ερωτοσκοπιο Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

ερωτοσκοπιο Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Να είστε προετοιμασμένοι για έντονη πολιορκία από άτομο που εδώ και καιρό σας προκαλεί ερωτικά!  Τέλος τα επικοινωνιακά παιχνίδια…ώρα για αποκαλύψεις και βήματα μπροστά! Στα λημέρια σας δηλαδή!

 

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Τα νεύρα σας σήμερα έχουν αλλάξει επίπεδο…και μάλλον θα την πληρώσει το ταίρι σας, που τον τελευταίο καιρό δεν είναι και πολύ συνεπές στην σχέση σας. Η θέση του Πλούτωνα σε όψη με τον Άρη, δεν βοηθάνε για συμβιβασμούς…πάλι. Μιλήστε ειλικρινά!

 

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Με ανεβασμένη διάθεση σας βρίσκει από τις πρωινές ώρες η μέρα, που όσο κυλάει προς το βράδυ, θα σας προσφέρει  ποικίλες προτάσεις για βραδινή έξοδο με το αγαπημένο σας έτερο.

zodia-taro-45

 

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Η μέρα σας βρίσκει σε ανεβασμένη διάθεση με αποτέλεσμα να οργανώνετε ένα όμορφό βράδυ για εσάς και τον άνθρωπο σας. Για τους ελεύθερους…η βραδιά θα είναι αναζωογονητική με τους φίλους σας.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Θα τρέχετε  σήμερα από πρόσκληση σε πρόταση, και από ραντεβού σε happening. Αυτός ο Δίας έχει βαλθεί να σας κάνει πιο επικοινωνιακούς προκειμένου να βρείτε το καρμικό σας ταίρι….που δεν είναι και πολύ μακριά.

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Αν είστε σε φάση χωρισμού, η μέρα με τα περάσματα της Αφροδίτης, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά το θέμα που σας απομάκρυνε. Συζητήστε και αφήστε την παρελθοντολογία …και ότι έγινε. Προτείνετε!

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Το πρόσωπο από το παρελθόν, που έχετε αποσπασματικά κρυφές επαφές, θα θελήσει σήμερα να σας δει ή να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Αν είσαστε σε δεσμό, μην πειραματιστείτε να τον χαλάσετε!

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Οι περισσότεροι ζείτε τον απόλυτο έρωτα, και σήμερα το αστρολογικό σκηνικό σας δίνει μια ακόμη ώθηση για να μιλήσετε για τα επόμενα βήματα. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 12 Νοεμβρίου, δεν αποκλείετε να δεχτείτε ‘σημαντικές προτάσεις’.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Να είστε σε ετοιμότητα σήμερα, καθώς τουλάχιστον δύο διαφορετικά πρόσωπα θα ζητήσουν παραπάνω συναισθηματική εξωστρέφεια από εσάς. Ωστόσο προσέχετε τις αποκαλύψεις.

 

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Πολλά και ευχάριστα θα απλωθούν μπρόστα σας απόψε. Αν είστε σε σχέση το βράδυ αναμένεται άκρως παθιασμένο. Αν είστε ελεύθεροι και διώξετε τις φοβίες από το μυαλό σας, και όλο και κάτι ενδιαφέρον θα σας πλησιάσει.

 

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Το πείσμα σας, για να περάσει το δικό σας, και γενικότερα να απορρίπτεται ελαφρά την καρδία, ίσως να σας κοστίσει και να απομακρύνει άτομο, που εδώ και καιρό έχει δείξει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπο σας. Μη είστε πια τόσο ισχυρογνώμονες!

 

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Όλο το 24ωρο θα είστε σε μια υπερκινητικότητα…φίλοι,  γνωστοί και συνεργάτες επιθυμούν να είστε στην παρέα τους. Οι Ιχθύες που είναι σε δέσμευση, θα έχουν ποικίλες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για το κοινό μέλλον!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Έλεγαν οι παλιοί, ότι στην εποχή τους ότι χάλαγε…το έφτιαχναν… δεν το πετούσαν! Εσείς?

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης