ζωδιο κριος και εκδικηση

zwdia-ερωτικο-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

ζωδιο κριος και εκδικηση

Όλοι μας μία στο τόσο ενδίδουμε στην σκοτεινή μας πλευρά, καθώς η εκδίκηση συχνά αφήνει τους άλλους πληγωμένους, και εμάς μακροπρόθεσμα. Ακόμα και τα πιο γλυκά ζωδια του ζωδιακού κύκλου, βιώνουν κάτι τέτοιο αν τους πιέσεις, αλλά δεν αντιδρούν όλα τα ζωδια με τον ίδιο τρόπο. Μερικά είναι διακριτικά, ενώ άλλα δίνουν καινούριο νόημα στη φράση « η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο».

Το ζωδιο του κριου, είναι γνωστό για το πάθος του και οτιδήποτε κάνει είναι γρήγορο και αξιομνημόνευτο. Ενώ αυτό το ζώδιο έχει πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά, η υπομονή δεν είναι ένα από αυτά και όταν μιλάμε για εκδίκηση, ο παρορμητισμός του να αντιδρά πρώτα και να κάνει ερωτήσεις αργότερα, σημαίνει πως ό, τι και αν κάνει για να εκδικηθεί, θα είναι σκληρό, γρήγορο και μαινόμενο.

Το ζωδιο του κριου συνήθως υποθέτει πως έχει πάντα τις σωστές απαντήσεις (πως ξέρει πάντα ποιο είναι το καλύτερο για όλους) και αν κάποιος το προδώσει, φροντίζει να το γνωστοποιήσει παντού. Είναι αρκετά επιθετικό ζωδιο και δεν συνηθίζει να δημιουργεί σχέδια και πλοκές, ενώ κάποιοι το κάνουν αν το ζωδιο του σκορπιου είναι έντονο στον αστρολογικο τους χάρτη. Οι περισσότεροι περιορίζονται στις φωνές και στα σπασίματα. Αυτό το έξυπνο και φλογερό ζωδιο θα χτυπήσει οτιδήποτε βρίσκεται πιο κοντά στη καρδιά σας, και αυτό συχνά περιλαμβάνει την καταστροφή προσωπικών αγαθών.

zodia-zvdia-22

Σαν το πρώτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, το ζωδιο του κριου είναι γεννημένος μαχητής και θέλει να ξέρουν όλοι πως αν το προδώσουν, τότε θα το πληρώσουν ακριβά.

ζωδια-ζωδιο

ζωδιο κριος διαβάστε επίσης

Θέλεις και εσύ μια προσωπική και εξειδικευμένη πρόβλεψη για το ερωτικό η το επαγγελματικό σου μέλλον με ακρίβεια και λεπτομέρειες; Κάνε τώρα το τηλεφώνημα της ζωής σου και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά θα μάθεις τα πάντα … κάλεσε το μέλλον σου στο 9011 40 41 21