερα μπορεί να είναι λίγο περίεργη και για τους δυο σας, αλλά εφόσον καταφέρετε να μείνετε μακριά από καβγάδες που αφορούν τα οικονομικά ζητήματα, η μέρα θα έχει ομαλή εξέλιξη. Αν παρά ταύτα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, κάντε το σε ουδέτερο έδαφος.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να εκπλήξετε τον σύντροφό σας και να του/της δείξετε πόσο γλυκιά μπορεί να γίνει η ζωή. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να το κάνετε, καθώς σήμερα διακατέχεστε από μια απίστευτα θετική ενέργεια.

Ζώδια Ζυγός

Ακόμη και τα πιο διακριτικά μηνύματα του συντρόφου σας θα είναι απίστευτα ξεκάθαρα σήμερα, οπότε μην εκπλαγείτε αν μάθετε κάτι εντελώς καινούργιο. Κάτι τέτοιο μπορεί τελικά να οδηγήσει σε περισσότερη ισορροπία τη σχέση σας.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη ενέργεια για εσάς. Μια κρυφή χαρά θα σας δώσει τη δυνατότητα τα βγάλετε πέρα. Στις δύσκολες στιγμές θα θυμάστε κάτι που είπε ο σύντροφός σας και θα καταφέρετε να γελάσετε.

Ζώδια Τοξότης

Παρόλο που εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να μαλώνετε για κάποιο ζήτημα που στην ουσία δεν υφίσταται, δε χρειάζεται να εμβαθύνετε πολύ τα πράγματα. Σας ενοχλεί αυτό που θεωρείτε σαν μια μικρή εισβολή στη σχέση σας και αυτό μόνο ο χρόνος μπορεί να το θεραπεύσει.

ερωτοσκόπιο 29/05 Τρίτη ωροσκόπιο

chartomanteia-44

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα το θεωρείτε ευκολότερο από ποτέ να κάτσετε κάτω με τον σύντροφό σας και να σχεδιάσετε ο,τιδήποτε. Ακόμη και τα πιο βαρετά, τετριμμένα θέματα ξαφνικά δε φαίνονται τόσο τρομερά. Η χαλαρή σας διάθεση βοηθάει πολύ σε αυτό.

Ζώδια Υδροχόος

Εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να ηρεμήσετε. Αν επιδιώκατε κάποιο στόχο και για αυτό είχατε απαρνηθεί κάποια πράγματα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τον εγκαταλείψετε. Απλά συνεχίστε με πιο αργούς ρυθμούς.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιες μέρες ενδείκνυνται για να εξετάσετε και να βρείτε τρόπους για να τελειοποιήσετε τη σχέση σας και σήμερα είναι μια από αυτές. Βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε και οι δύο λίγο χρόνο για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τα πράγματα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot