Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Κριό

tarw

Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Κριό

Γεννημένη ανάμεσα στις 21 Μαρτίου και στις 20 Απριλίου, η γυναίκα Κριός είναι γνωστή για τον παρορμητισμό, την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της. Γεμάτη ζωντάνια και δύναμη, η γυναίκα Κριός έχει μία παιδική αθωότητα που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ελκυστική.

Παρά την αισθησιακή της φύση, η γυναίκα Κριός συχνά αμφισβητεί τη θηλυκότητά της και χρειάζεται έναν δυνατό άντρα να τη κάνει να νιώσει γυναίκα. Η γυναίκα Κριός ερωτεύεται εύκολα αλλά δυσκολεύεται να διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση.

Η γυναίκα Κριός στο τέλος βρίσκει την ευτυχία με πολλά ζώδια, αλλά με τον Καρκίνο, τον Υδροχόο και τους Ιχθύες συχνά δημιουργεί τις πιο πετυχημένες σχέσεις. Και τα άλλα ζώδια έχουν πιθανότητες αλλά η γυναίκα Κριός να προσπαθήσει πολύ.

zodia-zvdia-22

 

Κριός

Σαν ίδια ζώδιο, οι δύο Κριοί μοιράζονται πολλά κοινά και έχουν φυσική σωματική συμβατότητα. Όμως, όταν δύο Κριοί είναι μαζί υπάρχει συνεχώς μάχη για τη δύναμη, καθώς και οι δύο θέλουν να έχουν το πάνω μέρος σε μία σχέση. Για να κρατήσει αυτή η σχέση, η γυναίκα Κριός θα πρέπει να κάνει πίσω για να προστατέψει τον ευαίσθητο εγωισμό του συντρόφου της.

 

Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος προσφέρει αρκετά ελκυστικά χαρακτηριστικά στη γυναίκα Κριό, αλλά μόλις η αρχική έλξη αρχίσει να ξεθυμαίνει, το ζευγάρι δυσκολεύεται να διατηρήσει την οικειότητά του. Η γυναίκα Κριός είναι αισθησιακή, και ο αργός Ταύρος δυσκολεύεται να την ακολουθήσει στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της πάθη. Η παρορμητική Κριός λατρεύει την κοινωνική ζωή, ενώ ο πρακτικός Ταύρος προτιμά να μένει σπίτι, πράγμα που σημαίνει πως αυτό το ζευγάρι σπάνια συμφωνεί στο τρόπο διασκέδασης.

zwdia-taro-astra

Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Κριό

Δίδυμοι

Όταν η γυναίκα Κριός και ο άντρας Δίδυμος βρίσκονται μαζί, έχουμε πυροτεχνήματα και πάθος. Με την έντονη σωματική συμβατότητα να ισχυροποιείται, αυτό το ζευγάρι έχει πολλές πιθανότητες για μακροχρόνια σχέση, αν η γυναίκα Κριός ελέγχει τη ζήλια της. Καθώς τα πάθη και τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ είναι έντονα σε αυτή τη σχέση, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Αυτή η σχέση είτε θα φτάσει στην αποκορύφωση είτα θα είναι καταστροφική.

 

Καρκίνος 

Η γυναίκα Κριός και ο άντρας Καρκίνος βγάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά ο ένας στον άλλον, δημιουργώντας ένα ιδανικό ταίριασμα. Αντί να τον διώχνουν οι συνεχόμενες ανησυχίες της για ΕΡΩΤΙΚΑ, ο άντρας Καρκίνος θριαμβεύει και η γοητεία του βοηθά τη γυναίκα Κριό να βρει τη κρυμμένη της θηλυκότητα. Ο Καρκίνος είναι λιτός από τη φύση του ενώ η γυναίκα Κριός αγαπά να ξοδεύει χρήματα, που σημαίνει πως τα λεφτά θα είναι το σημαντικότερο πρόβλημα αυτού του ζευγαριού.

 

Λέων

Η γυναίκα Κριός και ο άντρας Λέων διασκεδάζουν μαζί, σχηματίζοντας έναν έντονο συναισθηματικό δεσμό και απολαμβάνοντας μία ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση. Όμως, ενώ η γυναίκα Κριός σέβεται κρυφά το σύντροφό σας, οι κυριαρχικοί τρόποι του Λέοντα απειλούν την ανεξάρτητη φύση της. Για να δουλέψει αυτή η σχέση θα πρέπει και οι δύο να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό και τον ανταγωνισμό τους και η γυναίκα Κριός θα πρέπει να αφήνει τον άντρα Λέων να έχει το πάνω χέρι της σχέσης μία στο τόσο.

zwdia

Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Κριό

Παρθένος

Παρά τη σωματική συμβατότητα η γυναίκα Κριός και ο άντρας Παρθένος έχουν αντίθετες προσωπικότητες πράγμα που οδηγεί σε διαφωνίες. Ο άντρας Παρθένος είναι τελειομανής ενώ η γυναίκα Κριός προτιμά να πηγαίνει με τη ροή των πραγμάτων, χωρίς να νοιάζεται για την οργάνωση ή την τάξη. Από την άλλη πλευρά, αυτές οι δύο διαφορετικές προσωπικότητες μπορούν να διατηρήσουν το πάθος ανάμεσά τους. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δουλέψει αλλά θα πρέπει να θέλουν και οι δύο να λύσουν τις διαφορές τους.

 

Ζυγός

Η γυναίκα Κριός βρίσκει γοητευτικό τον άντρα Ζυγό, αλλά για να υπάρξει μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να δουλέψουν και οι δύο. Ο άντρας Ζυγός δεν έχει υπομονή με τις τάσεις ζήλειας και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα της γυναίκας Κριού, ενώ εκείνη θα νιώθει παραμελημένη από την έλλειψη στοργής του άντρα Ζυγού. Παρά τη κοινή τους ανταγωνιστική φύση, η σχέση αυτή μπορεί να κρατήσει μόνο αν και τα δύο μέλη έχουν τη θέληση να δουλέψουν για να φροντίσουν τις ανάγκες του καθενός.

 

Σκορπιός

Η γυναίκα Κριός και ο άντρας Σκορπιός δημιουργούν έναν ολοκληρωτικά συναισθηματικό και σωματικό συνδυασμό. Ο άντρας Σκορπιός συχνά απειλείται από τη συμπεριφορά της γυναίκας Κριού μιας που είναι ελεύθερο πνεύμα, και χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση μία στο τόσο. Αν αυτοί οι δύο καταφέρουν να ξεπεράσουν τη ζήλεια τους, αυτή η σχέση θα είναι ικανοποιητική συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

zodia-astra-tarot

Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Κριό

Τοξότης

Η γυναίκα Κριός και ο άντρας Τοξότης απολαμβάνουν μία μαγνητική έλξη από την αρχή και έχουν πολλά κοινά όσον αφορά τις συζητήσεις και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους. Όμως, ο άντρας Τοξότης συχνά δεν μπορεί να δείξει τη στοργή που επιθυμεί κρυφά η γυναίκα Κριός. Με αποτέλεσμα εκείνη να νιώθει παραμελημένη και η ζήλεια της να αυξάνεται. Ο άντρας Τοξότης χρειάζεται τόσο πολύ χώρο που ούτε η ανεξάρτητη γυναίκα Κριός δεν μπορεί να του προσφέρει.

 

Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως είναι πρακτικός και πειθαρχημένος, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει την παρορμητικότητα της γυναίκας Κριού ή να την τρελάνει. Στην αρχή, οι διαφορές δημιουργούν μυστήριο και ενθουσιασμό στο ζευγάρι. Αλλά η γυναίκα Κριός είναι αυτή που πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Η σχέση μπορεί να διατηρηθεί, αλλά υπάρχουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

taro-tarw

Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Κριό

Υδροχόος

Η γυναίκα Κριός και ο άντρας Υδροχόος έχουν πολλά κοινά, όπως για παράδειγμα την προβλέψιμη συμπεριφορά και τη παιδική αισιοδοξία. Όμως, ο άντρας Υδροχόος έχει τον δικό του παλμό πράγμα που εκνευρίζει τη γυναίκα Κριό που θέλει να έχει τον έλεγχο. Αν η γυναίκα Κριός θελήσει να αφήσει τα ηνία της σχέσης, αυτή η σχέση έχει προοπτικές.

 

Ιχθύες

Για πολλούς λόγους, ο άντρας Ιχθύς είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τη γυναίκα Κριό. Οι Ιχθύες είναι αρκετά δυνατοί για να κερδίσουν το σεβασμό της γυναίκας Κριού. Η στοργή τους ικανοποιεί τις συναισθηματικές τις ανάγκες και τις κρυφές τις ανασφάλειες. Σωματικά, αυτό το ζευγάρι έχει απίστευτη χημεία καθώς και οι δύο ζητούν τα ίδια στη κρεβατοκάμαρα. Μικρές διαφορές στη προσωπικότητά τους μπορούν να δημιουργήσουν , αλλά η σχέση τους είναι δυνατή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76