Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 18/3/2014

erwtikes-18314-ζωδιο

Κοινοποίηση:

Κριός

Σήμερα ίσως θελήσετε να αποκαλύψετε τις ρομαντικές σας επιθυμίες σε κάποιον στην ερωτική σας ζωή, όμως μάλλον το άτομο αυτό δεν θα μπορέσει να τις διαχειριστεί. Επικοινωνήστε αυτό που βρίσκεται στη καρδιά σας με έναν ευγενικό και ήρεμο τρόπο.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ο Ουρανός ενεργοποιεί την Αφροδίτη σήμερα, αυξάνοντας την συναισθηματική ένταση της καρδιάς σας. Διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε μία ρομαντική κατάσταση. Θα μπορέσετε να μετατρέψετε μία άβολη στιγμή σε μαγική.

 

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητά σας θα ανθίσει σήμερα καθώς οι εντάσεις με τον σύντροφό σας θα μειωθούν. Κάποιες εκπληκτικές καταστάσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση.

 

Καρκίνος

Ακόμα και αν προτιμάτε την ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή, σήμερα ίσως αποφασίσετε να πάρετε κάποιο ρίσκο. Το πιο ειλικρινές πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να δράσετε με βάση τις ρομαντικές σας επιθυμίες.

 

Λέων

Μην παρατήσετε μία ερωτική κατάσταση που  μοιάζει πως έχει πάρει λάθος κατεύθυνση. Συνεχίστε να εκφράζετε με ειλικρίνεια την καρδιά σας. Τα πράγματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά στη πορεία.

 

Παρθένος

Μία πρόσκληση στην ερωτική σας ζωή θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάτι καινούριο και περιπετειώδες σήμερα. Ίσως επίσης αποφασίσετε να σπάσετε τους ίδιους σας τους κανόνες στο όνομα της ρομαντικής διασκέδασης!

 

Ζυγός

Μία ερωτική κατάσταση θα επηρεάσει την ροή της εργασίας σας σήμερα, για αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι. Εκμεταλλευτείτε την αλλαγή των καταστάσεων αντί να αντιστέκεστε σε αυτή. Όλα θα πάνε καλά.

 

Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Παραμείνετε αυθόρμητοι στον ρομαντισμό και θα βιώσετε μία μαγική στιγμή με ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο.

 

Τοξότης

Αν κρατήσετε τις ρομαντικές σας επιθυμίες κρυφές, θα δημιουργηθούν προβλήματα. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε μία ερωτική κατάσταση, είναι να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια αυτά που έχετε στη καρδιά σας.

 

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε νέους ρομαντικούς ορίζοντες και να εξερευνήσετε πράγματα που στο παρελθόν νομίζατε πως δεν είναι πιθανά. Αν ανοίξετε το μυαλό σας και αντιμετωπίσετε τους ερωτικούς σας φόβους, τότε θα βιώσετε πραγματική μαγεία.

 

Υδροχόος

Η αλλαγή στον 2ο Οίκο σας σημαίνει πως η οικονομική κατάσταση που μοιράζεστε με το σύντροφό σας αλλάζει. Μην σας πιάνει άγχος. Η αλλαγή θα είναι θετική, για αυτό ελέγξτε προσεκτικά τις πηγές σας.

 

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις πραγματικές ρομαντικές σας επιθυμίες με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Οι ιδέες σας θα είναι σοκαριστικές στην αρχή, αλλά όσο παραμείνετε αληθινοί με τον εαυτό σας τα πράγματα θα λειτουργήσουν μια χαρά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

18/3/2013: ΕΞΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ – ΟΥΡΑΝΟΥ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 18/3/2014