Παρθένος και Δυνατότητες

ζωδιο-παρθενος-ερωτικο-ωροσκοπιο

Οι απλοί, σεμνοί Παρθένοι δείχνουν τι αξίζουν από τη στιγμή που καταφέρνουν να αντλήσουν το δυναμικό τους για προσεκτική συστηματική σκέψη. Αντίθετα με τους Διδύμους, που απολαμβάνουν το παιχνίδι της σκέψης θεωρητικά, οι Παρθένοι θέλουν να ξέρουν πως οι διανοητικές ικανότητες που τους χαρίζει ο κυρίαρχος Ερμής τους, μπορεί να εξυπηρετήσουν τους άλλους. Όταν η έμφυτη επιθυμία του να βάλει μια τάξη στον κόσμο καταπιέζεται και ματαιώνεται, ο Παρθένος εξασκεί το τεράστιο ταλέντο του οργανώνοντας μικρά και ασήμαντα πράγματα. Αυτό μπορεί να τρελάνει τους γύρω του. Η φήμη πως ο Παρθένος είναι εκνευριστικά λεπτολόγος δεν είναι και τόσο αβάσιμη!

 

 

Για να αναπτύξουν στο έπακρο το δυναμικό τους οι Παρθένοι πρέπει πρώτα να βρουν ένα τομέα που α τους επιτρέπει να εκμεταλλευτούν την ικανότητά τους να αναλύουν ή να εξετάζουν σχολαστικά τα γεγονότα και τις λεπτομέρειες. Η φύση της δουλειάς τους, τους ενδιαφέρει λιγότερο από το τι μπορεί να προσφέρει στους άλλους. Έτσι μπορείτε να δείτε έναν Παρθένο να ασχολείται με τη στατιστική, έναν άλλον με την εναλλακτική ιατρική και έναν τρίτο με τη διατροφή (μην ξεχνάτε πως αυτό το ζώδιο έχει άμεση σχέση με την υγεία). Όποια δουλειά και αν κάνει όμως θα την κάνει καλά και με απόλυτη αφοσίωση.

 

 

Οι πληροφορίες δεν αρκούν στους Παρθένους, μιας και αυτά τα άτομα νιώθουν την ανάγκη να χρησιμοποιούν το δυναμικό του νου τους για να υπηρετούν την κοινωνία. Τους αρέσει, επίσης, να διοχετεύουν την ενεργητικότητά τους σε τομείς που θα ωφελήσουν τις επόμενες γενεές γιατί πιστεύουν πως η δουλειά τους δεν εξυπηρετεί μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

zodia-zvdia-22