Ημερήσιες Προβλέψεις 11/3/2014

imerisies-11314-zvdia-astrologos-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Είστε έτοιμοι να αφήσετε μία κακία πίσω σας, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Έχετε την ικανότητα να κάνετε τους συνεργάτες σας να νιώθουν άνετα, αλλά τα πράγματα θα χειροτερέψουν αν αρχίσετε να δείχνετε με το δάχτυλο και να εκτοξεύετε κατηγορίες. Οι προθέσεις σας μπορεί να είναι αλτρουιστικές, αλλά θα αντιμετωπίσετε σίγουρα αντιστάσεις. Δώστε χρόνο. Οι άλλοι δεν μπορούν παρά να επηρεαστούν από την φιλική σας προσέγγιση και την ειλικρίνειά σας.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ξέρετε πως έχετε κάποιες επιλογές να κάνετε σήμερα, αλλά οι στόχοι σας δεν είναι τόσο ξεκάθαροι για να επιλέξετε μία κατεύθυνση. Στην αρχή το μονοπάτι μπορεί να φανεί μια ευθεία, αλλά σύντομα θα βγείτε από αυτό εξαιτίας των συναισθημάτων κάποιου άλλου. Η διαμάχη αυτή θα είναι καταστροφική αν και οι δύο έχετε το δικό σας σχέδιο, αν όμως ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα, η ένταση θα μειωθεί. Είναι εύκολο να δηλώσετε την θέλησή σας για ευελιξία, αλλά πρέπει να ανοιχτείτε πραγματικά αν αποφασίσετε μαζί το δρόμο που θα ακολουθήσετε.

 

Δίδυμοι

Υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες που χρειάζονται τη προσοχή σας, αλλά οι πιθανότητες να βρείτε λύση συνεχίζουν να αυξάνονται. Ακόμα και αν δεν έχετε πολλές επιλογές σήμερα, ίσως χρειαστεί τελικά να πάρετε μία απόφαση. Η αισιοδοξία σας μπορεί να αντικατασταθεί προσωρινά με εκνευρισμό, αν οι υποχρεώσεις δεν σας αφήσουν να διασκεδάσετε. Αν και η ζωή σας φαίνεται σκληρή προς το παρόν, μην πάρετε τη κατάσταση τόσο στα σοβαρά. Δώστε προσοχή σε αυτά που σας λένε οι άλλοι και αν η κριτική τους βγάζει νόημα, βάλτε την στη καρδιά σας.

 

Καρκίνος

Έχετε μεγάλες ιδέες για αυτά  που θέλετε να καταφέρετε σήμερα, μόνο για να συνειδητοποιήσετε πως δεν έχετε την ενέργεια που χρειάζεται. Η προσπάθειά σας να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, θα σας γεμίσει άγχος, καθώς θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά για να υπάρξουν αποτελέσματα. Επίσης, τα συναισθήματά σας θα εξασθενήσουν, καθώς θα βουτήξετε στις επιθυμίες του υποσυνειδήτου σας. Ορίστε ένα ρυθμό από την αρχή, έτσι ώστε να αποφύγετε την κατάρρευση. Να είστε ευγενικοί με όλους, ξεκινώντας με τον εαυτό σας.

 

Λέων

Ίσως χρειαστεί να αναβάλλετε μία κοινωνική δραστηριότητα σήμερα, εξαιτίας μίας σημαντικής προθεσμίας. Ίσως χρειαστεί να μειώσετε τις προσδοκίες σας, ειδικά αν ανακαλύψετε πως οι στόχοι σας δεν είναι ρεαλιστικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε για μία χαμένη ευκαιρία, αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πια για αυτό. Αποδεχτείτε τα όρια των καταστάσεων, βάλτε τα δυνατά σας και συνεχίστε με καθαρή συνείδηση.

 

Παρθένος

Θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε τη θέση σας σε ένα σημαντικό ζήτημα σήμερα, αν δηλαδή αντιμετωπίσετε αντιστάσεις. Ωστόσο, η διαφωνία αυτή έρχεται από μέσα. Αυτή τη στιγμή είστε ο χειρότερος κριτής σας καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Αν και οι ιδέες σας αξίζουν, και πάλι δεν θα είναι αρκετά καλές σύμφωνα με εσάς. Δυστυχώς, αν διοχετεύσετε την ενέργειά σας στον φόβο, κάτι σίγουρα θα πάει στραβά. Αντί για αυτό, βελτιώστε την συμπεριφορά σας και δημιουργήστε ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Ζυγός

Ίσως νιώθετε πως οι άλλοι σας χτυπούν με τα λόγια τους σήμερα. Φαίνεται πως δεν σκέφτονται τις συνέπειες, αλλά εσείς θα νιώσετε την αρνητική τους επιρροή. Αυτό το δράμα θα λάβει χώρα στην εργασία σας και η κατάσταση θα φαίνεται χαμένη. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια καλά νέα, καθώς η θέλησή σας να λύνετε τις διαφορές και να βρίσκετε κοινό έδαφος, θα θέσει τα θεμέλια για λύσεις διαρκείας.

 

Σκορπιός

Βγάζει περισσότερο νόημα να επενδύσετε στα προηγούμενά σας επιτεύγματα παρά να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούριο από την αρχή. Ευτυχώς, τα όνειρά σας θα αποτελέσουν μία πλούσια πηγή έμπνευσης και θα δημιουργήσετε ένα λογικό σχέδιο. Μην αφήσετε κάποιον να σας πείσει να κάνετε πίσω για κάτι που ξέρετε ήδη και αγνοεί εκείνος. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να βρείτε την σωστή κατεύθυνση και όχι τις συμβουλές των άλλων.

 

Τοξότης

Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα σήμερα, ειδικά αν επιλέξετε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Αν και είστε αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον, θα υπάρξουν κάποιες ανασφάλειες με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Να θυμάστε πως μπορείτε να είστε ρεαλιστές χωρίς να είστε ηττοπαθείς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να εμπιστευτείτε την διαδικασία. Η υπομονή είναι αρετή.

 

Αιγόκερως

Ίσως κρύψετε τα πληγωμένα σας συναισθήματα σήμερα, ειδικά αν κάποιος απορρίψει το σχέδιό σας χωρίς καν να σας ακούσει. Ίσως νιώθετε πως υπάρχουν εμπόδια παντού χωρίς κάποιο λόγο. Για να πετύχετε τους στόχους σας, περιμένετε και αφήστε τις καταστάσεις να ευθυγραμμιστούν με τα όνειρά σας για το μέλλον. Αν οι νέες ιδέες σας αξίζουν, τα πράγματα θα καλυτερέψουν σε μερικές μέρες.

 

Υδροχόος

Η πίεση να τακτοποιήσετε τις μισοτελειωμένες υποχρεώσεις σας, έχει μεγαλώσει τις τελευταίες ημέρες. Δυστυχώς, ταυτόχρονα πρέπει να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα, όσες και αν είναι οι συναρπαστικές ιδέες που θέλετε να κυνηγήσετε σήμερα. Αναθεωρήστε το φορτίο εργασίας σας. Ίσως ήρθε η στιγμή να μειώσετε τις δραστηριότητές σας. Αν και θα κριθείτε από την απόδοσή σας, είναι πιο σημαντικό να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και όχι να φτάσετε τις προσδοκίες των άλλων.

 

Ιχθύες

Αν και οι σχέσεις σας φέρνουν συναισθηματική ικανοποίηση, κάποιες από τις μεγαλύτερες ανταμοιβές αργούν να έρθουν. Έτσι, ό, τι και αν κάνετε, μην χάσετε το θάρρος σας όσον αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, ακόμα και αν η πρόοδος είναι αργή. Μην σπαταλήσετε ενέργεια κάνοντας παράπονα για αυτά που δεν μπορούν να αλλάξουν. Αντί για αυτό, δουλέψτε σκληρά για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας έτσι ώστε να έχετε χρόνο αργότερα για ρομαντικές ή καλλιτεχνικές επιδιώξεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 11/3/2014

11/3/2014: ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΡΜΗ – ΚΡΟΝΟΥ