γυναικα ιχθυς: 8 λόγοι να την λατρέψετε

γυναικα-ιχθυς-zwdia-zodia

γυναικα ιχθυς: 8 λόγοι να την λατρέψετε

 

Η γυναικα ιχθυς είναι από τα πιο διασκεδαστικά ζωδια. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε στις υπόλοιπες γυναίκες. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι, διαβάστε παρακάτω.

 

Η γυναικα ιχθυς είναι ρομαντική

Όπως όλες οι γυναικες, όταν η γυναικα ιχθυς ερωτεύεται, θέλει να ανέβει στο πιο ψηλό βουνό και να το φωνάξει. Θέλει να κάνει κάθε μέρα το άλλο της μισό να νιώθει ξεχωριστό. Η μοναδική διαφορά με τις άλλες γυναίκες, είναι πως η γυναικα ιχθυς το κάνει πραγματικά! Πιστεύει πως το να λες σε κάποιον πως τον αγαπάς δεν είναι αρκετό. Πρέπει να το εκφράζεις με χιλιάδες τρόπους.

 

Η γυναικα ιχθυς νιώθει τον πόνο των άλλων

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην διστάσετε να πάτε στην γυναικα ιχθυ. Η καρδιά της είναι γεμάτη με συμπόνια και ευαισθησία. Δεν χρειάζεται χρόνο για να νιώσει και να καταλάβει τον πόνο σας. Ακόμα και όταν κανείς δεν σας καταλαβαίνει, εκείνη θα το κάνει. Ακόμα και όταν όλος ο κόσμος αδιαφορεί για τον πόνο σας, εκείνη θα κάνει ό, τι μπορεί για να νιώσετε καλύτερα.

zodia-zvdia-22

 

Η γυναικα ιχθυς θα σταθεί δίπλα σου

Ακόμα και αν ολος ο κόσμος διστάζει να πάρει το μέρος σας, εκείνη δεν θα διστάσει αν νοιάζεται για εσάς. Δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. Όταν έχει σχέση, δεν απατά ποτέ τον σύντροφό της καθώς η ένοχη συνείδησή της δεν της το επιτρέπει. Μπορείτε πάντα να βασιστείτε πάνω στην γυναικα ιχθυ.

 

Η γυναικα ιχθυς είναι ονειροπόλα

Η ζωή της γυναικας ιχθυ είναι υπέροχη, καθώς αντί να ανησυχεί για τον πραγματικό κόσμο, ονειρεύεται μία ζωή που μοιάζει με τον παράδεισο. Σύμφωνα με την γυναικα ιχθυ, για να πετύχεις πρέπει να κάνεις μεγάλα ονειρα.

 

Η γυναικα ιχθυς έχει απίστευτο ένστικτο

Χωρίς πλάκα! Μπορεί να δει το μέλλον. Τα περισσότερα πράγματα που προβλέπει βγαίνουν πραγματικά. Αυτό οφείλεται στην κρίση και στην λογική της. Βλέπει πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν. Αν διαισθανθεί κίνδυνο, μπορεί να προστατευτεί από πριν. Έτσι, παίρνει καταπληκτικές αποφάσεις!

 

Η γυναικα ιχθυς εμπνέει

Τις ημέρες που νιώθετε πως δεν αξίζετε ή πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, η γυναικα ιχθυς είναι το καλύτερο άτομο στο οποίο μπορείτε να μιλήσετε. Μπορεί να κάνει θαύματα. Για κάποιο λόγο, μπορεί να εντοπίσει τα καλά χαρακτηριστικά των γύρω της. Θα δώσει ώθηση στον εγωισμό σας και θα αρχίσετε να νιώθετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σε χρόνο μηδέν.

 

Η γυναικα ιχθυς είναι απόλυτα θηλυκή

Η γυναικα ιχθυς είναι όμορφη, ντελικάτη, εύθραυστη και ευάλωτη. Η φύση της  την κάνει ακαταμάχητη στο αντίθετο φύλο. Οι άντρες νιώθουν την ανάγκη να την προστατέψουν και να την φροντίσουν.

 

Η γυναικα ιχθυς έχει απίστευτο στυλ

Η γυναικα ιχθυς θέλει να είναι πάντα μέσα στη μόδα. Απολαμβανει να αλλάζει στυλ συνεχώς και να είναι ομορφότερη από όλες. Αν χρειαστείτε συμβουλές για την μόδα, ξέρετε ποιον να ρωτήσετε!

 

γυναικα ιχθυς διαβάστε επίσης