ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου

zwdia-erwtiki-symvatotita

ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

ερωτοσκοπιο – Κριός: Δεν θα λείψουν σήμερα τα φλερτ και οι γνωριμίες, όπως πάντα άλλωστε. Ίσως όμως μέσα από εκεί βρεθεί και μια προσωπικότητα που θα σας γοητεύσει. Τα Κριαράκια που είναι σε δεσμευτικές καταστάσεις, αν υπάρχουν, θα δουν το ταίρι τους μέχρι και τα τέλη του έτους να γίνεται πιο εκδηλωτικό!
Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Το διάστημα που ευνοείστε για να μπείτε σε μία νέα, σταθερή και ουσιαστική σχέση, ξεκινάει σήμερα μαζί με την βοήθεια του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης. Αν έχετε βαρεθεί τις επιπολαιότητες, αποβάλετε από την ζωή σας τα βαρίδια και επικεντρωθείτε μόνο στις υγιείς καταστάσεις.
Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Τα περισσότερα αερικά του κόσμου τούτου θα αποχαιρετίσουν την τελευταία εβδομάδα του χρόνου χωρίς δεσμευτικές καταστάσεις…ευτυχώς κατά συνειδητή επιλογή. Αν είσαστε σε σχέση, κάντε συστηματικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις μέτριες συνθήκες του ερωτικού σου δεσμού, πριν βαρεθεί και το έτερο ήμισυ.
Ευνοϊκές ώρες: 22:30-24:00

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Είστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εν σχέση θα δουν τον άνθρωπο τους να είναι πιο κοντά στην καρδιά τους, και να υπάρχουν καλές προϋποθέσεις για δέσμευση. Οι solo έχουν την τύχη απόψε με το μέρος τους, για ερωτικές περιπέτειες.
Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Αν συσχετίζεστε με ζωδια της γης ( Παρθένος – Αιγόκερως – Ταύρος ), καλό θα ήταν να αποφύγετε τη ένταση της ημέρας, καθώς ο Κυβερνήτης Ερμής, θα σας δημιουργήσει παρεξηγήσεις … σχεδόν από το τίποτα. Όσοι διατηρούν, ‘διπλές’ καταστάσεις ας είναι λίγο πιο προσεχτικοί τις πρωινές ώρες…κίνδυνος αποκαλύψεων!
Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Ένας απρόσμενος κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να εισβάλει στη ζωή σας σήμερα – αύριο, και να σας γεμίσει με συναισθήματα και καλή ψυχολογία. Δηλώστε την καλή σας πρόθεση και αφήστε τον κόσμο να σας πλησιάσει και να σας γνωρίσει καλύτερα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 24:00

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα δοκιμάσουν απόψε την ερωτική σας ζωή, και θα σας αναγκάσουν να κάνετε τελικά ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σας, που τις τελευταίες εβδομάδες δεν δίνουν σε κανέναν χαρά και ενθουσιασμό. Ξεκινήστε με μια καλή συζήτηση και καταλήξτε στις προτάσεις.
Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:30

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδιου, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μεγάλες ερωτικές προκλήσεις πριν λήξει αυτό το έτος. Πολλές επιστροφές και νέες γνωριμίες στο προσκήνιο για να διαλέξετε την καλύτερη…ωστόσο και η συνειδητή μοναξιά είναι και αυτή καλή επιλογή!
Ευνοϊκές ώρες: 19:30-22:00

 


ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Δεν σας πτοεί τίποτα…όλα είναι στρωμένα σύμφωνα με τα γούστα σας. Οι νοικοκυρεμένοι Τοξότες θα κάνουν ευχάριστα λόγια και θα λάβουν δώρα από τον άνθρωπο τους. Οι free κυνηγοί, αυτό που έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο, ίσως και σήμερα θα καταφέρουν επιτέλους να το έχουν στα δίκτυα τους.
Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24: –

 

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Το ‘moto’ ησυχία και ασφάλεια δεν ισχύει για αυτές τις ημέρες, όπου η Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, και ακόμα περισσότερο αυτήν την φορά να προχωρήσετε την εν λόγω σχέση, και σε κάποια επισημοποίηση – δέσμευση.
Ευνοϊκές ώρες: 20:0-23:00

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Είστε σε φάση αναζήτησης νέου έρωτα που θα έχει τις προδιαγραφές να αναπτυχθεί σε μεγάλη αγάπη. Είσαστε στην καλύτερη ψυχολογική σας φάση. Θα τον βρείτε τον έρωτα μέσα από τον κοινωνικό – φιλικό σας περίγυρο. Με την βοήθεια του Άρη, ίσως σας βρει αυτός πρώτα!!!
Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Έχετε βάλει λυτούς και δεμένους μετά φανών και λαμπάδων, να διαμεσολαβήσουν για να επιστρέψει ‘το πρόσωπο’ , και πάλι κοντά σας. Αυτά σίγουρα δεν βοηθάνε, αλλά εκ ζωδιου η ανασφάλεια είναι δεδομένη! Δώστε λίγο χρόνο να ωριμάσουν οι καταστάσεις και θα δείτε ότι όλα θα βελτιωθούν!
Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης