ερωτοσκοπιο Σαββάτο – 13 Δεκεμβρίου

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο Σαββάτο – 13 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο –  Κριός: Από το πρωί της ημέρας θα είστε σε μια δύσκολη κατάσταση, μιας και οι προηγούμενες ημέρες σας κούρασαν πάρα πολύ με τις επιθετικές επικοινωνιακές πολιτικές στο ταίρι σας. Αν είστε μόνοι ακόμα….το βράδυ θα σας βρει ανάμεσα σε καλούς φίλους.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Σήμερα θα σας ευχαριστήσει πολύ μια βόλτα που θα σας προτείνει το ταίρι σας, με σκοπό να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Καλύτερα μην πάρετε φίλους και γνωστούς μαζί…μείνετε και λίγο μαζί! Οι ελεύθεροι γιοι της Αφροδίτης, θα περάσουν όμορφα με τις παρέες τους.

 

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Μέσα στην καλή χαρά θα είστε σήμερα, καθώς οι προτάσεις φίλων θα έρχονται από παντού που θα θέλουν την παρουσία τους στο παρόν τους. Για το ιδιαίτερο της ημέρας και με την Αφροδίτη να σας ενισχύει…προτιμήστε το έτερον σας ήμισυ και  ψυχαγωγηθείτε.

zodia-taro-45

 

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Σηκωθείτε από τα πατώματα και  επιτρέψτε στον εαυτό σας να μην καταναλώνεται με καταστάσεις, που υπήρξαν μέτριες και που ευτυχώς τώρα τελείωσαν. Η μέρα προσφέρεται για συντροφική παρέα και ίσως μια μικρή εκδρομή.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Μην μείνετε σε καμία περίπτωση, τις βραδινές ώρες μέσα στο σπίτι…οι διαπλανητικές όψεις θα σας φωτίσουν, έτσι ώστε το κατάλληλο άτομο που θα πλήρη τις προδιαγραφές σας., να σας προσεγγίσει και να βιώσετε κάτι πρωτόγνωρο.

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος:  Αν είστε σε σχέση, να είστε προετοιμασμένοι ότι θα ακούσετε, για πολλοστή φορά, παράπονα για την έλλειψη ενδιαφέροντος και συνέπειας στην σχέση σας. Αν είστε σε φάση αναζήτησης…η μέρα είναι καλή για δημόσιες σχέσεις.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Αν διατηρείτε κρυφές και παράλληλες καταστάσεις με άτομο που βρίσκεται ήδη σε άλλη σχέση -γάμο, και ανήκει και σε πύρινο ζωδιο, καλύτερα σήμερα να είστε πιο προσεχτικοί, και οι δύο, μιας και ο Κρόνος τυχόν να φέρει στην επιφάνεια γεγονότα.

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Που σας βρίσκουμε και που σας χάνουμε…με ένα κινητό στο χέρι να κανονίζεται το πού, το πότε και με ποιόν!!! Προσέχετε σήμερα, μην κάνετε κάποιο λάθος και βρεθούνε όλοι μαζί στο ίδιο σημείο…θα υπάρξει πρόβλημα.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Άτομο του παρελθόντος σας θα εμφανιστεί μπροστά σας και ζητήσει την απόλυτη προσοχή σας.  Κάτι που θα σας προβληματίσει, μίας και το κοινό σας παρελθόν δεν σας έχει αφήσει ευχάριστη γεύση. Ακούστε και αποφασίστε!

 

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Νιώθετε πολλά αυτόν τον καιρό με την Αφροδίτη στον οίκο σας. Παλιές αγάπες στο προσκήνιο, ανανέωση φλερτ, διεκδίκηση από νέες γνωριμίες…κοσμοσυρροή γενικότερα. Μην βιαστείτε να δώσετε θετικές – αρνητικές απαντήσεις…σκεφτείτε και πάρτε τον χρόνο σας.

 

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Υπάρχει μια υπερκινητικότητα στο παρόν σας από πολύ κόσμο που θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Σήμερα αυτή η περίπτωση θα σας φανερώσει σκέψεις,  που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αν είστε σε ποιοτικό δεσμό καλύτερα…..φανείτε απόμακροι.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Προσπαθήστε να ηρεμήσετε από τις απώλειες και τις απορρίψεις που έχετε δεχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Το σημερινό Σαββάτο θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και την καλή σας διάθεση. Κρατείστε τους φίλους κοντά.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας θα δώσει μια παραπάνω δυναμική στα αέρινα ζωδια να επικοινωνήσουν περισσότερο, και να λύσουν συναισθηματικές καταστάσεις.

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης