ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου

zwdia-erwtikes-7-8-14

ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 08  Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο –  Κριός: Η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να είστε το επίκεντρο της προσοχής ατόμου που συνεργάζεται μαζί σας….ίσως σήμερα να δείτε κάτι πιο εξωστρεφές…δεν έχετε αφήσει τίποτα πια στην ησυχία του!!!

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Είστε στην καλύτερη διάθεση προκειμένου να μιλήσετε στο συντροφικό σας ταίρι για επέκταση ζωής από κοινού. Ωστόσο αν η σχέση μετράει λίγο χρονικό διάστημα, καλύτερα να περιμένετε από το νέο έτος που τα αστρολογικά φαινόμενα είναι με το μέρος σας.

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Όλα απλωμένα και στρωμένα στα πόδια σας είναι προκειμένου να μπείτε σε διαδικασία να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε σε δέσμευση, καλό θα ήταν να εντάξετε τον ειλικρινή διάλογο μεταξύ σας.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Η θέση της Σελήνης θα σας βοηθήσει να γίνεται πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα σας απέναντι στον άνθρωπο σας. Όσοι βιώνουν χωρισμό και διαδικασίες επανασυνδέσεις…θα έχουν εμπόδια.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας, θα φωτίσουν τις αναζητήσεις στους ελεύθερους Καρκίνους με αποτέλεσμα, να διασταυρωθούν με περιπτώσεις ανθρώπων που θα τους τραβήξουν την προσοχή.

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Όλοι οι Παρθένοι βιώνουν περίεργες συναισθηματικές καταστάσεις. Η θέση του Άρη δεν θα σας βοηθήσει όμως σήμερα, ιδίως μέσα από εντάσεις, να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Δώστε χρόνο.

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Όλο το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας, και μέχρι και αύριο θα σας φέρει μπροστά σε αποκαλύψεις και ξαφνικές εκπλήξεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν έχετε εκκρεμότητες, ήρθε η ώρα να τις ισορροπήσετε.

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Η ημέρα θα δώσει από τις πρωινές ώρες καλούς οιωνούς προκειμένου το βράδυ να συναντηθείτε με άτομο, που εδώ και αρκετές εβδομάδες σας έχει ανοίξει πράσινο φως. Οι δεσμευμένοι, θα τύχουν ερωτικής περιποίησης από το ταίρι τους.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Μια ψυχολογία στα ύψη και με έναν Δία να σας κλείνει το μάτι…σίγουρα θα γίνετε πόλος έλξης και θα γοητεύεστε πολύ κόσμο. Βγείτε και παρατηρείστε τι συμβαίνει γύρω σας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Αν σας γίνει ενδιαφέρουσα πρόταση – πρόσκληση από άτομο του εργασιακού περιβάλλοντος σας, θα έχει ερωτικές αποχρώσεις…ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να κρύβεται ο έρωτας.

 

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Μια κουραστική ημέρα προς όλες τις κατευθύνσεις….ένα ταίρι που ζητάει την ανεξαρτησία του και ένα καινούργιο φλερτ να σας ταλαιπωρεί. Ευτυχώς οι παρέες σας θα είναι κοντά σήμερα!!!

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Μια ευχάριστη ημέρα που θα σας αναζωογονήσει. Όσοι είναι μόνοι, σήμερα θα τύχουν νέων γνωριμιών, και όσοι είναι σε σχέση θα έχουν αρκετά κοντραρίσματα….δώστε τόπο στο νεύρα. Οι μέρες δεν ευνοούν!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι προσταγή της ημέρας είναι να εντάξετε τον διάλογο περισσότερο ανάμεσα σας, και να αφήσετε τα κακώς κείμενα….για μετά τις γιορτές!!!

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης