Το ζώδιο της Παρθένου και η συμβίωση

επανασυνδεση-αντρας-παρθενος-ζωδια-zwdia-2015-ωροσκοπιο-2015

Παρόλο που είναι το πιο ευέλικτο από τα τρία ζώδια της Γης, η Παρθένος αγαπάει τη ρουτίνα μέσα στο σπίτι. Καθώς της λείπει ο αυθορμητισμός, περιμένει από τους άλλους να πάρουν την πρωτοβουλία και γενικά προτιμά να ζει σε ένα τακτικό σπιτικό με άτομα που έχουν σταθερή ιδιοσυγκρασία. Όταν πληρούνται αυτοί οι όροι, η Παρθένος είναι φυσιολογικά πολύ ανεκτική, αλλά αν την απασχολεί κάποιο πρόβλημα που επηρεάζει τη ζωή της τότε μπορεί να γίνει ευερέθιστη. Όποιος ζει με μια Παρθένο θα πρέπει να καταλάβει πως μια τέτοια συμπεριφορά δείχνει συγκρατημένο άγχος. Για αυτό πρέπει να την παροτρύνουν να εκδηλώνει τα πραγματικά της αισθήματα ή, αν δεν το πετύχουν αυτό, να την βοηθήσουν να χαλαρώσει και να ξεχάσει τις ανησυχίες της.

 

 

Οι Παρθένοι γίνονται συνήθως εξυπηρετικοί συγκάτοικοι γιατί είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν τις δουλειές τους σπιτιού και σπάνια θα εκφράσουν παράπονα. Όμως, το ζώδιο αυτό που έχει κυβερνήτη τον Ερμή, τείνει να έχει την τάση να προτιμά τη διανοητική συντροφιά και νιώθει άσχημα όταν εμφανίζεται συναισθηματικός ηλεκτρισμός που είναι αναπόφευκτη συνέπεια σε κάθε είδους συμβίωση. Όταν η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, οι Παρθένοι συνήθως προτιμούν να αποσυρθούν και να απομονωθούν στο δωμάτιό τους μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

 

 

Γνωστοί για την τάξη τους οι Παρθένοι δεν μπορούν να ζήσουν μέσα στην ακαταστασία και ασκούν έντονη κριτική σε αυτούς που δεν ανταποκρίνονται στα δικά τους στάνταρ. Πρέπει λοιπόν να διαλέγουν για συγκατοίκους ανθρώπους που έχουν τα ίδια προσόντα, αλλιώς η τάση που έχουν οι Παρθένοι να γκρινιάζουν θα κάνει τη ζωή όλων δύσκολη.

zodia-zvdia-22