ερωτοσκοπιο – Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου

ερωτοσκοπιο – Παρασκευή  12  Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ καλύτερη από την χθεσινή που σας αναστάτωσε συναισθηματικά. Αν είστε δεσμευμένοι…καλό θα ήταν να κρατήσετε  χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε περιττά λόγια….από εβδομάδας θα είστε πιο γαλήνιοι.

Ερωτικές ώρες: 21:00-23:00

 

ερωτοσκοπιο -Ταύρος: Όλα τα μάτια θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας, νέες και παλιές γνωριμίες εμφανίζονται και ζητούν την προσοχή σας. Αν είστε σε δέσμευση…η μέρα θα είναι υπέροχη καθώς το συντροφικό σας ταίρι θα κάνει ότι μπορεί να σας ευχαριστήσει.

zodia-taro-45

Ερωτικές ώρες: 20:00-22:00

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Μια περίεργη ημέρα που θα σας κρατήσει απασχολημένους από το πρωί μέχρι βράδυ. Γνωστοί, φίλοι και το πρόσωπο της ζωή σας, ζητάνε την βοήθεια και την παρουσία σας. Κοιτάχτε την ατζέντα σας…και δώστε στον καθένα την ώρα και την ενέργεια που του αντιστοιχεί…άντε και λίγο παραπάνω!!

Ερωτικές ώρες: 21:00-24:00

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος:  Πότε επιτέλους θα αντιληφθείτε ότι ο κόσμος δεν κινείται γύρω από την βαρύ δράμα που ζείτε και  τον συντροφικό σας ταίρι που δεν σας συμμερίζεται όσο θα θέλατε!!! Βγείτε επιτέλους από αυτόν τον φαύλο κύκλο, και αναζητήστε περισσότερη εποικοδομητική επικοινωνία που όμως να έχει να προτείνει κάτι.

Ερωτικές ώρες: 19:00-21:00

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Η θέση του Άρη και του Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Αν είστε σε φάση χωρισμού…τα πράματα θα τερματιστούν ήρεμα. Ενώ αν είστε σε καταστάσεις γύρω από επανασύνδεση.. αυτό ίσως γίνει και πιο γρήγορα. Εκμεταλλευτείτε την μέρα.

Ερωτικές ώρες: 18:00-21:00

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Αν τα καταφέρετε και πείσετε το ταίρι σας, να μην σας εγκαταλείψει πάλι, λόγω της απίστευτης έλλειψης πρωτοβουλιών για τον δεσμό σας, τότε σίγουρα θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα στην προσωπική σας εξέλιξη. Ο κόσμος κινείται ….εσείς?

Ερωτικές ώρες: 16:00-19:00

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Μην σταθείτε απλός θεατής στα τεκταινόμενα  της ημέρας, καθώς  θα υπάρξουν σοβαρές και έντονες συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν υποψιάζεστε  παράλληλες καταστάσεις…καλύτερα ρωτήστε ευθέως…μην καταναλωθείτε σε ‘ανιχνεύσεις’.

Ερωτικές ώρες: 19:00-20:00

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Μια υπέροχη μέρα για όλα τα Σκορπάκια που θα δουν συναισθηματικές εκδηλώσεις και από το ‘επίσημο ταίρι τους’, αλλά και από το άλλο – κρυφό άτομο που τους ανανεώνει ευχάριστα ( έτσι τουλάχιστον λετε!). Αν είστε σε γάμο ίσως προκύψει συζήτηση για απόγονο!

Ερωτικές ώρες: 21:00-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης:  Αν αποφασίσετε σήμερα, να κάνετε επιθετική επικοινωνιακή πολιτική στο έτερο ήμισυ για την μέτρια στάση την οποία κρατάει προς εσάς…το μoνο που μπορείτε να πετύχετε, με τον Κρόνο να σας κοιτάει….είναι να τα διαλύσετε όλα. Υπομονή…από Σαββάτο!

Ερωτικές ώρες: 20:00-22:00

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Ελάχιστοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, είναι σε καλή συναισθηματική κατάσταση. Οι περισσότεροι είτε είστε τσακωμένοι, είτε σας έχει αφήσει το ταίρι σας. Όπως και να είναι, σήμερα προσπαθήστε να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας και να αποκαταστήσετε τις παρεξηγήσεις.

Ερωτικές ώρες: 18:00-21:00

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Η ψυχολογία σας είναι κάτι σαν το ανσασέρ σήμερα. Το πρωί θα είστε με μια μελανχολία, αλλά ευτυχώς όσο θα περνάνε οι ώρες, θα γίνεστε πιο κεφάτοι και αισιόδοξοι. Όσο σας πλησιάζει…η Σελήνη τόσο και πιο καλά θα είναι τα πράματα…ακόμα και στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ερωτικές ώρες: 22:00-24:00

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Σήμερα θα χαρακτηριστείτε ως ο παράξενος – γκρινιάρης του ζωδιακού…όλα σας φταινε. Αποφύγετε αν δεν είστε σε καλή ψυχολογία, να συναντήσετε ανθρώπους, ακόμα και το άτομο που σας αγαπά, μιας και το μόνο που θα συμβεί…θα είναι να παρεξηγηθείτε….και αύριο μέρα θα είναι …καλύτερη!

Ερωτικές ώρες: 19:00-20:00

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα δώσει σε όλα τα ζωδια, μια παραπάνω σιγουριά και ασφάλεια στον τομέα τον συναισθηματικών. Ιδανική εποχή για επεκτάσεις, ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις!!!! Δραστηριοποιηθείτε.

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης