Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Αιγόκερω

Κοινοποίηση:

Στα ζώδια, ο Αιγόκερως κυβερνά τον Οίκο της αρρενωπότητας, πράγμα που σημαίνει πως η γυναίκα Αιγόκερως σε μία σχέση παίζει τον παραδοσιακό ρόλο του άντρα. Η στωική της φύση, η επαγγελματική της φιλοδοξία και οι ακόρεστες σεξουαλικές τις ορέξεις τρομάζουν αρκετούς άντρες. Οι οικογενειακές αξίες είναι πολύ σημαντικές για τη γυναίκα Αιγόκερως, έτσι αν οι γονείς της δεν εγκρίνουν το σύντροφο, αυτός δεν έχει καμία ελπίδα. Αυτό το γήινο ζώδιο λατρεύει το σπίτι και προτιμά έναν υπνάκο στο καναπέ από μία νυχτερινή βόλτα στη πόλη.

Η γυναίκα Αιγόκερως χρειάζεται ένα σύντροφο που μπορεί να τη κρατήσει στη κρεβατοκάμαρα αλλά δεν θα φοβηθεί από την επαγγελματική της επιτυχία ή την εξωτερικά ψυχρή της όψη. Ο σύντροφος που της ταιριάζει θα βγάλει τη γυναίκα Αιγόκερω από το καβούκι της και θα της υπενθυμίσει να μην παίρνει τη ζωή τόσο σοβαρά.

Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι συμβατές με πολλά και διαφορετικά ζώδια, αρκεί να έχουν τη θέληση να λύσουν τις διαφορές τους. Ευτυχώς για αυτές, οι γυναίκες Αιγόκεροι ευδοκιμούν σε μία καλή πρόκληση και έλκονται από δύσκολους συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα με το Σκορπιό, τον Κριό και τους Διδύμους. Ο Ταύρος και η Παρθένος είναι επίσης καλοί συνδυασμοί για μία γυναίκα Αιγόκερω, αλλά μία σχέση για να σταθεί στο πέρασμα του χρόνου χρειάζεται συμβιβασμούς και από τους δύο.

zodia-zvdia-22

Κριός

Αν και δεν είναι αδύνατο, αυτός ο συνδυασμός είναι γεμάτος δυσκολίες. Ο Κριός και ο Αιγόκερως διασταυρώνουν τα κέρατά τους σε αυτή τη σχέση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν την αρμονία. Η γυναίκα Αιγόκερως είναι κυριαρχικός σύντροφος, και ο ανεξάρτητος άντρας Κριός δυσκολεύεται να συμφωνήσει με αυτό. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δουλέψει, χάρη στον αμοιβαίο σεβασμό και τη δυνατή σωματική έλξη, αλλά θα χρειαστεί συμβιβασμός και από τους δύο. Ασχοληθείτε με τη κρεβατοκάμαρα όπου η σχέση θριαμβεύει.

Ταύρος

Για πολλούς λόγους, ο άντρας Ταύρος είναι ιδανικός σύντροφος για τη γυναίκα Αιγόκερω. Τα δύο αυτά γήινα ζώδια μοιράζονται τις ίδιες παραδοσιακές αξίες και την εργασιακή ηθική, ενώ ταυτόχρονα τα βρίσκουν στο κρεβάτι. Η γυναίκα Αιγόκερως και ο άντρας Ταύρος ταιριάζουν αισθηματικά και επαγγελματικά. Τα χρήματα σπάνια αποτελούν πρόβλημα σε αυτό το ζευγάρι, χάρη στη τάση και των δύο και για οικονομικό προγραμματισμό.

Δίδυμοι

Ενώ η γυναίκα Αιγόκερως βρίσκει τον άντρα Παρθένο διασκεδαστικό στην αρχή, αυτός ο συνδυασμός δεν είναι πολύ καλός. Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι υπεύθυνες και σταθερά ευσυνείδητες, ενώ ο άντρας Δίδυμος είναι νευρικός και επιπόλαιος. Γενικά, αν και δεν αξίζει να το προσπαθήσουν, η γυναίκα Αιγόκερως μπορεί να ωφεληθεί από τον διασκεδαστικό Δίδυμο. Η σεξουαλική έλξη είναι έντονη, ενώ και τα δύο ζώδια έχουν τη τάση για πειραματισμό.

Καρκίνος

Αυτός ο συνδυασμός αποδεικνύει πως τα αντίθετα όντως έλκονται. Ενώ, αυτά τα ζώδια είναι τελείως διαφορετικά, το καθένα προσφέρει αυτό που λείπει από το άλλο. Ο Καρκίνος που κυβερνά τον Οίκο της θηλυκότητας είναι το άλλο μισό για το ζώδιο του Αιγόκερω. Οι τσακωμοί θα έρθουν όταν ο Καρκίνος απαιτήσει προσοχή και στοργή, πράγματα που οι γυναίκες Αιγόκεροι δεν δίνουν εύκολα. Όμως και τα δύο ζώδια έχουν τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ευτυχισμένη για αυτούς τους δύο αν μπορέσουν να ασχοληθούν ο ένας με τις ανάγκες του άλλου.

Λέων

Ο συνδυασμός αυτός θα είναι καυτός και ερωτικός, αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει. Αν και ο Λέων ικανοποιεί τη γυναίκα Αιγόκερω όσον αφορά την ακόρεστη σεξουαλική της όρεξη, αυτό το ζευγάρι δεν ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, όπως για παράδειγμα τις αξίες και τον τρόπο ζωή. Ο Λέων είναι ένας αφοσιωμένος σύντροφος σε αυτή τη σχέση και θα πληγωθεί όταν αυτή η παθιασμένη σχέση βγει εκτός πορείας.

Παρθένος

Αν και δεν είναι το πιο παθιασμένο ταίριασμα, η γυναίκα Αιγόκερως και ο άντρας Παρθένος ταιριάζουν πολύ και η σχέση αυτή μπορεί να κρατήσει για πάντα. Για αυτό το ζευγάρι, οι διαφορές τους συμπληρώνουν. Όπως η γυναίκα Αιγόκερως, ο άντρας Παρθένος είναι ευσυνείδητος και λάτρης της οικογένειας, και αυτή η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο συμβατά ζώδια εξελίσσεται γρήγορα με λίγους τσακωμούς και ελάχιστα εμπόδια. Αν και ο Παρθένος δεν έχει την ίδια σεξουαλική όρεξη, θα νιώσει τόσο άνετα μαζί με τη γυναίκα Αιγόκερω που θα επιτρέψει τον πειραματισμό στη κρεβατοκάμαρα.

Ζυγός

Αυτός ο συνδυασμός έχει πολλές δυσκολίες. Ο άντρας Ζυγός είναι μία κοινωνική πεταλούδα, ενώ η γυναίκα Αιγόκερως προτιμά τη συντροφιά της οικογένειας και μερικών στενών φίλων. Ο τεμπέλης Ζυγός δεν μοιράζεται την φιλόδοξη φύση του γήινου Αιγόκερω και ξοδεύει χρήματα αλόγιστα χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Οι τσακωμοί θα είναι συχνοί και σοβαροί. Για να δουλέψει αυτή η σχέση, ο Ζυγός πρέπει να μάθει να εκτιμά τη λιγότερο ακραία ζωή ενώ η γυναίκα Αιγόκερως πρέπει να βρει τρόπους για να δείξει τη στοργή της.

Σκορπιός

Ο συνδυασμός με τον άντρα Σκορπιό μπορεί να δουλέψει αν και οι δύο μάθουν να επικοινωνούν ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Αυτό σημαίνει πως η στωική γυναίκα Αιγόκερως πρέπει να έρθει σε επαφή με τη θηλυκή της πλευρά και να δείξει λίγη ευαισθησία. Αν αυτό συμβεί, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Η γυναίκα Αιγόκερως και ο άντρας Σκορπιός μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τον ίδιο τρόπο ζωής και σεξουαλικά είναι συμβατοί. Υπάρχει πιθανότητα για μακροχρόνια σχέση.

Τοξότης

Αυτό είναι ένα παράδειγμα ζευγαριού που καρποφορεί μόνο και αν οι δύο θελήσουν να δουλέψουν σκληρά. Η γυναίκα Αιγόκερως και ο άντρας Τοξότης έχουν διαφορετικές αξίες και τρόπους ζωής και συχνά τσακώνονται. Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος, ενώ ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής και απαισιόδοξος. Ο Τοξότης μπορεί να διασκεδάσει τη γυναίκα Αιγόκερω, αλλά αυτό σπάνια δουλεύει αντίστροφα. Σε αντίθεση, η γυναίκα Αιγόκερως τραβά τον Τοξότη στη δική της απαισιοδοξία.

Αιγόκερως

Αν και ο συνδυασμός του ίδιου ζωδίου σπάνια λειτουργεί, οι γυναίκες Αιγόκεροι μπορούν να βρουν τον έρωτα σε έναν άντρα Αιγόκερω. Αυτό συμβαίνει πως ο άντρας Αιγόκερως έχει την ίδια τάση εργασιομανή και την ίδια σεξουαλική όρεξη με τη γυναίκα Αιγόκερω, έτσι οι τσακωμοί είναι ελάχιστοι. Έχουν επίσης την ίδια οικονομική ωριμότητα και την επιθυμία για μακροχρόνιους στόχους.

Υδροχόος

Αν και η γυναίκα Αιγόκερως και ο άντρας Υδροχόος είναι επαγγελματικά συμβατοί, δεν συμβαίνει το ίδιο στη κρεβατοκάμαρα. Οι αξίες, το κοινωνικό στυλ και ο τρόπος ζωής είναι τόσο διαφορετικά που δεν αξίζει τη προσπάθεια να κάνουν αυτή τη σχέση να δουλέψει. Σταματήστε τη σεξουαλική προσπάθεια, και ξεκινήστε την επαγγελματική συνεργασία.

Ιχθύες

Ενώ η γυναίκα Αιγόκερως και ο άντρας Ιχθύς αποτελούν ένα παράξενο ζευγάρι, αυτά τα ζώδια θα ταιριάξουν αρκετά όμορφα. Όμως, το ελεύθερο πνεύμα του Ιχθύ παλεύει ενάντια στη πειθαρχημένη φύση της γυναίκας Αιγόκερω. Για να ταιριάξει αυτή η σχέση, η γυναίκα Αιγόκερως θα πρέπει να δείξει στον άντρα Ιχθύ αρκετή προσοχή και στοργή. Όμως, ο άντρας Ιχθύς είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί να ικανοποιήσει πραγματικά τη γυναίκα Αιγόκερω στο κρεβάτι, πράγμα αποτελεί αρκετό λόγο για να δουλέψει αυτή η σχέση.