Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 11/3/2014

erwtikes-11314-zvdia-oneirokriths

Κοινοποίηση:

Κριός

Ήρθε ο καιρός να αφήσετε μία κακία που σας κρατάει πίσω στην ερωτική σας ζωή. Η ειλικρίνεια και το θάρρος που χρειάζεστε για να απελευθερώσετε τη στάσιμη συναισθηματική ενέργεια θα σας απελευθερώσουν.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αν δεν έχετε έναν ξεκάθαρο στόχο στην ερωτική σας ζωή, θα είναι δύσκολο να πάρετε μεγάλες αποφάσεις σήμερα. Η ευελιξία θα σας δώσει την ελευθερία να αποδεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σας.

 

Δίδυμοι

Ίσως να μην έχετε πολλές επιλογές σε ένα ερωτικό ζήτημα σήμερα, αλλά θα χρειαστεί όπως και να έχει, να πάρετε μία απόφαση. Ζητήστε την συμβουλή ενός πιστού φίλου αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

 

Καρκίνος

Παρά την επιθυμία σας να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα με τον σύντροφό σας, η ενέργειά σας δεν θα είναι στο καλύτερό της σημείο. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Σχεδιάστε δραστηριότητες για να μπορέσετε να διατηρήσετε τη δύναμή σας.

 

Λέων

Το άγχος για μία χαμένη ερωτική ευκαιρία δεν πρόκειται να σας κάνει καλό σήμερα. Αποδεχτείτε τις ρομαντικές καταστάσεις για να μπορέσετε να κινηθείτε προς τα μπροστά με θετικό τρόπο.

 

Παρθένος

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, προσθέτοντας ένταση σε μία εσωτερική διαμάχη που βιώνετε όσον αφορά ένα ερωτικό θέμα. Επικεντρώστε την ενέργειά σας σε ένα θετικό αποτέλεσμα και όχι πάνω στους φόβους σας.

 

Ζυγός

Κάποιος στην ερωτική σας ζωή θα ξεστομίσει σκληρά λόγια απέναντί σας σήμερα. Η ικανότητά σας να αναποδογυρίζετε την κατάσταση και να βρίσκετε κοινό έδαφος, θα σας οδηγήσει σε μία θετική εξέλιξη.

 

Σκορπιός

Ένα πρόσφατο όνειρο θα σας εμπνεύσει να κάνετε ιδιαίτερα σχέδια με ένα πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας οδηγήσει στην καλύτερη επόμενη κίνηση.

 

Τοξότης

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, αυξάνοντας την ένταση των ανασφαλειών σας στον ρομαντικό τομέα. Κάντε υπομονή με τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να βγαίνετε νικητές μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Ίσως νιώθετε πως πρέπει να πηδήξετε το ένα εμπόδιο μετά το άλλο στην ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες. Αφήστε τα συναισθήματά σας να κατασταλάξουν για λίγο καιρό. Μόνο έτσι θα σταθεροποιηθούν τα σχέδια και οι ιδέες σας.

 

Υδροχόος

Σήμερα ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε ξανά τις δεσμεύσεις σας, έτσι ώστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Αφαιρέστε από το πρόγραμμα οτιδήποτε δεν είναι σημαντικό και διατηρήστε την ενέργειά σας.

 

Ιχθύες

Η πρόοδος σε μία εξελισσόμενη ερωτική σχέση μπορεί να είναι αργή, αλλά να έχετε την πίστη πως οι καταστάσεις θα σας ευνοήσουν σύντομα. Τα καλύτερα πράγματα στην ζωή αξίζει κανείς να τα περιμένει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 11/3/2014

11/3/2014: ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΡΜΗ – ΚΡΟΝΟΥ