ζωδια κριος: ξενερώνοντας το αντίθετο φύλο

ζωδιο-κριος-ερωτικα-χαρακτηριστικα-ωροσκοπιο-taro-ζωδια

ζωδια κριος: ξενερώνοντας το αντίθετο φύλο

 

ζωδια: αν βγήκατε ποτέ με έναν κριό, σίγουρα θα βιώσατε την γοητεία που αναβλύζει μέσα από τους πόρους του. Σαν παθιασμένο ζωδιο, ο κριος μπορεί αν σας παρασύρει με μία μαγική ενέργεια που είναι ταυτόχρονα περιπετειώδης και αναζωογονητική.

Ο χαρισματικός κριος έχει την τάση να κυνηγά οτιδήποτε (και οποιονδήποτε) επιθυμεί. Θα κυνηγήσει αυτό που πιστεύει πως του ανήκει δικαιωματικά –που μπορεί να είστε εσείς-  είτε σας αρέσει είτε όχι. Είναι δύσκολο για τον Δον Ζουάν να ξενερώσει το αντίθετο φύλο. Όμως είναι πιθανό και έχει να κάνει με τις εξωφρενικές του εκρήξεις θυμού.

 

Η θέση του κριου σαν το πρώτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, κάνει τον ενήλικα λίγο ανώριμο σε συναισθηματικό επίπεδο. Η λέξη κλειδί όταν περιγράφουμε έναν κριο είναι «είμαι» καθώς οι ανάγκες του είναι μία προτεραιότητα. Ο κριος έχει μία φυσική απέχθεια απέναντι στην λέξη όχι, και δεν θα διστάσει να επαναστατήσει για αυτό.

zodia-zvdia-22

Όταν εκνευρίζεται μπορεί να ηρεμεί γρήγορα, όμως είναι δύσκολο να είστε δίπλα του όταν δεν περνά το δικό του. Ενώ το πρώτο και το δεύτερο ξέσπασμα μπορεί να είναι διασκεδαστικό, το τρίτο και το τέταρτο θα είναι ταπεινωτικό για όποιον είναι κοντά.

zodia-zvdia-22

Με κυβερνήτη τον πολεμιστή αρη, ο κριος έχει την φήμη του επιθετικού ανθρώπου. Ο πανίσχυρος διας ήταν ο πατέρας του άρη στην ελληνική μυθολογία. Δεν είναι περίεργο που το ζωδιο αυτό κουβαλά μαζί του την αίσθηση πως δικαιούται. Η θεμελιώδης δύναμη του κριου κινείται με εγκάρδιες προθέσεις, όμως αυτές οι προθέσεις μπορούν μερικές φορές να είναι εγωιστικές. Στις σχέσεις είναι απαραίτητο να φέρεστε στον κριο σαν τον θεό που υποστηρίζει πως ενσαρκώνει. Αλλιώς ο κριος μπορεί να κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να πάρει αυτό που θέλει –η να χάσει τις αισθήσεις του –όποιο συμβεί πρώτο.

 

Ευτυχώς το ζωδιο αυτό ηρεμεί με την ηλικία. Σαν το αντικείμενο του πόθου για έναν κριο, θα ανακαλύψετε στο τέλος πώς να διαχειριστείτε όλο αυτό το θόρυβο. Το ιδανικό ταίρι πρέπει να έχει αρκετή ενέργεια ζυγού στον αστρολογικό του χάρτη και να προσφέρει μία όμορφη ισορροπία στο ταπεραμέντο του κριου.

 

ζωδια διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75