Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Ιχθύ

Κοινοποίηση:

γυναίκα Ιχθύς

Το να βρει τον έρωτα μία γυναίκα είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν πρόκειται για τη γυναίκα Ιχθύ. Γιατί; Επειδή είναι αθεράπευτα ρομαντική.

Ο τυπικός Ιχθύς θα θυσιάσει τα πάντα για τον έρωτα. Αν βρεθεί με τον λάθος σύντροφο, ο συναισθηματικός Ιχθύς θα καταλήξει με τίποτε παραπάνω από μία ραγισμένη καρδιά και έναν πληγωμένο εγωισμό.

Οι Ιχθύες χρειάζονται έναν σύντροφο που θα καταλαβαίνει και θα εκτιμά τα βαθιά τους συναισθήματα και που θα ανταποκρίνεται στα έντονά τους αισθήματα. Εκείνη χρειάζεται να νιώθει σταθερότητα.

zodia-zvdia-22

γυναίκα Ιχθύς

Κριός

Αυτός ο συνδυασμός θα είναι ωφέλιμος για τον άντρα Κριό, αλλά όχι τόσο για τη γυναίκα Ιχθύ. Ενώ η γυναίκα Ιχθύς είναι στοργική, ευγενική και ελπιδοφόρα, ο Κριός είναι επιθετικός και μερικές φορές ευέξαπτος. Ο Κριός είναι περισσότερο μοναχικός και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να ανοιχτεί συναισθηματικά στη γυναίκα Ιχθύ. Η γυναίκα Ιχθύς βλέπει στον άντρα Κριό έναν άνθρωπο αναίσθητο, εγωιστή και θρασύ.

 

Ταύρος

Αυτός ο συνδυασμός έχει πολλές πιθανότητες. Ο Ταύρος μπορεί να προσφέρει πρακτικότητα και σταθερότητα πράγματα που λείπουν από τη γυναίκα Ιχθύ. Οι περισσότεροι Ταύροι είναι υπομονετικοί και πιστοί και θα προσέξουν πολύ να μην πληγώσουν τα συναισθήματα της γυναίκας Ιχθύ. Αυτά τα δύο ζώδια συνήθως βγάζουν το καλύτερο εαυτό ο ένας στον άλλον. Όταν η γυναίκα Ιχθύς καταφεύγει στη φαντασία της, ο άντρας Ταύρος μπορεί εύκολα να τη φέρει πίσω στη πραγματικότητα. Από την άλλη, όταν ο άντρας Ταύρος παραμένει στη βαρετή του πραγματικότητα, η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να του προσφέρει μία φανταστική απόδραση.

taro-tarw

γυναίκα Ιχθύς

Δίδυμοι

Συνήθως δεν είναι πολύ καλός συνδυασμός για τους Ιχθύες. Ο Δίδυμος τείνει να είναι πειραχτήρι, και η γυναίκα Ιχθύς θα καταλήξει να πληγώνεται από αυτά. Ο Δίδυμος δεν μπορεί να προσφέρει τη σταθερότητα που εκείνη έχει ανάγκη. Ο άντρας Δίδυμος θα βαρεθεί αρκετά γρήγορα τη γυναίκα Ιχθύ και θα την αγνοήσει. Δεν μπορεί να σχηματίσει το δυνατό συναισθηματικό δέσιμο που χρειάζεται η γυναίκα Ιχθύς.

 

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος και η γυναίκα Ιχθύς σχηματίζουν έναν υπέροχο συνδυασμό. Όπως και οι Ιχθύες, ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος και θα καταλάβει τα ισχυρά συναισθήματα της γυναίκας Ιχθύ. Ο Καρκίνος είναι επίσης ακλόνητος και θα προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται η γυναίκα Ιχθύς. Εκείνος θα εκτιμήσει την ευαισθησία της γυναίκας Ιχθύ και εκείνη θα λατρέψει τη στοργική φύση του άντρα Καρκίνου.

taro-zodia-76

γυναίκα Ιχθύς

Λέων

Η γυναίκα Ιχθύς καλύτερα να αποφεύγει τον άντρα Λέων. Ο Λέων είναι απόλυτα εξωστρεφής, ενώ η γυναίκα Ιχθύς προτιμά την ησυχία της. Ο Λέων είναι επίσης αναίσθητος, πράγμα που θα πληγώσει τη γυναίκα Ιχθύ. Η σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι γεμάτη πάθος, αλλά όλοι οι υπόλοιποι σημαντικοί τομείς θα είναι ελλιπείς. Η έντονη και δυσάρεστη φύση του είναι δύσκολο να χειριστεί από μία γυναίκα Ιχθύ, ενώ η αδυναμία της να παίρνει αποφάσεις θα τρελάνει τον Λέοντα.

 

Παρθένος

Ένας συνδυασμός που σπάνια λειτουργεί. Αυτή η σχέση θα είναι γεμάτη προβλήματα και προκλήσεις. Ο άντρας Παρθένος είναι πολύ πρακτικός για τον ονειροπόλο Ιχθύ. Εκείνος ποτέ δεν θα καταλάβει την ανάγκη της να καταφεύγει στον φανταστικό της κόσμο. Επίσης, οι Ιχθύες σιχαίνονται τους τσακωμούς, ενώ ο άντρας Παρθένος ευδοκιμεί σε αυτούς. Είναι πολύ κριτικός για τα πάντα και απαιτεί την απόλυτη τάξη, ενώ η γυναίκα Ιχθύς προτιμά να ζει στο χάος.

zwdia

γυναίκα Ιχθύς

Ζυγός

Ένας συνδυασμός με πολλές πιθανότητες επιτυχίας, καθώς και οι δύο εκτιμούν βαθύτατα την ομορφιά και έχουν ιδιαίτερη φαντασία. Ο άντρας Ζυγός είναι συναισθηματικός, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η γυναίκα Ιχθύς. Ζουν μαζί αρμονικά και αποφεύγουν τους τσακωμούς, έτσι η σχέση θα είναι ειρηνική και ο ένας θα σέβεται τον άλλον. Η σεξουαλική τους οικειότητα θα είναι βαθιά.

 

Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός συνήθως ταιριάζει με μία γυναίκα Ιχθύ. Και τα δύο ζώδια είναι συναισθηματικά, ρομαντικά και έχουν ισχυρό ένστικτο, έτσι η πιθανότητα για βαθιά δέσμευση είναι μεγάλη. Όμως, η γυναίκα Ιχθύς θα πρέπει να περιορίσει τη τάση της να φλερτάρει καθώς ο άντρας Σκορπιός είναι έντονα ζηλιάρης και στοργικός. Η γυναίκα Ιχθύς θα λατρέψει τη προστατευτική του φύση. Θα μπορέσουν να συνδεθούν σε πολλά επίπεδα καθώς και σεξουαλικά.

 

Τοξότης

Η γυναίκα Ιχθύς θα πρέπει να αποφύγει τον άντρα Τοξότη για πολλούς λόγους. Η ανάγκη της για συναισθηματική ασφάλεια δεν θα κάνει τον άντρα Τοξότη να ανταποκριθεί. Ο άντρας Τοξότης είναι ερωτικός εξερευνητής και έχει συχνά περισσότερες από μία γυναίκες. Η γυναίκα Ιχθύς χρειάζεται κάποιον ολοκληρωτικά δικό της ενώ ο άντρας Τοξότης χρειάζεται το χώρο του. Εκείνος είναι απόλυτα ειλικρινείς με τις απόψεις του, πράγμα που μπορεί να πληγώσει τη γυναίκα Ιχθύ. Αυτό το ζευγάρι θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο σε τσακωμούς παρά σε όμορφες στιγμές.

zwdia

γυναίκα Ιχθύς

Το να βρει τον έρωτα μία γυναίκα είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν πρόκειται για τη γυναίκα Ιχθύ. Γιατί; Επειδή είναι αθεράπευτα ρομαντική.

Ο τυπικός Ιχθύς θα θυσιάσει τα πάντα για τον έρωτα. Αν βρεθεί με τον λάθος σύντροφο, ο συναισθηματικός Ιχθύς θα καταλήξει με

Αιγόκερως

Αν και είναι αντίθετοι για πολλούς λόγους, με λίγη προσπάθεια και από τους δύο, η σχέση μπορεί να δουλέψει. Το κυριότερο πρόβλημα είναι πως ο άντρας Αιγόκερως δεν μοιράζεται εύκολα τα συναισθήματά του, πράγμα που χρειάζεται η γυναίκα Ιχθύς. Πρέπει να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του μέσα από την αφοσίωσή της, ώστε εκείνος να ρίξει τις άμυνές του. Αντίθετα με τη γυναίκα Ιχθύ, ο άντρας Αιγόκερως είναι σταθερός και φιλόδοξος, φέρνοντας την ισορροπία στη σχέση.

 

Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος είναι πολύ απόμακρος για τη γυναίκα Ιχθύ. Αυτοί οι δύο μοιράζονται την ίδια εξαιρετική δημιουργικότητα, και θα εκτιμήσουν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση. Και οι δύο θα είναι τόσο χαμένοι στις σκέψεις του που δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Ιδανική σχέση για διασκέδαση, αλλά όχι για μακροχρόνιο δεσμό.

 

Ιχθύες

Δύο ψάρια στην ίδια γυάλα; Μία σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο είναι ένας συνδυασμός καλού και κακού. Από τη μία, καθώς και οι δύο είναι υπερευαίσθητοι, θα τους απασχολούν συνέχεια τα συναισθήματα του άλλου. Προβλήματα θα δημιουργούνται, αν και οι δύο βιώνουν ταυτόχρονα κατάθλιψη. Επίσης, και οι δύο προτιμούν να καταφεύγουν στο κόσμο της φαντασίας τους όταν η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή, έτσι κανείς τους δεν μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot