Η ερωτική προσωπικότητα της Αφροδίτης

erwtiki-afroditi-1-zwdia

Κοινοποίηση:

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, της τέχνης και του έρωτα, που κυβερνά τις σχέσεις, το σεξ και το στυλ.

 

Καθώς η Αφροδίτη περνά από το κάθε ζώδιο, υιοθετεί κάθε φορά μία ελαφρώς διαφορετική ερωτική προσωπικότητα. Για παράδειγμα, στο ζώδιο του Κριού, ο έρωτας γίνεται τολμηρός, ενώ στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ασφαλής.

 

Αν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη στον αστρολογικό σας χάρτη, μπορείτε να μάθετε πολλά για την συμπεριφορά σας στο σεξ, στον έρωτα και στις σχέσεις. Αν ταυτόχρονα γνωρίζετε σε πιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη στο παρόν (περνά από το ένα ζώδιο στο άλλο κάθε περίπου ένα μήνα), τότε μπορείτε να πετύχετε στα θέματα του έρωτα.

zodia-zvdia-22

 

Ορίστε μία γρήγορη ματιά στο στυλ του έρωτα και του φλερτ της Αφροδίτης σε κάθε ζώδιο:

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, είναι καυτή! Να περιμένετε πάθος, ενθουσιασμό και λίγο σκληρούς χειρισμούς!

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, είναι αισθησιακή και στοργική. Θα νιώσετε ασφάλεια στον έρωτα, για αυτό πάρτε το χρόνο σας για να χτίσετε το πάθος σας αργά, σταθερά και ισχυρά.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, είναι ομιλητική και περίεργη. Η πνευματική επαφή με τον σύντροφό σας θα είναι ό, τι πιο διεγερτικό.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι προστατευτική και γεμάτη φροντίδα. Θα θέλετε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας και θα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, είναι δημιουργικοί και στοργική. Όταν είστε ερωτευμένοι, θα εκπέμπετε μία απίστευτη χαρά στο σύντροφό σας και σε όλο τον κόσμο!

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πρακτικοί και αρκετά προσηλωμένοι στις ανάγκες του συντρόφου. Θα ψάξετε για την τελειότητα στις σχέσεις.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, είναι ενεργητική και λάτρης των σχέσεων. Οι σχέσεις σας θα είναι αρμονικές και το σεξ θα έχει αρκετό στυλ!

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι καυτή και έντονη. Το πάθος θα είναι ισχυρό αλλά ίσως είστε κτητικοί και θέλετε να ελέγχετε τον έρωτα.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, είναι δυναμική! Θα είστε φιλικοί και ο έρωτας θα αποτελεί μία περιπέτεια που θα ανυπομονείτε να εξερευνήσετε.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ψύχραιμη απ΄ έξω, αλλά καυτή μέσα. Θέλετε το χρόνο σας στα θέματα του έρωτα, αλλά είστε το ίδιο αφοσιωμένοι στον σύντροφό σας όσο είστε και στην εργασία σας.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ένας περίεργος εραστής που διεγείρεται με τα πνευματικά θέματα. Είστε ψύχραιμοι και απόμακροι, αλλά ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι για πειραματισμούς στο κρεβάτι.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι γεμάτη οικειότητα και έτοιμη να ευχαριστήσει τον σύντροφο με κάθε τρόπο. Είστε δημιουργικοί και ονειροπόλοι εραστές, και εκφράζετε τα συναισθήματά σας ασταμάτητα.