ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Εσείς και το άτομο που συσχετίζεστε το τελευταίο διάστημα, θα έχετε αντικρουόμενες συμπεριφορές καθώς άλυτα θέματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται και ζητούν οριστική λύση. Οι αδέσμευτοι θα έχουν μια μοναχική βραδιά. Και λίγη ησυχία…καλή είναι!

Ευνοϊκές  ώρες: 22:00-24:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Η ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη πρoσoχή για τις συναισθηματικές  σχέσεις καθώς θα είσ τε ιδιαίτερα νευρικoί, ενώ δεν απoκλείεται και να τα πείτε έξω από τα δόντια σε άτoμα, που εδώ και καιρό αισθάνεστε ότι σας κοροιδεύουν ή σας καθυστερούν.

 

Ευνοϊκές  ώρες: 19:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Μέσα στην χαρά  και την θετική ενέργεια σας βρίσκει η μέρα, και με την βοήθεια του Κυβερνήτη σας να σας δίνει περισσότερο φώς και δυναμική για να διεκδικύσετε το πρόσωπο που σας γοητεύει. Αν βιώνετε προβληματική σχέση, πάρτε τις αποφάσεις σας πριν λήξει το έτος.

Ευνοϊκές  ώρες: 20:00-22:30

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος:  Τα πράματα δεν είναι ιδανικά με τον άνθρωπο της ζωή σας, και η πρόβλεψη είναι ότι θα χειροτερέψουν περισσότερο. Αποφύγετε σήμερα τις διαπληκτισμούς και διασκεδάστε με κοινές παρέες.

 

 

Ευνοϊκές  ώρες: 21:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Λέων: Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, καθώς ο Δίας και ο Ποσειδωνας σας βγάζουν στο μονοπάτι σας το αντικείμενο του πόθου σας….επικοινωνίστε διακριτικά και κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά! Τα ΄διπλά’ Λιονταράκια θα έχουν ένα ερωτικό βράδυ γεμάτο εκπλήξεις:

Ευνοϊκές  ώρες: 22:30-24:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Η διάθεση του συντρόφου σας σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο προσπαθώντας να σας εκπλήξει με κάτι ευχάριστο! Ακολουθήστε χωρίς αντιρρήσεις. Τα ελεύθερα Παρθενάκια θα έχουν καλές παρέες κοντά τους.

Ευνοϊκές  ώρες: 20:30-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Οι μέρες είναι επικύνδινες αν κρατάτε κάτω απο την ίδια μασχάλη δύο – τρείς παράλληλες καταστάσεις! Οι θέσεις Κρόνου – Άρη βγάζουν στην επιφάνεια κρυφές πτυχές που ίσω ς σας δγμιουργήσυν προβλήματα. όλοι οι Ζυγοί θα πρέπει να ξεφορτωθούν τα βαρίδια.

Ευνοϊκές  ώρες: 19:30- 21:30

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Το σύμπαν είναι με το μέρος σας….γιαυτό μην χάνετε πολύτιμο χρόνο και προσπαθήστε να κάνετε ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο σας για το άν θα σας βρεί μαζί το 2015 ή όχι. Σκεφτείτε βάση συναισθημάτων και όχι βάση συνήθειας / βολέματος.

Ευνοϊκές  ώρες: 20:00-22:30

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Η πίεση που εδω και αρκετές ημέρες υπάρχει απο το συντροφικό σας ταίρι σας  έχει κάνει αρκετά νευρικούς.. Η μερα προδιαθέτει για σοβαρούς διαλόγους για το ποια κατεύθυνση θα πάρει η σχεση σας…θα ανανεωθεί ή θα τελειώσει?  Σκεφτείτε πρώτα.

Ευνοϊκές  ώρες: 21:00-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Αποφύγετε να εμπλέκετε, σαν ζωδια που εκφράζουν την οικογένεια, τρίτα άτομα μέσα στον συναισθηματικό σας δεσμό. Η γνώμη των τρίτων δεν αφορά κανένα και μόνο προβλήματα και παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσει. Λύστε τα θέματα μεταξύ σας.

Ευνοϊκές  ώρες: 20:30-21:30

 

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Απο σήμερα και για τις  επόμενες 3-4 ημέρες το αστρολογικό σκηνικό είναι με το μέρος σας προκειμένου να βάλετε τους όρους και τα όρια σας στις άσχημες συμπεριφορές -αδιαφορία -απομάκρυνση- που τυχόν να λαμβάνετε απο το ταίρι σας.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:30

 

 

Ερωτοσκόπιο – Ιχθύς: Τα αγαπημένα Ψαράκια θα γίνουν δέκτες έντονων ερωτικών προκλήσεων απο το άτομο που εδώ και τους πολιορκεί. Τα συμπλέοντα Ψαράκια θα έχουν την τύχη να περάσουν ένα υπέροχο βράδυ με πολύ διάλογο και όχι μόνο!

Ευνοϊκές  ώρες: 21:00-23:30

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα συναισθηματικά δεσμά που είναι πολύ ισχυρά… ο δρόμος για την λύτρωση και την απελευθέρωση δεν είναι πάντα εύκολος…δείτε τι θα κουβαλήσετε μαζί σας στο νέο έτος 2015.

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης