Παρθένος και Πεπρωμένο

zwdia-333

Κοινοποίηση:

Βόρειοι Δεσμοί σε ζώδια της Φωτιάς μπορεί να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Παρθένων, αφού απαιτούν από αυτούς να χρησιμοποιήσουν τα πρακτικά ταλέντα τους με πιο εξωστρεφή τρόπο. Μια προσωπική προσαρμογή είναι απαραίτητη, αν και σε αυτή την περίπτωση η έμφυτη τάση της Παρθένου για ενδοσκόπηση μπορεί να αποδεχθεί ευεργετική. Όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι σε ένα ζώδιο της Γης, η Παρθένος νιώθει πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η προσήλωση σε ένα μόνο σκοπό και η ικανότητα να προχωρεί ενάντια στις αντιξοότητες θα τύχουν θαυμασμού. Θα είναι επίσης σχετικά εύκολο για αυτά τα άτομα να δαμάσουν και να κατευθύνουν τα ταλέντα τους προς την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων.

Όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι σε ζώδιο του Αέρα, τα υλικά επιτεύγματα μπορεί να περάσουν απαρατήρητα, πράγμα που δίνει στους Παρθένους την αίσθηση πως δεν τους εκτιμούν όσο πρέπει. Το μυστικό είναι να βρουν ένα τρόπο για να τα μάθουν οι άλλοι. Οι Παρθένοι θα νιώθουν πολύ πιο άνετα όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Καρκίνο ή στο Σκορπιό, που υποστηρίζουν το ταλέντο τους για ανάλυση και θεραπεία. Οποιασδήποτε μορφής συμβολή σε αυτούς τους τομείς θα εκτιμηθεί πολύ και θα φέρει ικανοποίηση και την αίσθηση της αυτοαξίας. Όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει στους Ιχθείς, η αποστολή των Παρθένων είναι πολύ πιο σημαντική από ότι τη φαντάζονται.

Η ικανότητα των Παρθένων να αναλύουν τα πάντα και να ψάχνουν να βρουν μέσα τους το νόημα της ζωής μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για την κατανόηση του πεπρωμένου που διαγράφουν οι Δεσμοί. Σε ένα ή περισσότερα επίπεδα, αυτό το ζώδιο επιδιώκει έναν πιο τέλειο κόσμο. Η πρόκληση είναι να κάνει αυτό το ιδανικό πραγματικότητα.

zodia-zvdia-22