Έρωτας και Αιγόκερως

zwdia-toys

Κοινοποίηση:

Από τη στιγμή που ο Αιγόκερως, θα καταφέρει να καταπολεμήσει την ενστικτώδη επιφυλακτικότητά του, θα γίνει θαυμάσιος σύντροφος γιατί, παρ’όλο που είναι εσωστρεφείς, οι Αιγόκεροι είναι πολύ πιστοί στις τους, Ωστόσο, χρειάζονται ένα σύντροφο που θα τους στηρίξει τονώνοντάς την αυτοπεποίθησή τους.

Μερικοί Αιγόκεροι φοβούνται τόσο πολύ την απόρριψη και την πιθανότητα να πληγωθούν ώστε δυσκολεύονται πολύ να αρχίσουν μια σχέση και συχνά χάνουν ευκαιρίες. Καμιά φορά έχουν τόσο λίγη αυτοπεποίθηση που δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είναι δυνατό κάποιος να τους ερωτευθεί και να θελήσει να φτιάξει μια σοβαρή σχέση μαζί τους.

Τα φλερτ δεν αρέσουν στους περισσότερους Αιγόκερους, οι οποίοι συνήθως προτιμούν μια μόνιμη σχέση που θα τους προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, Ο σύντροφος του Αιγόκερου μπορεί να ανακαλύψει με έκπληξη ότι ο πιο σοβαρός αντίζηλός του είναι η καριέρα του αγαπημένου του. Παρ’όλο που οι Αιγόκεροι φαίνονται συχνά υπερβολικά εσωστρεφείς στην αρχή μιας σχέσης, από τη στιγμή που θα νιώσουν άνετα με κάποιον, χαλαρώνουν και αφήνουν τον αληθινό εαυτό τους να εκφραστεί. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους, είναι μια θαυμάσια αίσθηση του χιούμορ που τους κάνει να γελούν ακόμα και όταν το αστείο είναι σε βάρος τους.

zodia-zvdia-22

Το κεφάλι κυβερνάει την καρδιά των Αιγόκερων, οι οποίοι ποτέ δεν παντρεύονται χωρίς να είναι απόλυτα σίγουροι για το σύντροφό τους. Οι Αιγόκεροι είναι σταθεροί και προσεκτικοί και συνήθως αποδεικνύονται πιστοί και αφοσιωμένοι εραστές. Άλλωστε, ο ύψιστος στόχος τους στον έρωτα είναι να νιώσουν ασφαλείς και προστατευμένοι.