Ερωτοσκόπιο 31/07 Τρίτη ωροσκόπιο

zwdia-ερωτοσκοπιο-ζωδια-zodia

Ερωτοσκόπιο 31/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Για να καταλάβετε προς τα που πηγαίνει αυτή η σχέση δε χρειάζεται να το σκέφτεστε με όρους «όλα ή τίποτα». Αντ’ αυτού καλό θα ήταν να το πηγαίνετε μέρα-μέρα. Αυτό θα ήταν μεγάλη ανακούφιση τόσο για εσάς όσο και για τον/την αγαπημένο/η σας!

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Κάντε κάτι για να αντιμετωπίσετε κάποια αδικία που λαμβάνει χώρα στη γειτονιά σας ή στο περιβάλλον εργασίας σας. Αν έχετε κουραστεί από τις προσπάθειες, ζητήστε μια βοήθεια. Ο/Η αγαπημένος/η σας σας υποστηρίζει μέχρι τέλους. Είστε ευγνώμονες για την συμπαράστασή τους.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να αποδεχτείτε τον εαυτό σας χωρίς να τον κρίνετε; Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό για τον εαυτό σας, θα μπορέσετε να το κάνετε και για τον/την αγαπημένο/η σας. Τι μπορεί να είναι περισσότερο ευπρόσδεκτο και ικανοποιητικό από την αληθινή και άνευ όρων αγάπη;

Ζώδια Καρκίνος

Και βέβαια θέλετε να ακούσετε τη γνώμη του/της συντρόφου σας, αλλά μπορεί να επηρεάζεστε περισσότερο από αυτήν από όσο συνειδητοποιείτε. Εκείνοι δεν εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση ενώ εσείς έχετε επενδύσει σε αυτή. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν αλλά να θυμάστε: η επιλογή είναι δική σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Το μυαλό σας έχει γίνει ξαφνικά πεδίο μάχης. Αντιμάχονται μεταξύ τους τρυφερές σκέψεις για τον/την αγαπημένο σας με επικρίσεις. Είναι φυσιολογικό να σκέφτεστε και με τους δυο τρόπους. Μπορούν ακόμη και να συνυπάρξουν!

Ζώδια Παρθένος

Σκεφτείτε πέρα από το παρόν σε ότι αφορά κάποιες αποφάσεις που θέλετε να πάρετε για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Ποιες θα είναι οι συνέπειες μακροπρόθεσμα; Και όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας άτομα;

Ερωτοσκόπιο 31/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Συνήθως μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε είδους προκλήσεις με έναν χαλαρό τρόπο, αλλά σήμερα αισθάνεστε κάπως πιο ωμοί. Δεν υπάρχει πρόβλημα – μερικά καθήκοντα απαιτούν λίγη περισσότερη δυναμική.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Έρχονται στο δρόμο σας κάποια φανταστικά νέα που αφορούν τα οικονομικά σας. Και αυτό θα σας απαλλάξει από κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Επενδύστε σοφά αυτούς τους πόρους και εσείς οι δύο θα μπορέσετε πολύ σύντομα να απολαύσετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας.

Ζώδια Τοξότης

Μετά από όλη αυτή τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια είναι σίγουρο ότι θα πάρετε συγχαρητήρια. Πέτυχατε κάτι σπουδαίο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο! Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Εξάλλου, αυτοί ήταν η κινητήρια δύναμή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να κάνετε την αρχή σε κάτι γίνεται πιο εύκολο αν δεν ασκείτε τόση πίεση σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας – δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα σωστά με την πρώτη. Σιγά το πράγμα! Αυτή η σχέση, όπως και τα καλύτερα πράγματα σε αυτή τη ζωή, διαρκώς εξελίσσεται.

chartomanteia-44

Ερωτοσκόπιο 31/07 Τρίτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για σκεφτείτε λίγο δημιουργικά, ιδιαίτερα εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας προσπαθείτε να οργανώσετε όλες σας τις επιλογές που αφορούν την επόμενη μεγάλη σας κίνηση. Πώς μπορείτε λοιπόν εσείς οι δύο να δημιουργήσετε με επιδεξιότητα τις βάσεις για το κοινό σας μέλλον;

Ζώδια Ιχθύες

Το να έχετε τον έλεγχο όλων των πρακτικών θεμάτων αυτής της σχέσης είναι σοβαρή δουλειά και δεν θα πρέπει να την κάνετε μόνοι σας. Αν ο/η σύντροφός σας δεν αναλαμβάνει δράση, ήρθε η ώρα να αναθέσετε αρμοδιότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia