Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 20/3/2014

imerisies-20314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Θα υπάρξει αρκετή αναπάντεχη επικοινωνία στο δρόμο σας σήμερα, αλλά προσέξτε ποιους ανθρώπους μπορείτε να εμπιστευτείτε. Σε όλη την ημέρα θα υπάρχει το στοιχείο της φαντασίας. Αυτό θα οδηγήσει σε κάποιες λαθεμένες κρίσεις με αποτέλεσμα να αποδέχεστε τα πάντα χωρίς πολύ σκέψη. Ελέγξτε τα πράγματα τουλάχιστον δύο φορές προτού συνεχίσετε. Θα είναι καλύτερα αν προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Σήμερα θα ανακαλύψετε πως οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα είναι απαραίτητα συμπονετικοί απέναντι στα συναισθήματά σας. Είναι πιθανό να ανταποκριθούν περισσότερο σε γεγονότα και πληροφορίες και όχι σε συναισθήματα. Θα χρειαστεί να βρείτε κάποιου είδους μεταφραστή για να καταφέρετε να επικοινωνήσετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μην διστάσετε να ζητήσετε για συμβουλές αν τις χρειαστείτε.

 

Δίδυμοι

Ίσως νιώσετε πως οι άνθρωποι σήμερα είναι εναντίον σας και πως έχουν χάσει κάθε ενδιαφέρον απέναντι σε αυτά που έχετε να πείτε. Ίσως αυτή είναι μία αντανάκλαση στην δική σας συνήθεια να μην ακούτε πραγματικά όταν κάποιος σας μιλάει. Κοιτάξτε την συνολική εικόνα και ανοίξτε τα μάτια σας στο κόσμο γύρω σας. Ασχοληθείτε με το σύνολο και όχι με τον εαυτό σας.

 

Καρκίνος

Αφήστε τα συναισθήματά σας να παίξουν με τη φαντασία σας σήμερα, και συζητήστε τα ευρήματά σας ανοιχτά με τους άλλους. Μην μπλεχτείτε τόσο πολύ με τη λογική, καθώς έτσι θα αρνηθείτε να δείτε τις καταστάσεις από κάποια άλλη οπτική γωνία. Αφήστε στην άκρη την αναλυτική σας πλευρά έτσι ώστε να αποκτήσετε μία προοπτική που συνδέεται με το ένστικτό σας. Εξασκήστε το τμήμα του μυαλού σας που δεν χρησιμοποιείτε και πολύ συχνά.

 

Λέων

Σήμερα θα έχετε στα χέρια σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Θα νιώθετε αρκετά καλά συναισθηματικά. Έτσι, χρησιμοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας για να κάνετε άλματα στους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Διασκεδάστε αφήνοντας το μυαλό σας να εξερευνήσει φανταστικές προδιαθέσεις. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες σας σαν βάση για να φτάσετε σε ένα ανώτερο δημιουργικά επίπεδο.

 

Παρθένος

Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι σήμερα, καθώς μία ισχυρή δύναμη θα απαιτήσει τη προσοχή σας. Η τάση σας να αναλύετε την κάθε κατάσταση μπορεί να σας τρελάνει. Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Απολαύστε την ημέρα σας αντί να αμφισβητείτε την ενέργειά της. Όσο περισσότερο χαλαρώστε, τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα.

 

Ζυγός

Θα έχετε την ευκαιρία να γιατρέψετε τον εαυτό σας σήμερα, και θα έχετε την ικανότητα να επικοινωνήσετε άμεσα με τον εαυτό σας χωρίς να σας αποσπάσουν την προσοχή οι γύρω σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να τακτοποιήσετε τα εσωτερικά ζητήματα που απαιτούν τη προσοχή σας. Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τα θέματα αυτά μόνοι σας, αντί να βασίζεστε σε άλλους να τα τακτοποιήσουν.

 

Σκορπιός

Σήμερα ίσως μπερδευτείτε λίγο με την διάθεση της ημέρας, πράγμα που θα οδηγήσει σε γρήγορες πράξεις και σποραδική προσέγγιση στα πράγματα. Η προσέγγιση αυτού του είδους δεν είναι η συνηθισμένη σας μέθοδος όμως, Βάλτε τα δυνατά σας για να ενσωματώσετε αυτή την ενέργεια, έτσι ώστε να προσθέσετε λίγο αυθορμητισμό στην καθημερινότητά σας. Κάντε κάτι διαφορετικό για σήμερα!

 

Τοξότης

Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι αληθινός και ανέμελος. Ντυθείτε όπως σας αρέσει και αφήστε τον ήλιο να σας ζεστάνει. Είναι μία υπέροχη μέρα για εσάς και θα μπορέσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας ανοιχτά και δυνατά. Αυτό θα σας δώσει μία μεγάλη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα στο έπακρο!

 

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας σήμερα για να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα βρεθεί στο δρόμο σας. Δεν υπάρχει λόγος να υιοθετήσετε λογική και μεθοδική προσέγγιση. Αυτού του είδους η στάση έχει ήδη δοκιμαστεί. Τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε το ένστικτό σας και να τακτοποιήσετε οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί. Νιώστε την ευαίσθητή σας φύση.

 

Υδροχόος

Η ημέρα σήμερα θα είναι ηλεκτρισμένη και ίσως πηδάτε από εργασία σε εργασία και από άτομο σε άτομο. Τα πράγματα θα έχουν εξελίξεις εκεί που δεν το περιμένετε, για αυτό ετοιμαστείτε για εκπλήξεις. Όμως, καθώς το μυαλό σας τρέχει σε γρήγορους ρυθμούς, θα εμπνευστείτε να φτάσετε στον εαυτό σας σε ένα επίπεδο που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί πως είναι εφικτό. Βρεθείτε με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσάς από τη ζωή.

 

Ιχθύες

Σήμερα η καρδιά σας θα παίζει παιχνίδια. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μία ισχυρή δύναμη που θα σας αναγκάσει να αμφισβητήσετε κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σας. Μην ασχοληθείτε με ρηχές συζητήσεις. Ψάξτε τα πραγματικό νόημα πίσω από τις λέξεις. Θα δείτε πως η μεγαλύτερή σας δύναμη είναι εσωτερική. Η ημέρα σας θα είναι γεμάτη από πείσματα και ξεροκεφαλιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 20/3/2014

20/3/2014: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ