Παρθένος και σεξ

Κοινοποίηση:

Η λέξη «παρθένος» σημαίνει μια νεαρή ανέραστη κοπέλα. Δυστυχώς για τη σεξουαλική φήμη των Παρθένων, η λέξη έχει επίσης ταυτιστεί με την αγνότητα. Επομένως, δεν είναι παράξενο που οι Παρθένοι έχουν τη φήμη ότι είναι ελαφρά σεμνότυφοι και συγκρατημένοι στην έκφραση των συναισθημάτων τους. Ωστόσο, βαθιά μέσα τους οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν μια φυσική αίσθηση για το πώς πράγματι θα έπρεπε να είναι το σεξ. Μόλις αυτή η αίσθηση ξυπνήσει γίνονται πολύ αισθησιακοί και αναιρούν τη φήμη των ψυχρών εραστών. Παρά τα όσα λέγονται για σεμνοτυφία, η επιθυμία τους να είναι απαραίτητοι ίσως τους οδηγήσει σε ατέλειωτες σεξουαλικές συναντήσεις.

Η Παρθένος κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή που σχετίζεται με τη ζωηρή νοητική περιέργεια. Έτσι τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, παρά τη διστακτικότητά τους σε ό,τι αφορά τα συνταρακτικά πάθη που ξεσηκώνονται από την ερωτική πράξη, μπορεί να είναι και σεξουαλικά περίεργοι.

Για πολλούς Παρθένους το σεξ είναι περισσότερο νοητική παρά φυσική δραστηριότητα και μερικοί φτάνουν στο σημείου να απολαμβάνουν πλούσιες φαντασιώσεις στις οποίες ικανοποιούνται πράγματα που δε θα μπορούσαν να κάνουν στην πραγματική ζωή. Σε υπερβολικές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προσδώσει τη φήμη ότι είναι θεατές μάλλον παρά ότι συμμετέχουν.

zodia-zvdia-22

Η δυνατή τους αντίδραση για τα συντριπτικά πάθη κάνει τους Παρθένους να δυσκολεύονται να αφεθούν ελεύθεροι σωματικά στη σεξουαλική πράξη. Έχουν πολύ δυνατή επιθυμία να αγαπηθούν και να είναι απαραίτητοι, έτσι, μια σταθερή σχέση θα τους επιτρέψει να εκφράσουν τα τους, να ανοιχτούν συναισθηματικά και να αφεθούν σε μια στιγμή έντονου πάθους.