Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 31/3/2014

erwtikes-31314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κριού να σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον 7ο Οίκο σας, μία χαλαρή προσέγγιση σε μία ρομαντική κατάσταση είναι σοφή κίνηση σήμερα. Ο σύντροφός σας δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί όλες τις διασκεδαστικές σας ιδέες.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θα είναι πιο εύκολο να κρύψετε την απογοήτευσή σας από κάποιον που σας ενδιαφέρει, αντί να του τα εξηγήσετε αυτή τη στιγμή. Ο περιορισμός του εαυτού σας, θα σας φανεί αρκετά χρήσιμος σήμερα.

 

Δίδυμοι

Αυτό που εσείς νομίζετε πως δείχνει τον ρομαντικό σας ενθουσιασμό, οι άλλοι θα το εκλάβουν σαν αυθάδεια. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας όταν πλησιάζεται κάποιον που σας ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος

Μην κρατήσετε για τον εαυτό σας τα έντονα συναισθήματά σας για τις επιλογές σας σήμερα. Ο σύντροφός σας θα εντυπωσιαστεί με το πάθος σας να υπερασπίζεστε αυτά στα οποία πιστεύετε.

 

Λέων

Το ρομαντικό μήνυμα που θέλετε να περάσετε σήμερα σε κάποιον, πρέπει να το ψιθυρίσετε και όχι να το φωνάξετε. Θα λάβετε μία καλύτερη ανταπόκριση χρησιμοποιώντας μία γλυκιά προσέγγιση.

 

Παρθένος

Η σιγή ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφό σας σηματοδοτεί απογοήτευση και όχι αρμονία. Πάρτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας σήμερα για να ελαττώσετε την συναισθηματική ένταση.

 

Ζυγός

Με τον Ήλιο και την Σελήνη να επηρεάζουν τον Ουρανό στον 7ο Οίκο σας, ίσως αποκαλύψετε κάτι στο σύντροφό σας το οποίο θέλατε να κρατήσετε μυστικό. Ευτυχώς, αυτό θα οδηγήσει σε θετική ανακάλυψη.

 

Σκορπιός

Μην σας πιάνουν εμμονές με τις προσδοκίες του συντρόφου σας. Κάντε αυτό που πρέπει για να μείνετε στο δρόμο που χαράζουν οι στόχοι σας. Θα καταφέρετε περισσότερα αν βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας.

 

Τοξότης

Ακόμα και αν ένα ερωτικό δίλημμα θα είναι ό, τι πιο σημαντικό στο κόσμο σας σήμερα, μην κουράσετε τους φίλους σας συζητώντας συνέχεια για αυτό. Αφήστε λίγο χρόνο να περάσει και η ενέργεια θα κατασταλάξει σύντομα.

 

Αιγόκερως

Ίσως προσπαθήσετε να ασκήσετε την εξουσία σας μέσα στη σχέση σας σήμερα, μόνο και μόνο επειδή μπορείτε. Να ξέρετε πως δεν θα πλησιάσετε τους κοινούς σας στόχους αν προσπαθήσετε να ελέγξετε τον  άνθρωπο που αγαπάτε.

 

Υδροχόος

Ο σύντροφός σας θα βρει το όραμά σας για το μέλλον περισσότερο αξιόπιστο αν έχετε και ένα ρεαλιστικό σχέδιο στα σκαριά. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και θα βαδίσετε στον σωστό δρόμο.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη, τον Ήλιο και τον Ουρανό στον 2ο Οίκο σας, θα βρείτε μαζί με τον σύντροφό σας στρατηγικούς τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα για αρχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/3/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 31/3 ΕΩΣ 6/4/2014