ζωδιο παρθενος και εκδικηση

zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ζωδιο παρθενος και εκδικηση

Μπορούμε με ευκολία να πούμε πως κανείς δεν θέλει να γίνει εχθρός ενός ανθρώπου που ανήκει στο ζωδιο της παρθενου. Το ζωδιο αυτό αποτελεί το πιο λογικό και λεπτομερές από όλα τα ζωδια του ζωδιακού κύκλου. Και πέρα από αυτό, συνήθως οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι και από τους πιο έξυπνους σε όλο το πλανήτη.

Αν ένας παρθενος θελησει να πάρει εκδίκηση, να είστε σίγουροι πως το σχέδιο θα είναι αρκετά λεπτομερές, και σίγουρα το αποτέλεσμά του θα σας πληγώσει… απίστευτα. Οτιδήποτε και αν σχεδιάσει ένας παρθενος για εκδίκηση, να είστε σίγουροι πως θα είναι γεμάτο στρώσεις εξαπάτησης και τραυμάτων.

Αυτό το ζωδιο υπερηφανεύεται για οτιδήποτε κάνει, καθώς δουλεύει συστηματικά έτσι ώστε να μην του ξεφεύγει τίποτα. Δεν πρόκειται να κρύψει το γεγονος πως θέλει εκδίκηση και σίγουρα θα πάρει την ευθύνη στο τέλος.

zodia-zvdia-22

Μετά την Πανσέληνο στο ζωδιο του Αιγοκερω

Ο Ερμής μπαίνει στο ζωδιο του Καρκινου

Ο Δίας στο ζωδιο του Λεοντα

Η Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχοου
Τι αντίκτυπο έχουν οι αλλαγές, πως μπορείς να επωφεληθείς; Μην χάνεις τις ευκαιρίες…
καλεσε τωρα το μελλον σου στο 9011 40 41 78

Η ικανότητά του να παρατηρεί και να θυμάται τα πάντα είναι μυθική, και αν έχει περάσει πολύ χρόνο μαζί σας, τότε σίγουρα έχει αναλύσει όχι μόνο εσάς, αλλά και τους γύρω σας. Έτσι, ξέρει ακριβώς πώς να σας καταστρέψει και να σας πληγώσει με διάρκεια.

Σχεδιάζει τα πάντα με προσοχή, έτσι τα θύματά του σύντομα θα ανακαλύψουν το σατανικό του σχεδιο. Τίποτα δεν είναι απλό με αυτό το ζώδιο, έτσι το σχέδιο του θα είναι τόσο σκοτεινό που θα σας προκαλέσει όχι μόνο συναισθηματικό, αλλά πολλές φορές και σωματικό πόνο, μέχρι να μην έχετε αρκετή ενέργεια για αυτά που θα έρθουν στην πορεία.

ζωδια-ζωδιο-σχεσεις-ερωτας-καρμα-συναστρια

ζωδιο παρθενος διαβάστε επίσης