Το ζωδιο του κριου και τα ερωτικά του χαρακτηριστικά

ζωδιο-κριος-ερωτικα-χαρακτηριστικα-ωροσκοπιο-taro-ζωδια

Το ζωδιο του κριου και τα ερωτικά του χαρακτηριστικά

Τι να περιμένεις αν βγαίνεις με έναν άντρα ή μία γυναικα που ανήκουν στο ζωδιο του κριου; Πώς να κατακτήσεις την καρδιά τους;

ζωδιο κριος: αντρας

Η εσωτερική του ανησυχία κάνει την ρομαντική του διάθεση εξερευνητική και περιπετειώδη. Αυτός ο άντρας που έχει κυβερνήτη τον Άρη, ερωτεύεται αρκετά γρήγορα αλλά προσοχή: βαριέται το ίδιο γρήγορα. Ο κριος μπορεί να περηφανεύεται για τις πολλές του ρομαντικές κατακτήσεις αλλά βλέπει τον έρωτα σοβαρά και ο απώτερος σκοπός του είναι να βρει την γυναίκα των ονείρων του.

Μερικές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να καταστρέψει τα πράγματα επειδή περνά αμέσως στην επίθεση. Ο κριος παρασύρεται τόσο πολύ από τον ρομαντισμό και το πάθος που ξεχνά τις ανάγκες και τα συναισθήματα της συντρόφου του. Μπορεί να κάνει σχέδια με φίλους και να ξεχάσει πως έχει ραντεβού. Δεν θέλει να γίνεται εγωιστής, αλλά τον παρασύρει τόσο η διάθεση της στιγμής που ξεχνάει τα πάντα.

zodia-zvdia-22

Η σωματική ευχαρίστηση είναι αρκετά σημαντική για τον αντρα κριο και παρά την σειρά των αποτυχημένων σχέσεών του στο παρελθόν, δεν του αρέσει το σεξ της μιας βραδιάς. Ο κριος είναι σοβαρός απέναντι στις σχέσεις τους όσο αυτές διαρκούν.

ζωδιο κριος: γυναικα

Οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί κάτω από το πρώτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, έχουν απίστευτο σεξ απίλ. Δεν περιμένουν τον έρωτα να έρθει σε αυτές. Η εσωτερική τους ανυπομονησία τις αναγκάσει να κάνουν την πρώτη κίνηση στον ρομαντισμό. Καθώς είναι ζωδιο που κυβερνάται από το στοιχείο της φωτιάς, η γυναικα κριος δεν δυσκολεύεται να πάρει πρωτοβουλίες.

Μπορεί να είναι επίμονη, αλλά υπάρχει και η επιθυμία να κυριαρχήσει. Οι ρομαντικές της σχέσεις πρέπει να περιέχουν την ισορροπία και των δύο αυτών αναγκών. Ένας ντροπαλός, επιεικής και εύκολος σύντροφος δεν πρόκειται να την προκαλέσει. Η γυναίκα κριος ψάχνει για ενθουσιασμό και ζωντάνια στις ερωτικές της σχέσεις.

Με κυβερνήτη τον αρη, έχει έντονη και ενεργή συμμετοχή στο ρομαντισμό. Δεν την πειράζει να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση, ενώ ανταποκρίνεται γρήγορα στις απαιτήσεις του συντρόφου της.

Τα προβλήματα στις σχέσεις της δημιουργούνται από την ρομαντική ασυμβατότητα. Είναι απαιτητική γυναίκα!

ζωδιο κριος διαβάστε επίσης