ζωδια και αστρολογια: ιχθυες

ζωδια-ιχθυες-zwdia-ωροσκοπιο-2015-oneirokritis

ζωδια και αστρολογια: ιχθυες

 

Οι ιχθυες είναι ψάρια με ευχές, ονειρα και ευαισθησία. Το ζωδιο των ιχθυων ανηκει στα ζωδια του νερου και έχει πνευματική και δημιουργική φύση. Με κυβερνήτη τον ποσειδωνα, το ένστικτο και η φαντασία τους ξεχωρίζει, και έλκονται από οτιδήποτε το απόκρυφο.

 

Η συμπόνια και η στοργή για τους άλλους είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει περισσότερο, καθώς νιώθουν τον πόνο του κόσμου και ανταποκρίνονται συμπονετικά σε ανθρώπους που υποφέρουν. Εξαιτίας της φύσης τους αυτής, οι ιχθυες συχνά βάζουν πρώτα τα συναισθήματα των άλλων και παραμελούν τις δικές τους ανάγκες.

 

Η φαντασία των ιχθυων είναι φοβερό πράγμα, αλλά πολλές φορές οδηγεί σε σύγχυση και τάσεις φυγής που δημιουργούν προβλήματα. Αν το ζωδιο των ιχθυων καταφέρει να εξισορροπήσει την ζωντανή του φαντασία με τον ρεαλισμό, τότε μπορεί να τα έχει όλα.

zodia-zvdia-22

 

ζωδια: τι λατρεύουμε στο ζωδιο των ιχθυων

Οι ιχθυες είναι το πιο συμπονετικό και ευαίσθητο ζωδιο. Έχει την ικανότητα να συμπάχει με όλο τον κόσμο, έτσι οι φίλοι, η οικογένεια και οι γνωστοί τους νιώθουν μεγάλη ασφάλεια κοντά τους.

 

ζωδια: γιατί μας τρελαίνει το ζωδιο των ιχθυων

Ο ονειροπολος ιχθυς δυσκολεύεται να ξεχωρίσει την φαντασία από την πραγματικότητα, και οι τάσεις φυγής του δημιουργούν προβλήματα εξάρτησης με αλκοόλ, ναρκωτικά ή άλλου είδους κακές συνήθειες.

 

ζωδια: συμβουλή για το ζωδιο των ιχθυων

Είναι υπέροχο να ονειρεύεστε, αλλά μην αφήνετε την φαντασία να σας οδηγεί σε προβλήματα. Κρατήσετε το ένα σας πόδι γερά στο έδαφος, παραμείνετε ρεαλιστικοί και δώστε βάση στην καθημερινότητα.

 

ζωδια: οι πιο συμβατοί συνδυασμοί

Το ζωδιο των ιχθυων ταιριάζει περισσότερο με τα υπολοιπα ζωδια του νερού, το ζωδιο του καρκινου και του σκορπιού, καθώς και με το ζωδιο των ιχθυων.

 

ζωδια: οι λιγότερο συμβατοί συνδυασμοί

Το ζωδιο των ιχθυων δεν μπορεί να συνυπάρξει με τα επιθετικά ζώδια της φωτιάς, κριο και λεων, αλλά ούτε με το αέρινο ζωδιο των διδυμων.

 

ζωδια διαβάστε επίσης