Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 10/3/2014

ωροσκοπος-ταρω-ζωδιο-8

Κοινοποίηση:

Κριός

Είναι καλή ιδέα να βρείτε χρόνο για να διευρύνετε τους ρομαντικούς σας ορίζοντες, ειδικά αν τώρα τελευταία έχετε μείνει άπραγοι. Κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή σας είναι έτοιμοι να σας ακολουθήσει σε αυτή την αναζήτηση.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλα σχέδια την εβδομάδα που έρχεται. Σιγουρευτείτε πως θα τηρήσετε μία σημαντική υπόσχεση που έχετε δώσει σε ένα πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε κάποια άλλα πρόσωπα σε αναμονή.

 

Δίδυμοι

Δουλέψτε μαζί με το σύντροφό σας για να βρείτε τρόπους βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης σήμερα. Μία λογική προσέγγιση θα σας ανακουφίσει από τις ανησυχίες σας.

 

Καρκίνος

Οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι περίπλοκες τώρα, αλλά γνωρίζετε αρκετά καλά τα έντονά σας συναισθήματα. Μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με τον σύντροφό σας και θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

 

Λέων

Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με το άλλο σας μισό όσο πιο καθαρά γίνετε για να αποφύγετε την απογοητευτική σύγχυση σήμερα. Η σωστή προσέγγιση είναι μία συμπεριφορά αποδοχής και στοργής.

 

Παρθένος

Η τελειομανία σας θα δημιουργήσει εντάσεις στην ερωτική σας σχέση σήμερα. Μοιραστείτε τις υποχρεώσεις με τον σύντροφό σας και θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία της δύναμης ανάμεσά σας.

 

Ζυγός

Αφήστε την πρόοδο στην ερωτική σας ζωή να έρθει οργανικά σήμερα. Ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο από όσο θέλατε, αλλά μία χαλαρή συμπεριφορά θα σας ωφελήσει περισσότερο από το να προσπαθήσετε να πιέσετε τα πράγματα περισσότερο.

 

Σκορπιός

Σκεφτείτε όλες τις ρομαντικές σας επιλογές σήμερα προτού τις περιορίσετε. Διατηρήστε χαμηλών τόνων συμπεριφορά όσο προσπαθείτε να κατανοήσετε τα πράγματα. Δώστε στις καταστάσεις της ερωτικής σας ζωής μία ευκαιρία για να εξελιχθούν φυσικά.

 

Τοξότης

Αν οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή σας αποσπούν τη προσοχή, θα χρειαστεί να βρείτε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε σήμερα. Βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία έτσι ώστε να διαχειριστείτε την ενέργειά σας σωστά και να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στον σύντροφό σας, ακόμα και αν πιστεύετε πως πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιαν προσωπικά θέματα σήμερα. Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη που θα λάβετε σαν αντάλλαγμα θα αξίζουν την προσπάθειά σας.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου καθοδηγώντας την συναισθηματική σας ενέργεια και γεμίζοντάς σας με αισιοδοξία όσον αφορά τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μεγάλα σχέδια με κάποιον που αγαπάτε.

 

Ιχθύες

Θα είναι δύσκολο σήμερα να εξηγήσετε την διάθεσή σας στον σύντροφό σας. Αντί για αυτό, πάρτε λίγο χρόνο για να γράψετε κάπου τις φαντασιώσεις σας, έτσι ώστε να τις μοιραστείτε μαζί του κάποια άλλη στιγμή. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/3/2014

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10 ΕΩΣ 16/3/2014