Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 18/3/2014

imerisies-18314-astrologia

Κοινοποίηση:

Κριός

Η ενέργειά σας είναι στα ύψη σήμερα, αλλά μην επιτρέψετε στην κατάσταση αυτή να σας μετατρέψει σε ονειροπόλους. Κρατήστε το ένα σας πόδι γερά στο έδαφος, καθώς θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με μία επαγγελματική ή προσωπική κατάσταση σοβαρά. Να θυμάστε πως ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την θετική σας ενέργεια και να θεραπεύσετε την δύσκολη κατάσταση, αντί να την αφήσετε να σας πάρει από κάτω.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Νιώθετε πως η ζωή σας είναι τόσο βαρετή, που κανένας δεν νοιάζεται για αυτή. Όμως, μην πέσετε σε αυτή τη κατάσταση και πείσετε τον εαυτό σας πως δεν υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός στη ζωή σας και πως ποτέ δεν θα υπάρξει. Πιστέψτε πως έχετε τη δύναμη θα θεραπεύσετε αυτό το συναίσθημα. Μπορείτε πάντα να συμμετάσχετε σε μία πνευματική ομάδα στην οποία μπορείτε να μοιραστείτε ειλικρινά τα συναισθήματά σας.

 

Δίδυμοι

Σε μία προσπάθεια να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, θα καταλήξετε να διώξετε τα πιο σημαντικά άτομα του κοινού σας. Σιγουρευτείτε πως δεν φοράτε διαφορετικές μάσκες σε διαφορετικούς ανθρώπους, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Οι άλλοι μπορούν να δουν πίσω από κάθε μεταμφίεση και αν προσπαθήσετε να φορέσετε. Η προσπάθεια να παραπλανήσετε τους άλλους είναι σημάδι έλλειψης σεβασμού.

 

Καρκίνος

Κάντε μία λίστα σήμερα. Τα ισχυρά συναισθήματά σας σίγουρα θα σας βγάλουν από το μονοπάτι σας αν δεν υπάρχει κάποιο συμπαγές σχέδιο στο μυαλό σας. Αναθέστε εργασίες στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Θα εκπλαγείτε όταν καταλάβετε πως τα εμπόδια θα μειωθούν όταν όλοι βρίσκονται σε κίνηση.

 

Λέων

Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Σαν αποτέλεσμα έχετε μάθει να είστε ευγενικοί και καλοπροαίρετοι. Τα σημερινά κοινωνικά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας. Όχι μόνο θα κάνετε νέους φίλους, αλλά θα δημιουργήσετε κάποιες πολύτιμες επαφές. Αυτές οι δραστηριότητες θα σας κρατήσουν μακριά από το σπίτι και την οικογένειά σας, αλλά στο τέλος της ημέρας θα νιώσετε πως πραγματικά πετύχατε.

 

Παρθένος

Προσέξτε το πείσμα σας σήμερα. Είναι μία από αυτές τις ημέρες όπου θα σας ζητηθεί να χτίσετε μία δομή χωρίς καθόλου θεμέλια. Αν επιμείνετε στη χρήση άκαμπτων υλικών, τότε η δομή που θα χτίσετε θα πέσει στα σίγουρα. Όμως, αν είστε ευέλικτοι, τότε θα αντέξει σε όλες τις κακουχίες και τα προβλήματα.

 

Ζυγός

Είναι πολύ καλό που έχετε ευέλικτη συμπεριφορά, καθώς θα σας βοηθήσει αρκετά σήμερα. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε θα δοκιμαστεί, καθώς θα βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από έντονα συναισθήματα και πεισματικές συμπεριφορές. Μην προσπαθήσετε να πάρετε άμεσες απαντήσεις από τους ανθρώπους, καθώς θα είναι το ίδιο μπερδεμένοι με εσάς. Να είστε χαλαροί και τα πράγματα θα επανέλθουν σύντομα στο φυσιολογικό.

 

Σκορπιός

Θα ενοχληθείτε από την έλλειψη δέσμευσης των γύρω σας σήμερα. Ίσως προσπαθήσετε να κάνετε σχέδια με ανθρώπους που αλλάζουν συνεχώς γνώμη για αυτά που θέλουν να κάνουν. Ίσως είναι συναισθηματικά ανασφαλείς και φοβούνται να κάνουν το επόμενο  βήμα. Μην τους αφήσετε να σας κρατήσουν πίσω. Κάντε σχέδια και υποστηρίξτε τα. Οι άλλοι θα παίξουν το ρόλο που πρέπει από μόνοι τους.

 

Τοξότης

Θα νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς σήμερα, αν και ίσως υπάρξουν ιδέες στο μυαλό σας που θα σας ζητήσουν να επιβραδύνετε και να κάνετε ένα βήμα τη φορά. Ο εσωτερικός διάλογος θα σας τρελάνει αν δεν προσέξετε. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη καρδιά σας. Κάντε ό, τι σας αρέσει και αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους που σέβεστε και αγαπάτε περισσότερο.

 

Αιγόκερως

Κάντε την προσπάθεια να βρεθείτε κοντά σε νερό σήμερα. Είτε είναι ο ωκεανός, ένα ποτάμι ή μία λίμνη, το αίσθημα της επέκτασης και της άνεσης που θα νιώσετε, θα είναι απίστευτα θεραπευτικό. Είστε ο καλύτερος θεραπευτής για τον εαυτό σας και έχετε την απίστευτη δύναμη για να μοιραστείτε αυτό το δώρο και με τους υπόλοιπους. Η επιστροφή στη φύση θα σας κάνει καλό.

 

Υδροχόος

Ίσως δυσκολευτείτε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας σήμερα. Θα είναι δύσκολο να βρείτε μία στιγμή ησυχίας όπου θα μπορέσετε να καθίσετε και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή. Υπάρχουν παντού περισπασμοί που σας σπρώχνουν σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις. Να θυμάστε πως οι δυνάμεις αυτές δεν έχουν απαραίτητα θετική επιρροή πάνω σας.

 

Ιχθύες

Σήμερα θα νιώσετε απίστευτα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Τη μία στιγμή θα θέλετε να ακολουθήσετε μία κατεύθυνση και την επόμενη θα θέλετε μία εντελώς διαφορετική. Αντί να προσπαθήσετε να αντισταθείτε σε αυτό το συναίσθημα, εκμεταλλευτείτε το. Συνειδητά ή υποσυνείδητα, αυτό που κάνετε στη πραγματικότητα είναι εξερεύνηση. Δοκιμάστε νέα πράγματα μέχρι να είστε σίγουροι πως βρήκατε αυτό που χρειάζεστε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 18/3/2014

18/3/2014: ΕΞΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ – ΟΥΡΑΝΟΥ