Έρωτας και Παρθένος

Sophia_Rose

Παρ’όλο που επιφανειακά δείχνουν ντροπαλοί, αμήχανοι και εσωστρεφείς, οι Παρθένοι ανθούν όταν συναντήσουν τον έρωτα. Ωστόσο συχνά δυσκολεύονται να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους, καθώς η στάση τους είναι πολύ επιφυλακτική και αναλύουν το κάθε τους βήμα και τις πιθανές συνέπειές του με μεγάλη προσοχή.

Αν ψάχνετε για ένα σύντροφο που θα σας συνεπάρει με τρυφερά λόγια και νύχτες γεμάτες πάθος, είναι καλύτερα να το ξανασκεφτείτε πριν διαλέξετε έναν ή μία Παρθένο. Οι ντροπαλοί Παρθένοι πρέπει να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια, για να κάνουν την πρώτη κίνηση στον έρωτα, καθώς είναι πάντα σίγουροι ότι θα αποτύχουν. Παρ’όλο που μπορεί να επιθυμούν μ’όλη τους την ψυχή να πάψουν να είναι τόσο επιφυλακτικοί, δεν τα καταφέρνουν εύκολα να απαλλαγούν από τις αναστολές τους. Ωστόσο, με τη βοήθεια ενός συντρόφου γεμάτου , υπομονή και κατανόηση, ο έρωτας θα ανθίσει στην καρδιά του επιφανειακά ψυχρού Παρθένου. Και από τη στιγμή που θα βρουν την αληθινή αγάπη, γίνονται πολύ πιστοί και θα δουλέψουν σκληρά για να τη διατηρήσουν ζωντανή. Παρ’όλα αυτά, εύκολα γκρινιάζουν και επικρίνουν τους συντρόφους τους με το παραμικρό λάθος. Ακριβώς επειδή έχουν τόσο υψηλές προσδοκίες, οι σύντροφοί τους βρίσκονται σε διαρκή αγώνα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους. Και δημιουργούνται προβλήματα  όταν ασυναίσθητα προσβάλλουν τους συντρόφους τους με τις επικρίσεις τους.

Αξιόπιστοι και ειλικρινείς σαν εραστές, οι Παρθένοι έχουν ελάχιστες ψευδαισθήσεις στον έρωτα. Αντί για πολλά χάδια και τρυφερά λόγια, προτιμούν να δείχνουν την αγάπη τους με αθόρυβο τρόπο και είναι υπερβολικά διστακτικοί όταν πρέπει να κάνουν την πρώτη κίνηση. Επιπλέον, είναι συχνά τόσο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, που δεν αφήνονται να τους πάρει ο έρωτας τα μυαλά.

zodia-zvdia-22