ερωτοσκοπιο – Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου

erwtikes-24214

ερωτοσκοπιο  – Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Μια δύσκολη ημέρα για τους δεσμευμένους Κριούς που θα έχουν επικοινωνιακή κόντρα με τον άνθρωπο τους, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Τα ελεύθερα Κριαράκια θα λάβουν ερωτικά καλέσματα από νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν στα ύψη την διάθεση τους.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Ούτε και σήμερα θα είστε πολύ καλά, καθώς αν είστε σε σχέση θα λάβετε μια περίεργη συμπεριφορά που θα σας πικράνει. Οι διελεύσεις του Κρόνου, που δεν χαρίζονται σε κανέναν, θα σας βάλουν σε σκέψεις για το τι δρόμο θα ακολουθήσετε…υπάρχει ωστόσο και η λύση της προσωρινής απομάκρυνσης.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Όλα στα πόδια σας Διδυμάκια…παλιές συναισθηματικές καταστάσεις εμφανίζονται στο παρόν σας … και ανάμεσα εμπλέκονται δυναμικά νέες ευκαιρίες που θα σας αναστατώσουν. Καλύτερα όμως βάλτε τα όλα σε μια σειρά…και επιλέξτε το πιο αξιόπιστο!

Ευνοϊκές ώρες: 22:30-24:00

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Αναστάτωση φέρνετε στο πέρασμα σας και ιδίως σήμερα, που η Αφροδίτη και ο Ερμής που σας δίνουν τεράστια ώθηση για να δηλώσετε το συναισθηματικό σας ενδιαφέρον στο άτομο που σας μαγνητίζει. Αν αυτό κινείται στους ίδιους επαγγελματικούς χώρους….δείξτε μια προσοχή παραπάνω.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Το παρελθόν δεν σας έχει ξεχάσει….η μέρα θα σας δώσει ειδήσεις για κάτι που τότε αφήσατε σε εκκρεμότητα. Δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στο θέμα….όλοι πιστεύουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Αν είστε ήδη σε δεσμό….σκεφτείτε και δεύτερη φορά.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Μια εκπληκτική ημέρα που θα ξεκινήσει με αρκετό φλερτ και ερωτική κινητικότητα από άτομο που είναι γοητευμένο από εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά. Οι ‘διπλοί’ Παρθένοι θα λάβουν προσκλήσεις με το ταίρι τους για ψυχαγωγία και ίσως μια σύντομη εκδρομή.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Λόγια που θα κάνετε με το ταίρι σας ίσως να σας προβληματίσουν για το κοινό σας μέλλον. Ίσως ο άνθρωπος σας να χρειάζεται λίγο χώρο και χρόνο για να σκεφτεί πιο σοβαρά. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες το βράδυ!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Σε λίγες ώρες…θα λάβετε πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις απορίες που έχετε για τον συναισθηματικό σας δεσμό…που από τις αρχές Δεκεμβρίου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Για τα ελεύθερα Σκορπάκια, η μέρα και η νύχτα θα κυλήσει γαλήνια.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Είστε καλυτερότερα σας. Η συμμαχία Ουρανού και Ερμή θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε και να επιχειρηματολογήσετε με τον άνθρωπο σας και να λύσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης. Συμβουλευτικά…μην εμπλέξετε τρίτους και την υποκειμενική άποψη τους:

Ευνοϊκές ώρες: 21:30-23:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Ευχάριστες οι επόμενες ώρες, καθώς μια επανασύνδεση, που ήταν στα σκαριά, είναι προ των πυλών. Δεν φημίζεστε για τις απότομες αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή…ωστόσο οι ‘επιστροφές’ θα πρέπει να οριοθετηθούν και να περάσουν σε ένα νέο καλύτερο επίπεδο.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-21:30

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Η εικόνα που έχετε στο μυαλό σας για το πρόσωπο που σας έχει γητεύσει … θα επιβεβαιωθεί. Είσαστε οι σοφοί του ζωδιακού, και πάντα θα αποζητάτε πρώτα το καλό επικοινωνιακό και μετά το συμπλήρωμα της εμφάνισης. Είσαστε οι τυχεροί της ημέρας!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Θα δείτε ευχάριστες αλλαγές στο έτερο σας ήμισυ…που θα σας γοητεύσουν με αποτέλεσμα να περάσετε μια ωραία μέρα. Τα μονά Ψαράκια θα έχουν νέες γνωριμίες, αλλά και ‘βλέμματα’ από το παρελθόν που ίσως σας πάνε πίσω σε άσχημες ημέρες.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η θέση των εξωτερικών πλανητών θα βγάλουν στην επιφάνεια τυχόν ‘διπλές’ καταστάσεις της γης.

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι