Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 31/3/2014

imerisies-31314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Σήμερα θα θέλετε να διασκεδάσετε γνωρίζοντας ανθρώπους και κάνοντας καινούρια πράγματα. Όμως η Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον επιθετικό Άρη στον 7ο Οίκο σας, σηματοδοτώντας την ανάγκη να απαλύνετε λίγο την προσέγγισή σας. Είναι πιο παραγωγικό να ρίξετε τις εντάσεις έτσι ώστε οι φίλοι σας να μην καλύψουν τα αυτιά τους και να ακούσουν αυτά που λέτε. Δεν έχουν όλη την ίδια διάθεση με εσάς, για αυτό μην το πάρετε προσωπικά αν δεν θέλουν να σας ακολουθήσουν.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Δεν θα χαρείτε ιδιαίτερα αν υπάρξουν προβλήματα με έναν συνάδελφο, αλλά το πείσμα σας θα είναι το κύριο συστατικό της αντίδρασής σας. Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε με άνεση αυτή την άβολη κατάσταση σήμερα. Είναι πιο εύκολο να κρύψετε το θυμό σας παρά να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Να θυμάστε πως η συναισθηματική αποχή δεν είναι στάση αδυναμίας. Αν δεν το κάνετε, θα χάσετε τον έλεγχο και θα δημιουργήσετε περισσότερη ζημιά. Χρειάζεται αρκετό θάρρος για να απομακρυνθείτε.

 

Δίδυμοι

Προσέξτε τον τρόπο με τον οποία αλληλεπιδράτε με τους άλλους σας σήμερα, καθώς η έντασή σας θα φανεί επιθετική στους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως πιστέψετε πως λειτουργείτε με βάση την κοινή λογική, μέχρι κάποιος να σας πει πως οι ιδέες σας δεν είναι ρεαλιστικές. Αντί να κολλήσετε σε λεπτομέρειες, μιλήστε πιο ήρεμα και πείτε λιγότερα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολλά λόγια για να περάσετε το μήνυμά σας, αρκεί να επιλέξετε τις σωστές λέξεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα εκπλήξετε κάποιον με την ικανότητά σας να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας. Ίσως έχετε τη θέληση να ακούσετε την κριτική των άλλων, αλλά όταν ακούσετε αυτά που έχουν οι άλλοι να προσφέρουν, η αντίδρασή σας θα είναι δυνατή και σταθερή. Αν και είστε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων, προσέξτε να μην παραμελήσετε τις δικές σας. Οι άνθρωποι θα εντυπωσιαστούν όταν δουν πως υπερασπίζεστε τα πιστεύω σας.

 

Λέων

Δεν είναι παράξενο για εσάς να αποκαλύψετε τις καλύτερες ιδέες σας στους άλλους. Ωστόσο, υπάρχει τόσο εκφραστική ενέργεια γύρω σας που δεν θα ξέρετε πότε να σταματήσετε. Η αυτοπεποίθηση θα είναι το κίνητρό σας, με αποτέλεσμα να προσβάλετε τους πιο δυνατούς σας συμμάχους. Είναι πιο εύκολο να λάβετε υποστήριξη αν θυμάστε πως δεν χρειάζονται φωνές. Μία ήρεμη προσέγγιση θα σας φτάσει πιο μακριά.

 

Παρθένος

Φαίνεται πως υπάρχει αρκετό δράμα στη ζωή σας, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν αλλαγές στις σχέσεις σας. Ο αρνητισμός κάποιου θα φέρει την απόλυτη σιγή. Όμως μην λάβετε τον λιγότερο θόρυβο για λιγότερη ένταση. Ίσως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε τόσο θυμό και να πείτε πράγματα που δεν τα εννοείτε. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας μέχρι να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και δώστε χώρο σε όλους να ηρεμήσουν.

 

Ζυγός

Σας αρέσει να ευχαριστείτε τους άλλους και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να κάνετε τους άλλους χαρούμενους. Όμως, ο Ήλιος και η Σελήνη ενώνονται με τον Ουρανό στον 7ο Οίκο σας, αναγκάζοντάς σας να δηλώσετε αυτό που θέλετε χωρίς να σκεφτείτε τον αντίκτυπο των λέξεών σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας εμποδίσει να φτάσετε τους στόχους σας. Θέστε όρια για να εξασφαλίσετε ένα υγιές μέλλον στις σχέσεις σας. Αν πάρετε κάποιο ρίσκο και αποκαλύψετε τις ανάγκες σας θα πάρετε αυτό που θέλετε εδώ και καιρό.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στην εργασία σας χωρίς να ενδιαφερθείτε με τις λεπτομέρειες ή τις προσδοκίες των άλλων. Δυστυχώς, αν δεν διατηρήσετε την ταχύτητά σας θα δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε αυτή την στάση. Μόλις επιβραδύνετε θα χάσετε τον έλεγχο, για αυτό ζητήστε από φίλους και συνεργάτες να σας βοηθήσουν ή να φύγουν από τη μέση. Θα εκπλαγείτε από αυτά που μπορείτε να καταφέρετε αν επικεντρωθείτε στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

 

Τοξότης

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι σημαντικό, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να έχουν την ίδια ανησυχία. Αν και οι φίλοι σας ξέρουν πόσο φιλοσοφικοί είστε, δεν είναι το ίδιο υπομονετικοί όταν εσείς παίρνετε κάποιο ρίσκο για κάτι που είναι σημαντικό μόνο για εσάς. Οι ιδέες σας κυλάνε γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καταλάβετε ποιες από αυτές αξίζουν. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει ποια από όλες έχει γερές βάσεις και πιθανότητες επιτυχίας.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα θελήσετε να βάλετε τάξη στην εργασία σας, αλλά ίσως το παρακάνετε. Η επίδειξη εξουσία θα σας τυφλώσει με αποτέλεσμα να μην βλέπετε καθαρά μπροστά σας. Όπως και να έχει, η επιτυχία δεν έρχεται από την διατήρηση του ελέγχου. Η κατάκτηση των ονείρων σας εξαρτάται από την καινοτομία και τη συνεργασία. Θυμηθείτε πως το όλο είναι καλύτερο από τα ξεχωριστά του κομμάτια.

 

Υδροχόος

Η δύναμη της θετικής σκέψης κινητοποιεί τους άλλους, αλλά ο ενθουσιασμός σας σήμερα δεν θα είναι στο καλύτερο σημείο. Ωστόσο, η τυφλή αισιοδοξία δεν έχει και τόση χρησιμότητα. Αν κάποιος πιστεύει πως δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την φαντασία από τα γεγονότα, ίσως έχει χάσει την πίστη του απέναντι στο μήνυμά σας. Θα κερδίσετε την υποστήριξη των άλλων αν είστε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικοί. Αν και όλοι θέλουν να ακούσουν καλά νέα, είναι σημαντικό να είστε απόλυτα ειλικρινείς.

 

Ιχθύες

Η δημιουργία νέας στρατηγικής για να αυξήσετε το εισόδημά σας, θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα σήμερα, με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ουρανό να βρίσκονται στον 2ο Οίκο σας. Θα έχετε πολλές και καλές ιδέες για να   βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε σίγουροι αν κάποια από αυτές θα δουλέψει. Ζητήστε δεύτερη γνώμη από κάποιον που εμπιστεύεστε. Λίγη αντισυμβατική σοφία είναι αυτό που χρειάζεστε για να θέσετε τα πράγματα σε κίνηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/3/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 31/3 ΕΩΣ 6/4/2014