Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 20/3/2014

erwtikes-20314-zvdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Όσο και αν ανυπομονείτε να ξεκινήσετε κάτι με κάποιο καινούριο πρόσωπο, είναι σημαντικό να προσέξετε τους ρομαντικούς σας παρορμητισμούς σήμερα. Σκεφτείτε το προσεκτικά πριν κάνετε μία μεγάλη κίνηση στην ερωτική σας ζωή.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ακόμα και αν θέλετε να μοιραστείτε ένα μεγάλο μυστικό με τον σύντροφό σας σήμερα, ίσως χρειαστεί να παραμείνετε σιωπηλοί για λίγο ακόμα. Βρείτε λίγο χρόνο για έμπνευση πριν αποκαλύψετε αυτά που σκέφτεστε.

 

Δίδυμοι

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ με τον Ήλιο στον 11ο Οίκο σας, τον Οίκο των φίλων. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε. Κάποιος θα σας προσέξει και θα δημιουργήσει μαζί σας μία ρομαντική επαφή.

 

Καρκίνος

Είναι συνήθως το στυλ σας να είστε προσεκτικοί στα θέματα τις καρδιάς, αλλά σήμερα ο αυθορμητισμός θα σας οδηγήσει σε πράξεις που δεν έχετε ξανακάνει. Αυτό είναι κάτι το καλό. Ένα ρομαντικό ρίσκο τώρα μπορεί να δουλέψει υπέρ σας.

 

Λέων

Θα είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας όσους ερωτικούς στόχους δεν φτάσατε, με τον Ήλιο να μπαίνει στον 9ο Οίκο σας. Η ικανότητά σας να αποδεχτείτε αυτά που βρίσκονται μπροστά, θα σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή.

 

Παρθένος

Δεν είστε σίγουροι αν οι ιδέες σας αρέσουν στον σύντροφό σας, ή αν απλά προσπαθεί να φανεί ευγενικός. Μην ανησυχείτε. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που πρέπει και στο τέλος θα λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεται.

 

Ζυγός

Ο σύντροφός σας ίσως σας προτείνει να κάνετε κάτι σήμερα μόνο για τον εαυτό σας. Μην αρνηθείτε. Θα ωφεληθείτε απίστευτα αν περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο φροντίζοντας τον εσωτερικό σας κόσμο.

 

Σκορπιός

Ίσως να μην έχετε την ικανότητα να αποφύγετε όλες σας τις υποχρεώσεις σήμερα, αλλά αν σχεδιάσετε τα πράγματα σωστά, μπορείτε να βρείτε λίγο χρόνο για τον σύντροφό σας. Διασκεδάστε όσο μπορείτε!

 

Τοξότης

Θα έχετε την ικανότητα να εκφράσετε δημιουργικά τον εαυτό σας σε κάποιον που αγαπάτε, όπως δεν έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Απλά μην βιαστείτε. Πάρτε το χρόνο σας και βιώστε όλη τη μαγεία.

 

Αιγόκερως

Το άλλο σας μισό ίσως προσπαθήσει να σας πιέσει σήμερα. Αντί να τον αφήσετε να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική κατάσταση, παραμείνετε ευέλικτοι και βάλτε τα δυνατά σας για να εξισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάτε.

 

Υδροχόος

Παρά την επιθυμία σας για διασκέδαση σήμερα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με έναν μεγάλο αριθμό υποχρεώσεων. Μιλήστε στον σύντροφό σας για αυτά που αισθάνεστε και σύντομα θα λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

 

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να πάτε στο επόμενο επίπεδο ενός ρομαντικού στόχου, δημιουργώντας τις βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν απλά κάνετε ένα αληθινό βήμα μπροστά, ξεκινώντας από σήμερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 20/3/2014

20/3/2014: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ