Έρωτας και Ιχθύες

Κοινοποίηση:

Έρωτας  Ιχθύες

Το ζώδιο με το μεγαλύτερο ιδεαλισμό και ρομαντισμό, οι Ιχθύες, αφήνονται εύκολα να παρασυρθούν από τον έρωτα.

Κατά κανόνα, οι Ιχθύες είναι ευτυχισμένοι μόνο όταν νιώθουν ότι τους αγαπούν και τότε δείχνουν μεγάλη τρυφερότητα και στοργή για το σύντροφό τους από τη στιγμή που θα πιστέψουν ότι τους αγαπά.

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι και τρυφεροί, οι Ιχθυες ανθούν σε δυνατές, έντονες σχέσεις.

zodia-zvdia-22

Έρωτας  Ιχθυες

Δυστυχώς, όμως, πληγώνονται πολύ εύκολα και συχνά βγαίνουν με γκρεμισμένα όνειρα και τραύματα που αργούν να επουλωθούν. Πολλοί Ιχθυες, μάλιστα εξιδανικεύουν τον αγαπημένο τους και αρνούνται να παραδεχτούν ότι δεν είναι παρά ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Γι’ αυτό και πολλές φορές παραβλέπουν πράγματα που θα προκαλούσαν έντονη αντίδραση σε κάποιο πιο προσγειωμένο ζώδιο. Έτσι, μερικοί Ιχθύες καταλήγουν θύματα νοσηρών καταστροφικών σχέσεων.

Ωστόσο, αν οι Ιχθυες συνδεθούν με κάποιον υπερβολικά ρεαλιστή και χωρίς καθόλου φαντασία, εύκολα μπορεί να στραφούν σε καινούριες αναζητήσεις για να ξεφύγουν από την ανία και την πλήξη. Ο έρωτας είναι το αλάτι της ζωής για τους Ιχθύες των οποίων η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να δραπετεύουν από την καθημερινή ρουτίνα μέσα σ’ένα κόσμο ονείρου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Έρωτας  Ιχθυες

Άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση να απατήσουν το σύντροφό τους παρά μόνο με τη φαντασία τους, όπου συχνά ζουν δραματικούς έρωτες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.
Όταν είναι ερωτευμένοι, οι Ιχθύες είναι γεμάτοι όνειρα.

Συνήθως επιζητούν μια πνευματική και ψυχική επαφή με το σύντροφό τους. Είναι το πιο ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο. Ωστόσο, η φαντασία τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε μια σχέση καθώς οι προσδοκίες τους είναι συχνά υπερβολικά υψηλές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65