Παρθένος και Διακοπές

zwdia-diakopes

Κοινοποίηση:

Οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στη δουλειά τους, όπου επιδιώκουν την τελειότητα, και είναι πολύ αυστηροί με τους εαυτούς τους. Έτσι, διόλου παράξενο δεν είναι που πολύ από αυτούς αντιμετωπίζουν τιε διακοπές σαν χάσιμο χρόνου και ανυπομονούν συχνά να γυρίσουν στο γραφείο τους.

Όταν οι Παρθένοι ταξιδεύουν θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Μαζί τους θα πάρουν ένα πλήρες φαρμακείο και πολλά σύνεργα από το σπίτι και το γραφείο. Καθώς είναι και δύσκολοι με το τους, θα διαλέξουν μόνοι τους το χώρο που θα μείνουν. Οι Παρθένοι σαν ζώδια της Γης εκτιμούν την ομορφιά, ιδιαίτερα σε χειροποίητα αντικείμενα, και παρότι θα παζαρέψουν σκληρά πριν να τα αγοράσουν, θα επιστρέψουν στο σπίτι τους με αρκετά ενθύμια.

Οι Παρθένοι είναι μεθοδικοί ερευνητές και θα διανύσουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρουν τις πληροφορίες που ζητούν. Τα ταξίδια μπορεί να γίνουν και τρόπος ζωής για αυτούς, όταν η δουλειά τους απαιτεί τη συλλογή διαφόρων πληροφοριών. Όταν οι Παρθένοι βρίσκονται σε ξένη χώρα, τους αρέσει να μελετούν τον τοπικό πολιτισμό σε βάθος, τα ταξίδια είναι για αυτούς ένας θαυμάσιος τρόπος για να αυξήσουν τις γνώσεις τους.

zodia-zvdia-22

 

Οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ταξιδευτές και τους αρέσει να έχουν σχεδιάσει το ταξίδι ως την τελευταία του λεπτομέρεια. Η έλλειψη αυθορμητισμού μπορεί να τους κάνει βαρετούς, αν και είναι ήρεμοι και υπομονετικοί. Ξέρουν ότι το ταξίδι πλαταίνει το νου και συχνά δείχνουν φοβερή όρεξη για να το πετύχουν.