Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 10/3/2014

imerisies-10314-ωροσκοπος

Κοινοποίηση:

Κριός

Ίσως ήρθε η ώρα να αντισταθμίσετε την σοβαρή δουλειά με λίγη κοινωνικότητα, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ήσαστε υπερβολικά φιλόδοξοι. Ωστόσο, το θέμα της μέρας δεν έχει να κάνει με την διασκέδαση. Έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Το να βγαίνετε έξω με συνεργάτες ή φίλους είναι καλή ιδέα, αν ταυτόχρονα καθοδηγεί τα όνειρά σας για το μέλλον. Ανοίξτε τα φτερά σας. Σιγουρευτείτε όμως πως έχετε παρέα που θα σας υποστηρίξει πριν απογειωθείτε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Έχετε μεγάλες ελπίδες για την εβδομάδα που έρχεται, αλλά ίσως διστάζετε να μοιραστείτε τα σχέδιά σας μέχρι να αναπτυχθούν περισσότερο. Εντωμεταξύ, κάντε οτιδήποτε χρειάζεται για να τηρήσετε τις υποσχέσεις που δώσατε πρόσφατα. Όμως, το να κάνετε τη δουλειά σας καλά, δεν είναι ο μοναδικός στόχος σας για σήμερα. Θέλετε επίσης να σας μάθουν για την συνεισφορά σας. Βάλτε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες στην αναμονή για λίγο, έτσι ώστε να λάμψετε την ώρα που τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις σας.

 

Δίδυμοι

Αν και θα έχετε το κίνητρο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας σήμερα, δεν υπάρχει απλός τρόπος να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Όπως και αν έχει, αυτά που κάνετε τώρα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο οικονομικό σας μέλλον. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας αποτρέψουν από το να δουλέψετε πάνω στο σχέδιό σας. Αντί να ψάχνετε την άμεση ικανοποίηση, μία πιο μεθοδική και αργή προσέγγιση θα αυξήσει τις πιθανότητες για επιτυχία.

 

Καρκίνος

Ξέρετε ενστικτωδώς πώς να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας σήμερα, ακόμα και αν οι καταστάσεις είναι περίπλοκες. Είναι πιθανό οι συναισθηματικές σας ανάγκες να μην ικανοποιούνται από τις σχέσεις σας, αλλά μάλλον δεν έχετε καλύτερες επιλογές για τώρα. Εκτιμήστε αυτά που έχετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αποδεχτείτε την κατάσταση. Εκφράσετε τις επιθυμίες σας καθαρά, χωρίς να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα, και οι τροχοί της ικανοποίησης θα μπουν σε κίνηση.

 

Λέων

Οι σχέσεις θα αποτελέσουν πηγή απογοήτευσης αυτές τις ημέρες και η διαύγειά σας στην επικοινωνία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πράγματα στην θετική πλευρά της εξίσωσης. Αν και θα λήξετε κάποιους διαπληκτισμούς σήμερα κάνοντας πρόοδο, τα προβλήματα που βρίσκονται από κάτω, δεν θα επιλυθούν το ίδιο σύντομα. Ακόμα και αν οι άλλοι δεν φτάνουν τα ιδανικά σας, μπορείτε και πάλι να βρείτε χαρά αν αποδεχτείτε την αγάπη που έρχεται προς το μέρος σας. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με λιγότερα από όσα αξίζετε, αλλά μερικές φορές βοηθά να θυμάστε πως όλοι κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν.

 

Παρθένος

Αν και συνήθως τα καταφέρνετε κάνοντας ό, τι χρειάζεται, το να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες θα σας εκνευρίσει σήμερα. Ίσως είναι σοφό να αφήσετε τις τάσεις τελειομανίας την άκρη σήμερα και να αφήσετε το στυλ σας ελεύθερο. Θα λάβετε περισσότερη βοήθεια από τους φίλους σας από όσο περιμένετε, για αυτό δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αναθέσετε κάπου αλλού μερικές εργασίες από τη λίστα σας. Θα έχει καλό αποτέλεσμα για όλους.

 

Ζυγός

Ανυπομονείτε τόσο πολύ να εκφράσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά, που θα έχετε την θέληση να το κάνετε με κάθε πιθανό τρόπο. Δυστυχώς, θα προσπαθήσετε τόσο σκληρά να γίνετε ο Πικάσο, που ο καμβάς σας θα γίνει κατάμαυρος. Αντί να προσπαθείτε να πιέζετε την δημιουργικότητά σας, είναι καλύτερο να την αφήσετε να κάνει τη φυσική της πορεία. Μην ανησυχείτε αν η διαδικασία αυτή χρειαστεί περισσότερο χρόνο από όσο περιμένετε. Γεμίστε τις ώρες με άσχετες δραστηριότητες που επίσης χρειάζεται να ολοκληρωθούν. Μία χαλαρή προσέγγιση είναι πιο παραγωγική μακροχρόνια.

 

Σκορπιός

Συνήθως είστε χαμηλών τόνων. Αντί να ψάχνετε αναγνώριση για τη δουλειά σας, νιώθετε περισσότερο ελεύθεροι όταν μένετε στην αφάνεια. Όμως, μην χαραμίζετε την ανεξαρτησία που έχετε κερδίσει. Χρησιμοποιήστε αυτή τη περίοδο για να σχεδιάσετε την επόμενη φάση της ζωής σας. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι που θα προσέξουν οι άλλοι. Κοιτάξτε όλες τις πιθανότητες και ύστερα μειώστε τις επιλογές σας τις επόμενες εβδομάδες. Όσα λιγότερα ξέρουν οι άλλοι για την περιπέτεια που σχεδιάζετε, τόσο το καλύτερο.

 

Τοξότης

Συμβαίνουν τόσα πολλά στη ζωή σας τώρα που ήρθε η ώρα να βγάλετε από τη πρίζα κάποιους περιττούς περισπασμούς. Ίσως ευχηθείτε να μπορούσατε να ξεφύγετε από τον θόρυβο για μερικές μέρες, αλλά πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παραμείνετε συνδεδεμένοι με την συναισθηματική υποστήριξη που λαμβάνετε από φίλους και την οικογένειά σας. Στο τέλος, η εξισορρόπηση της προσωπικής και επαγγελματικής πλευράς της ζωής σας θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσει το κίνητρο να φτάσετε τα αστέρια.

 

Αιγόκερως

Η φροντίδα από ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι καλή για την ψυχή, αν και μερικές φορές δεν είστε άνετοι με αυτού του είδους την εξάρτηση. Από την άλλη μεριά, είναι δύσκολο να φροντίζετε κάποιον που αγαπάτε και ταυτόχρονα να προσέχετε τις δικές σας ανάγκες. Ακόμα και αν πρέπει να δουλέψετε πάνω σε κάποια προσωπικά θέματα, σήμερα θα είναι περισσότερο παραγωγικό αν βοηθήσετε τους άλλους. Η ευγνωμοσύνη που θα λάβετε θα ανυψώσει το πνεύμα σας την στιγμή που θα το χρειαστείτε.

 

Υδροχόος

Θα αντλήσετε αρκετά από την δύναμη της θετικής σκέψης, καθώς είστε πιο ευαίσθητοι με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου να ενεργοποιεί τους συναισθηματικούς σας δέκτες. Δεν έχετε την πολυτέλεια να αμφισβητήσετε τις πρόσφατες αποφάσεις σας ή τις ικανότητές σας. Αντί για αυτό, προσπαθήστε να βελτιώσετε τα σχέδιά σας. Βάλτε τα πράγματα σε τάξη έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να πετάξετε όταν έρθει η ώρα.

 

Ιχθύες

Δεν έχετε τη διάθεση να εξηγήσετε τη συμπεριφορά σας σήμερα. Οι λέξεις απλά θα σας απομακρύνουν από την διαδικασία που βιώνετε. Είστε αρκετά ευτυχισμένοι κολυμπώντας στα βαθιά νερά καθώς νιώθετε ασφαλής μακριά από τους άλλους. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι μεταφυσικοί θησαυροί που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε κάτω από την επιφάνεια. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στα συναισθήματα και τις εικόνες για να βιώσετε μία μαγική εμπειρία, ειδικά αν πάρετε το χρόνο για να θυμηθείτε τα όνειρά σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/3/14

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10 ΕΩΣ 16/3/2014