ζωδιο παρθενος: ιδανικη ερωτική σχέση

ζωδιο-παρθενος-ιδανικη-ερωτιικη-σχεση-zwdia-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

ζωδιο παρθενος: ιδανικη ερωτική σχέση

Το ζωδιο της παρθενου είναι το έκτο του ζωδιακού κύκλου. Μερικά από τα θετικά της χαρακτηριστικά είναι η εξυπνάδα, η εργατικότητα, η αξιοπιστία και μετριοφροσύνη. Ωστόσο, από την άλλη μεριά, το ζωδιο της παρθενου μπορεί να γίνει επιλεκτικό, ανήσυχο, σκληρό και τελειομανές.

Συμβατά ζωδια για την παρθενο, αποτελούν το ζωδιο του σκορπιου, του ταυρου και του καρκίνου, όμως ιδανική ερωτική σχέση μπορεί να δημιουργήσει με το ζωδιο του αιγοκερω. Αυτά τα δύο ζωδια ταιριάζουν απίστευτα, καθώς είναι και τα δύο πρακτικά από τη φύση τους. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για αυτά τα δύο ζώδια και θεωρούν την εμπιστοσύνη και την πίστη, κοινό στόχο σε κάθε σχέση.

γιατί το ζωδιο του αιγοκερω;

Όσον αφορά τις συζητήσεις, και τα δύο ζωδια λατρεύουν να μιλούν για την δουλειά τους καθώς και για την στρατηγική τους. Ενώ ο αιγοκερως θα προσθέσει τόλμη στο ζωδιο της παρθενου, η παρθενος ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις εμπνεύσεις του αιγοκερω. Όταν και τα δύο αυτά ζωδια έχουν τις δουλειές που τους αξίζουν, τότε οι κοινές τους προτεραιότητες δημιουργούν μία ενδιαφέρουσα και παραγωγική σχέση.

zodia-zvdia-22

Ένας ενεργός και υγιής τρόπος ζωής, ταιριάζει και στους δύο και τους κρατά σε ισορροπία. Οι παρθενοι και οι αιγοκεροι δίνουν έμφαση στην προσωπική υγιεινή και την εμφάνιση, κάνοντας την σωματική έλξη ανάμεσά τους αδιαμφισβήτητη. Ο αιγοκερως απολαμβάνει τις ερωτικές εκπλήξεις και τις καινούριες περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρα, πράγμα που τον κάνει ιδανικό για το ζωδιο της παρθενου.